Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daddy9
tag
Szerintetek mennyi az esély rá, hogy a Kindle (3) Keyboard 3G november 21-től olcsóbb legyen? Vagy hogy Fekete Pénteken akciózzanak esetleg?
-
daddy9
tag
Én is ilyesmiben gondolkodom, csak megvárom még a november 21-et, mert akkor elvileg megjelennek a 2011-es Black Friday ajánlatok
http://www.amazon.com/Black-Friday-After-Thanksgiving-Sale/b?ie=UTF8&node=384082011 ,
amiben talán lesz olcsóbb Kindle.Nekem már csak annyi a problémám, hogy nincs olyan Szlovákiában lakó/dolgozó ismerősöm, aki napközben otthon van és át tudná venni simán a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
daddy9
tag
válasz kriszwells #3325 üzenetére
A WiFi-sel csak WiFi-n tudsz netezni/könyvet letölteni, a 3G-s változattal WiFi-n IS és 3G-n IS. 3G ingyenesen elérhető (nincs havidíj). Természetesen a WiFi-n nagyobb a sávszél.
-
daddy9
tag
Elvileg az Amazon Help-jében ez van:
In the event that the Import Fees Deposit exceeds the Actual Import Fees, Amazon Export or Merchant (as applicable) will refund the difference to you.
Ez kb annyit tesz: Abban az esetben, ha az Import Fees Deposit meghaladja a tényleges Import Díjakat, az Amazon visszatéríti a különbözetet az Ön számára.Tehát, ha eddig a határon nem kértek semmit (és a törvény nem változott az elmúlt néhány napban), akkor ELVILEG a teljes összeget visszautalják.
Jó az értelmezés? Vagy csak szeretném, hogy így legyen?
-
daddy9
tag
A Black Friday amerikában a karácsonyi szezon első napja, ilyenkor sok áruházban nagyon nagy akciók vannak, így az Amazonnál is. Tavaly például a Kindle 2-t lehetett 89$-ért megvenni. ( http://index.hu/tech/2010/11/25/egy_napig_89_dollar_a_kindle_2/ )
Én abban bízom, hogy idén is lesz valami hasonló. Meg anyagi okok miatt amúgy is csak karácsony környékére terveztem a vásárlást. (Bár ahogy a dollár-forint helyzet alakul... ) -
daddy9
tag
A kozossegi oldalakra postolas dijkoteles Kindle-rol? Mert mikor probaltam beallitani az accountomnal valami bankkartyas temaval zargattak.
Valaki szokta ezt a funkciot hasznalni? -
daddy9
tag
Engem is érdekelne egy ilyen link! Nekem a vétel másnapján automatikusan frissült, így már "alapból" a 3.3-as fw van fent, amit nem piszkálnék. Ha tud valaki működő linket, írjon. (Kindlevarázson próbáltam kibogozni a hozzászólásokat, de nem sikerült... vagy már túl fáradt vagyok hozzá. :S)
-
daddy9
tag
válasz stranger2006 #3917 üzenetére
igaz. lusta voltam kérdezni. de végülis megvan a válasz! Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest