- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiadáskor sok játék ilyen. Meg ugye ott van az a lehetőség hogy a mentéseddel lesz valami azaz simán nem kompatibilis az új patchel. Skyrimnál is ez volt.
Én nem csodálkozom rajta. Ha igazán jót akarsz akkor több hónap vagy fél év mire beáll az egész. Ezért sem sietek én is vele, az első játékom tanulásról szól és megy a levesbe, azaz ment is jópár gamebreaking bug miatt. Arra jó volt hogy nagyjából belőjem az utamat. Ez még csak az első nagy patch ami várható volt hogy hoz új bugokat. Most úgy is gépcsere közepén vagyok és nem is tudom futtatni a játékot (7900XT nem megoldható az ideiglenes lapomban) szóval nekem pont jókor jön ki az egész.
Cyberpunk is totál ilyen volt, meg végülis az első KDC is így indított. Aztán jók lettek sok idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hét hosszú éven (és még két héten) keresztül zajlott a magyar sereg által felégetett Skalitz-ből származó Henry további kalandjainak elkészítése – és a hosszú idő hasznosan telt a cseh stúdiónál.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest