Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalla
tag
Tegnap vettem egy Spartan Jumbo I-est. Az ára nagyon baráti volt, csak 13k újonnan. Kicsit tartottam attól, hogy kényelmetlen és rázós lesz, de nem az. 3,5 km-t szoktam megtenni naponta a melóba, főként bringával. Nagyon meglepődtem, hogy szinte azonos eljutási időt tudott produkálni a cucc, mindössze 15 perc volt szobától szobáig. Ugyanez BKK-val 25-40 perc, autóval szintén, motorral 20 perc, robogóval talán egy kicsit kevesebb ha esztelenül sietek. A kerékpár nyílván gyorsabb, de ennél a távolságnál még meccsben van a roller, hiszen azt nem kell előbányászni otthon a tárolóból, majd szórakozni a lakattal a céges tárolóban. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a tömegközlekedéssel lehet kombinálni, ez főleg esős időben előny. A Jumbo II is tetszett, szebb masszívabb darab volt, kipróbáltam. De annyival drágább, nehezebb is, és nagyobb összecsukva. Mivel nem tudtam h igazán mire van szükségem, racionálisabbnak tűnt az egyessel kezdeni. Ha már 1-2 évig húzni fogja, akkor főnyeremény vétel. Ami mondjuk még feltűnt, hogy a kettesnek alacsonyabban van a dekkje, úgy biztos könnyebb hosszú távon a hajtás, bár be is akadhat dolgokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest