- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
HardRic #26784 üzenetére
azért terjedt el, mert a hideg fény képes bezavarni a cirkadián ritmust: az agy a hatására kevesebb melatonint termelhet, ami rosszabb minőségű alvást eredményezhet.
nem vonom kétségbe, amit tapasztaltál, csak nem találtam még tudományos cikket erről.
Melorin:
nem igazán szoktam állítgatni, nem tapasztaltam még, hogy számomra különösebb jelentősége lenne a különböző árnyalatoknak, és meggyőződésem, hogy nem is egyformán reagálnak rá az emberek. én igazából azt vallom, hogy csak akkor kell bekapcsolni a világítást, amikor nagyon muszáj, mert egyébként az e-ink kijelző egyik legnagyobb előnye, hogy megvilágítás nélkül is jól olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DOOM - The Dark Ages
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest