Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby888
senior tag
én is mindig szóközt nyomok a vesszö után
-
powerage76
csendes tag
A viszonylag sima tapintású poliészterfelület mikrotextúrázása az egér határozottabban belenyomásakor (tehát lefelé irányuló nyomás kifejtésekor) jóval erőteljesebben érződik, és számottevően hangsúlyosabbá válik a dinamikus súrlódási együttható. A peremeket természetesen szint alatt elvarrták a rojtosodást megakadályozandó, és minél keményebb az alsó részt képező, asztallaphoz kitartóan ragaszkodó poron habszivacs, annál fürgébb (minimálisan) a nedvszívó/gyorsan száradó tulajdonsággal megáldott alátét.
Mi történik akkor, ha az egeret határozottabban felfelé emeljük (tehát csökkentjük a lefelé irányuló nyomás kifejtését)? Lassul ilyenkor (minimálisan) az alátét vagy csak lassabban szárad?
-
tegbashar
tag
A cikkben linkelt konfig mellé izgalmas bővítési lehetőségeket kínál a cég. 1.1M ár mellé szerintem nem életszerű 19k-ért egy akciós monitor. Főleg úgy nem, hogy a nem akciós kínálat sem acélos.
-
Szerintem ezek egészen jó árak! A monitorok különösen tetszenek!
-
Raysen623
addikt
A G5-ös Samu moncsó akár jöhetne is ezen az áron. Mérete is pont jó. 21:9-es arányú verzió még jobban kellene.
-
4nick8
őstag
Ez pont nem igaz. Szuper a mikrofon semmi nem jön a közelébe.
-
Mephike
őstag
Nézd, ezen kár vitatkozni, bármit írok nem fog érdekelni. Itthon van 4 fejhallgatóm, nem kérdéses, hogy ha CS-ni leülök, akkor az AceZone lesz a fejemen.
Ahogy lehet pár száz forintos egérpaddal is bohóckodni, de azért az Artisan padok sem véletlenül kedveltek. Ne a kis magyar valóságból indulj ki. Ha ez a fejes tényleg olyan xar lenne, ahogy Te azt hiszed, már rég csődbe kellett volna menjen a cég, aki előállítja. -
Kiskutya
veterán
És mi az ami indokolja ezt az árat? Néztem YouTube videót a mikrofonja szörnyű és a műszaki adatok alapján se vagyok lenyűgözve! Én ettől olcsóbban vettem a razer blackshark v2 pro 2023-at ami 70 órát tud egy töltessél és olyan mikrofonja van hogy nem hiszik el a csapattársak a játékban hogy ez nem egy külön profi mikrofon!
-
Kiskutya
veterán
Ez a füles egy vicc ennyiért!
-
-
krizitomo
tag
jo ez a libafos egerpad 31e-ert
-
Valamivagyok
tag
A 120.000Ft-os i5-re és az über egérpadra mehet is az "Ajánlott" plecsni.
A szemcsi hetek óta hiánycikk. -
-
Örülök, hogy jönnek új szponzorok is a heti hardverajánlóba
-
HantekDSO
tag
Na, legalább ma is megtudtam, mit NEM szabad megvennem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A széf mélyén processzorok, izmos desktop gépek, monitorok és más érdekességek rejlenek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- PlayStation 5
- Animal Crossing: New Horizons
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest