Hirdetés
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #45755 üzenetére
Jól dokumentált tény, gyakorlatilag elégette az atyai örökséget. Amikor kibukott az egyetemről, konkrétan az volt az első ingatlanos melója, hogy ő járt lakásról lakásra behajtani a bérleti díjakat. Amikor meg később elkezdett vállalkozni, átlagban 4 év alatt döntötte be a céget. Ha nincs az Apprentice sorozat, ma nem itt tartanánk. Infografika, kisszínesek.
ON: mai olcsó meg a sovány szürke.
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #45742 üzenetére
Én is szeretem a sportzakót, pláne pulcsival, azzal nem nagyon lehet mellélőni. Volt egy időszak, amikor szinte az uniformisom volt, akkoriban vagy olasz iparbárónak, vagy öreg új-angliai professzornak álcáztam magam. Ugyanolyan kreatív hobbi volt, mint másnak a barkácsolás, főzés vagy a festés, pár alapanyagból kell előállítani valami mást, valami jelentést. 8-10 éves fotók, akkoriban kevés órám volt, bár valahol van egy kép arról, amikor konkrétan egy Pepsi Seiko ihlette meg az ancúgot, majd előkaparom. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Az a baj, hogy egyre kevesebb az ideális nap ehhez a kombóhoz, az enyhe napsütés plusz 16-17 fok lenne a jó, legalábbis nekem.
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #45645 üzenetére
A megoldás végig itt lebegett az orrom előtt. De kellett a tipped is. Köszönöm.
Jó az öreg Parn* a háznál. Szintén 19mm kivágás, stiftestől áttettem a fekete gumit, egyáltalán nem büdös.Most boldogság van. Most megint zöld.
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #45645 üzenetére
Megnézem a gofrit, jó tipp, köszi. 19mm elérhetősége necces lehet, esetleg 20 is jó lehet bele, ha csak a szíj, beépített stift nélkül. A képen 20-as seatbelt van, ez megy bele még a legkönnyebben. Csak elvesz kicsit a vintage skin diver hangulatból, eltolja military felé.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #45616 üzenetére
A Carnival nem csinál rossz órákat, de ezt tényleg élőben/videón kellene látni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pulutodurumo #45105 üzenetére
Vajon házilag össze lehet ezeket sütögetni/olvasztani? Csak kíváncsiság, nem érné meg a vesződséget. Furatot készíteni jó lenne néha, amikor szétszakad a gyorskioldós stifttel szerelt szíj vége. Egyszer megpróbálom izzó vasszöggel.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #45105 üzenetére
Basszus, én balga, mindig kidobtam, ahelyett, hogy gyűjtöttem volna...
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #45091 üzenetére
Igen én is néztem, bár annyit nem adnék érte. Viszont a Baltany az egyik Explorer homage NH38-as órájat nagyon leakciózza, annyit már adnék érte. 54e Ft lesz.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #45089 üzenetére
Van nekik egyedi óráik is pl.:
Aquartident Horizon
Aquatrident Helsman -
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #45029 üzenetére
Ugyanerre jutottam én is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pulutodurumo #44913 üzenetére
Nekem nagyon bejön az old radium, de tény, h este vmivel rosszabb a láthatósága. Két VK64-es PD-t is vettem, mert nem tudtam dönteni, élőben kellett megnéznem, melyikkel jobb. Sárgás a szebb, de a fehér maradt - azt meg a hiányzó mp miatt nem kedveltem meg, pedig egy nyuggernek már minek a mp mutató.
Pedig jó méret, kontrasztos, pontos.
Ali elküldte a belépő kódot, gmail.hu fiókomba meg is érkezett negyedórával később. Így könnyű lesz nem vásárolni tőlük. -
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #44855 üzenetére
Elég az egyik csavart kiszedni, utána a másik oldalon ki kell nyomni/húzni a "stiftet" a benne maradt csavarral együtt (bár én nem is vagyok benne biztos, hogy mindkét oldalon csavar van, ezt te jobban meg tudod mondani).
