- OLED TV topic
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Egy up end73-nak.
-
Vigneau
félisten
Huppli...
-
Vigneau
félisten
UP neki, hogy fent legyen.
-
Vigneau
félisten
Ha persze bejön más ajánlat és azt választod, nem gond. Annyira nem akarok még megszabadulni tőlük, de az új lehetőségek elől nem szoktam elzárkózni. Persze, nekem mozognom is nehézkesebb - tudod, nem vagyok budapesti -, ezt azért majd kalkuláld be. Addig is upolgatok majd én is Neked.
Most látom, válaszoltál. Jól van, csak nem mindenkire jellemző a türelmesség... Azért írtam.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Egy az egyben nekem is jó lenne
, de kérnék Tőled egy kis türelmet. Holnap estére várom vissza egy korábbi privis - kp-ben fizető - érdeklődőm reakcióját. Csak most vettem észre - a beszélgetésünk közben -, hogy írt emílt a freemail-emre. A tényleges célom UCCC-s 1GB-os modulok beszerzése lett volna (némi kp pluszban a RAM-jaimra), de olyan RAM-ok is kellemesek a számomra, ha olcsóbbak és viszik az 500MHz környékét. Ekkor viszont marad az aszinkron hajtás a számomra.
BP-re a munkámból adódóan amúgy is csak pénteken tudnék legkorábban felmenni. A küldöncöket meg ritkán alkalmazom, ha tesztelésről van szó... Ezzel nem terhelem őket. -
Vigneau
félisten
Csomagolása van - az a műanyag, amibe gyárilag rakták, benne a G.Skill-es papírral. Garancialevelet a Gavi Kft. állította ki - azaz HardWare-től való. 2006. januárjában vettem. Nálam szaladt már 600MHz-en, de ez nem DFI, hanem csak Abit, tehát itt szerényebbek az időzítések. Én 580MHz-en használtam, 2.8V mellett. Fentebb nem abajgattam - a procim nem bírta fentebb az FSB-t, szorzót pedig nem csökkentettem. Az időzítések 2.5-5-5-9-2T nálam.
A töltőről viszont lövésem sincs, mi lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Villanyszerelés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robot fűnyírók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest