Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
Nézd, a szülők ismerik a saját gyereküket, így részemről teljesen elfoghatónak tartom, hogy egy bizonyos kor után kipróbáljanak dolgokat, amikről azt gondoljuk, hogy képesek megtenni. Az enyém is korán kezdte a biciklit, de volt, hogy mégis a körforgalom közepén állt meg vele, mert elfelejtett időben fékezni. Szerencsére nem történt baj, ott voltam vele, kis forgalmú utca, de mégis lehetett volna bármi. Így egyedül még nem engedem el, de velem már jöhet, gondolom Nálad is ez a helyzet.
A rollerről sok infót még nem nagyon találsz, 150 W teljesítményű a motor ami hajtja, 5-10-15 km/h a fokozatok vége és szerintem egészen jól néz ki. Mint írtam, gázkar nincs, ellenben van gázpedál, ami egészen menő dolog. Világítás semmi, féklámpa viszont mindkét oldalon van - mármint a hátsó kerék mindkét oldalán. Elektronikus + lábfék, a fiam valószínű, hogy a hétvégén próbálja ki, én nem mentem vele, mert 60 kg a terhelhetősége. Méretre alig kisebb, mint egy S1 Pro és a 200$ körüli ára ellenére nem néz ki gagyinak. Az első és hátsó kerekek eltérő átmérőjűek és tömör gumit kaptak. A gyereknek fülig ért a szája amikor meglátta - szóval trendi
- és passzol is a magasságához. Elsőre gyorsan ennyi róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
- és passzol is a magasságához. Elsőre gyorsan ennyi róla.