- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
hát szerintem már az 1 TB egyáltalán nem mainstream HDD esetében. Mert akinek nincs igénye nagy tárhelyre az amúgyis SSD-t vesz, s mivel nincs igény kis kapacitású HDD-kre azok ára felmegy. Szóval ez az árparitás csalóka.
Most 20 000 egy 1 Terás HDD. Én még 12 000-rt is vettem egész márkásat évekkel ezelőtt, amikor egy olyan SSD 100 000 fölött lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Nézd, ha én olcsó laptopot árulok, amibe azt gondolom, hogy 256 GB háttértár jó lesz, akkor a legolcsóbb megoldás az az SSD.
Amikor az autóknál olcsó autókról beszélünk, akkor mindenki egyet szokott érteni abban, hogy mondjuk a Dacia olcsó, a Ferrari meg drága, senki se jön azzal, hogy detulajdonképpen a Ferrariban ötször annyi lóerő van, mert mindenki érti, hogy az abszolút, nem pedig valamihez képesti olcsóság önmagában is fontos.
(Meg hát miért pont $/GB, és nem mondjuk $/IOPS?)
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
veterán
Igen, kis gépnél a SATA kínlódás. Vannak rövid és flexibilis kábelek is, de azok meg elég drágák. Pl.: [link]
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
le akaják húzni az Anandtech teljes anyagát, mert idő kérdése, hogy a szerverekről töröljék.
Szerintem archive.org-on megfog maradni az is, sőt, már valószínűleg most fent van minden. A szerver pedig egy darabig még élni fog, legalábbis ezt nyilatkozták.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Napelem
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s