- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
-
-
-
Vigneau
félisten
Egy az egyben nekem is jó lenne
, de kérnék Tőled egy kis türelmet. Holnap estére várom vissza egy korábbi privis - kp-ben fizető - érdeklődőm reakcióját. Csak most vettem észre - a beszélgetésünk közben -, hogy írt emílt a freemail-emre. A tényleges célom UCCC-s 1GB-os modulok beszerzése lett volna (némi kp pluszban a RAM-jaimra), de olyan RAM-ok is kellemesek a számomra, ha olcsóbbak és viszik az 500MHz környékét. Ekkor viszont marad az aszinkron hajtás a számomra.
BP-re a munkámból adódóan amúgy is csak pénteken tudnék legkorábban felmenni. A küldöncöket meg ritkán alkalmazom, ha tesztelésről van szó... Ezzel nem terhelem őket. -
Vigneau
félisten
Csomagolása van - az a műanyag, amibe gyárilag rakták, benne a G.Skill-es papírral. Garancialevelet a Gavi Kft. állította ki - azaz HardWare-től való. 2006. januárjában vettem. Nálam szaladt már 600MHz-en, de ez nem DFI, hanem csak Abit, tehát itt szerényebbek az időzítések. Én 580MHz-en használtam, 2.8V mellett. Fentebb nem abajgattam - a procim nem bírta fentebb az FSB-t, szorzót pedig nem csökkentettem. Az időzítések 2.5-5-5-9-2T nálam.
A töltőről viszont lövésem sincs, mi lehet.
Aktív témák
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő