- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Beneveztem egy ilyen első gumira az ES2-re, kb egy hónap alatt megérkezett, és 2,5 óra volt a szerelés kompletten. Ebben benne volt, hogy szinte az elejétől kezdve laza volt 3 csavar, ami bár szemmel látható volt, de szét kellett szedni a meghúzásához majdnem az egész szerkezetet. Anyám sokat csuklott, de gyakorlatilag jobb lett, mint új korában. Korábban írtam, hogy lötyög az eleje, és zavaró hangja van, ez teljesen megszűnt.
Érzetre 3x jobban tapad az eleje a virsli gumihoz képest (gyári), amit már szinte slick-re koptattam közel 2 év alatt (februárban lesz 2 éves). Cserébe egy kicsit jobban merül, talán még beleférek a heti 1 töltésbe, de ha kétszer kell tölteni, akkor is bőven megérte a biztonságosabbnak tűnő közlekedés miatt, és a lyukacsos kialakítás miatt több úthibát nyel el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged