Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok a kérdésemmel.
Tegnap neki estem átalakítani a desktopom, és lassan kész viszont van néhány dolog amin nem tudok állítani és nagyon zavaró.
Alkalmaztam deviantartról a Crystal Dark témát, aminek köszönhetően ügye a menü, ablak, és egyéb hátterek sötétes szürkére váltottak és halvány szürke a kiírás. Az ablakokban gyönyörűen olvasható minden.
A gondom az, hogy az Explorer/Chrome böngésző sávjaiban valamiért nincs meg ez az összhang és sötét, mind a felirat mind a háttér. Próbálgattam a Window Color and Performance menüben állítgatni a színeket de semmi reakció, bármelyik menüben állítom a karakterek színét világosabbra egyik sincs hatással a böngésző sávra (ahhova a weblapok címét írom). Sajnos PS-t nem tudok most küldeni.
A másik probléma csak explorernél jelentkezik. Amkor rányomok egy letöltésre ugye alul megjelenik egy beépített engedélyt kérő menü (mentés, megnyitás). A color and performance menüben ügye világos színüre van állítva az üzenet ablak karakter szine és ezt is alkalmazza, de a téma aktiváláskor minden üzenet panel és annak gombjait a téma sötétszürkére állította kivéve az explorerét, ezt a színt lehet valahol állítani vagy tudja esetlleg valaki, hol lehet átállítani a jó öreg felugró ablakos megoldásra?
-
Agro
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Agro
senior tag
-
Agro
senior tag
-
Agro
senior tag
válasz Zoli1222 #26583 üzenetére
Helló ha azt szeretnéd, hogy a tálcán amikor rögzítesz egy mappát (ponotsabban egy mappa parancsikonját, jelen esetben a sajátgép) akkor arra sajnos nem egyszerü a megoldás, mert a sajátgép mappát is az explorer.exe alkalmazás kezeli.
A tálcára ha ráhúzol egy shortcutot és az a shortcut egy mappára mutat a windows felismeri és az explorer.exe lesz az alapértelmezett alkalmazás amit elindít.
Gondolom a te tálcád is úgy van beállítva, hogy az azonos típusu alkalmazásokat egybe gyűjtse. Ez pedig azt eredményezi, hogy ha megnyitsz egy mappát azt is az explorer.exe rögzített alkalmazás alá sorolja. Ezért konkrét mappát a tálcán így nem tudsz rögzíteni
Az explorer.exe automatikusan a windows intézőt indítja el ami alapértelmezettklnt a Médiatárra van belőve. Ezen max hackeléssel tudsz mókolni.
Azt tudod még csinálni, hogy egy mappába összegyűjtöd a mappák parancsikonjait amiket rögzíteni szeretnél. Ezt a mappát hozzá adod a tálcához eszköztárként.
-
Agro
senior tag
-
Agro
senior tag
válasz M@dridista #26615 üzenetére
Jó lett!
Rainmeter skint elkérhetem?
-
Agro
senior tag
Az lenne a legjobb ha bármilyen icont, mert én is hasonlót keresek. Olyan lenne a legjobb aminek az ablaka transzparens és csak akkor hozza le a linkeket, ha rákattintok vagy felette van az egér.
Egy taskbar szerüt találtam de az sajnos nagyon ocsmány és nem tudtam benne lecserélni az ikonokat
-
Agro
senior tag
-
Agro
senior tag
válasz kiskaktusz #26708 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kupon kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest