Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hampidampi
senior tag
válasz Blaise #11263 üzenetére
Igen.
(#11264) szlibud
Áfa+szállítás jön rá. Ha bejelentkezel az Amazonra el tudod vinni a rendelést a checkoutig, ott kiírja a teljes fizetendő összeget.
Ha ragaszkodsz a világításhoz és az érintős vezérléshez akkor megéri; ha ezek neked nem fontosak, akkor nem.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #11312 üzenetére
A gyárinál szerintem mindenképp jobban megéri, nekem sima Kindle 5-höz van itthon gyári és utángyártott is és bár azért észrevehető a különbség, nem éri meg a gyári a többszörös felárat...
Azt már neked kell eldönteni,h tokra szükséged van-e a PW-hoz, de ha veszel hozzá tokot, én bátran merem ezt ajánlani, nagyon meg vagyok vele elégedvePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Blaise #11373 üzenetére
Hát mit?
Vajon miért kellett volna "fölújítani", ha még nem használt?
És vajon megéri-e a gyártónek drága munkaerővel és alkatrészekkel tényleges, alapos fölújítást végezni, vagy csak apróságokat átnéznek, firmware-t frissítenek, jó esetben akkut cserélnek, és ha működni látszik, akkor jó'van, mehet...
(hogy mennyire így van, és még az akkucsere sem jellemző, arról akár fórumos tapasztalatok is beszámolnak: garos cserében uis gyakran szintén ilyet adnak, nem újat - és nem egy olyan tapasztalatról olvasni, h a cserébe kapott készülék üzemideje érezhetően rosszabb lett, mint a tönkrementé volt...)
Ilyen távvásárlásnál ezért nem éppen vonzó lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
biga
őstag
válasz Blaise #11627 üzenetére
Így van, de ez végül is természetes. Épp ezért nem volt tiszta, miért gond, ha nem kezeli teljesen kafán a pdf-et (ami még véletlenül sem ebook formátum). Valójában már az is nagy szó, hogy egyáltalán megnyitja.
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Blaise #12085 üzenetére
Az általam olvasott könyvek közül a múltkor kapott linken találtam 20-30! db könyvet, ami érdekel. Ennyi. Nem kéne még sok, kb. ennek a tízszerese. Ezt a 20-30 db-ot meg is fogom venni, a többire meg marad a "trükkös változat". Ennyi. Ha nem kell nekik a pénzem, akkor nem.
Hozzáteszem, vettem a fáradságot, és írtam a kiadónak, hogy mik a jövő beli terveik ezekkel kapcsolatban, mert, ha előbb utóbb lesznek, akkor várok. Onnantól már csak idő kérdése.
Libretom:
Az igazi az volna, ha minden papír alapú könyvvel egyidőben megjelenne az ebook változat is, mondjuk 40 %-kal olcsóbban.
Eddig ezért halogattam a reader vásárlást. Most találtam végre fekete és fehér forrásból is könyveket magamnak, most jött el az ideje, hogy megvegyem. De amit írsz, az lenne az alap. Lehet így vagánykodni vele, de még azt se tudom mondani a szüleimnek, hogy vegyenek, mert utána meg az összes varezoldalról szedhetem össze a meg nem vásárolható könyveket, ha egyáltalán ott megtalálom. Ez egyelőre eléggé "uri huncutság" magyar nyelven, ha valami konkrét könyvet keresel, legyen új, vagy régi, ha nincs szerencséd, beszívtad. És az olvasó mellett veheted tovább a papír alapú könyveket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest