- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Köszönöm a részletes beszámolót! Jöhet a kép is róla!
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni
. A másik, hogy bekapcsolni és nyomkodni azon a felületen kell, ahol állunk a koszos/sáros/poros lábunkkal?! WTF? Mindenesetre ha már vannak tapasztalatok, oszd meg légyszi, érdekelne! Lehet, hogy Kugoo Kirin Mini 3 lesz majd belőle 1 év múlva 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes ez a láb-gázpedál dolog, most megnéztem egy videót róla meg a leírást, és nem vágom, hogy hogy viselkedik pl. göröngyös úton (like always), ahol a gázpedált a rázkódó lábad egyszer jobban, egyszer kevésbé nyomja. Amit látok rajta, hogy méretben, súlyban és teljesítményben teljesen OK lenne, egyértelműen gyerekekre szabták, de - hangsúlyozottan anélkül, hogy próbáltam volna, ergó pálya széléről civilként bekiabálva - úgy gondolom, hogy gázt kézzel kell adni... Én szeretek stabilan állni a rolleren, és ha lábbal kell nyomnom a gázt, akkor maximum egy lábbal tudok stabilan állni