-
oba
addikt
válasz
pulutodurumo #44855 üzenetére
Csavard ki az egyik csavart, de ne teljesen. Majd tarts rá, hogy ne tudjon forogni, és a másik oldalit is csavard ki. Szerintem bármilyen szíjat rá tudsz amúgy tenni amin átmegy ez a csavaros szerkezet. Gondolom nem lehet olyan vastag az átmérője, hogy gondot okozzon.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #44681 üzenetére
Igen, én is így vagyok vele. Mintha nagyon durva mélységei lennének a számlapnak, de gondolom, ez csak optikai illúzió, különben nagyon vastag lenne az óra. Ez tetszik benne, de mint óra, nem igazán áll össze. Talán a fekete még csak-csak, de a színesek nagyon nem.
bigmasterg #44682:
Szerintem is így készülthetett.
Azért ez az óra már nem annyira elvetemült, mint az első próbálkozásuk, de én sem hiszem, hogy sokan rohannak megvenni, így elég nehéz luxi márkát építeni. -
tboldi
nagyúr
válasz
pulutodurumo #44674 üzenetére
Én egy ilyen ikeás kézen tartom a mindennapi full metal (ráadásul PVD bevonatos) G-Shockomat, egyedül a tenyerére tettem egy kis öntapadós filcdarabot. Egy év elteltével semmi nem látszik az órán, pedig az ujjpercekbe időnként elakad a szíj, ahogy felemelem/ráteszem.
Csak ott van némi kopás, ahol a csat dörzsölődik a szíj belső oldalához hordás közben.
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #44529 üzenetére
OK. Nézegetem.
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #44491 üzenetére
Bocs, én olcsót keresek, de a többi ilyen spiáter házas. Itt meg még azt sem lehet tudni, hogy ez is kúszó másodpetcmutatós-e. Mert például ez az.
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #44485 üzenetére
Megnéztem, Uhrforum kommentek alapján ez valami fura trade umbrella brand, több gyártó is készítette, ezeket a 'Regent' megnevezés után rendesen meg is jelölték régen, pl. Regent Yema, Regent Osco, Regent Ormo stb.
De a saját oldaluk is ezt támasztja alá, az ott előadott backstory szerint családi kkv-k közös(ségi) kereskedelmi márkája, de a képek alapján nehezen hihető a full német összeszerelés, a mostani kínálat már inkább echte Chinesisch.
Az enyém egy Ormo gyártású darab, sajnos nem ilyen micro-rotoros, az jobb fogás lett volna, de 9 ezerért nem is várok csodákat.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #44403 üzenetére
Nap- vagy homokóra már lehetne benne.
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #44270 üzenetére
NH35, 13,5mm, 41mm, 49,5mm.*
* tuti ezt a tokot hasznosították újra. -
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #44252 üzenetére
Maga a szíj elég szép, csak ezzel az órával szerintem jobb a többi, de igazából egyikkel sem lő nagyon mellé.
Egyébként a Ribbed szerintem sem kényelmes... levágtam róla az alsó részt, de még úgy sem az igazi. Valakinek meg az a kedvence, szóval lehet, hogy a csuklómmal van baj.
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #44233 üzenetére
Mi a bajod?
Így gyorsabb volt.
A lényeget látni, akkor meg?! -
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #44034 üzenetére
Oké;) De még friss a szerelem, egyelőre a villámcsapás fázisában vagyok…
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #43948 üzenetére
Nálunk is. Kb 1,5 hónapot vártam míg megjött.....
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #43764 üzenetére
Olyan szép nincs még egy!
Futár:
Engem az EO és a DPD is mindig hív, egyikkel sincs bajom.
Bár sok évvel ezelőtt volt problémám az EO-val, de az nem kínai csomag volt. Mióta alis csomagokat is hoznak, minden rendben megy velük. Régen is csak az volt a gond, hogy a kiszállítás halasztása másik napra nem működött rendesen, de azóta javult a helyzet e téren is. -
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #43679 üzenetére
Pont most nézegetem a figyelőbe eltett 50+ órát, hátha van valami last minute engedmény. San Martin hírlevél is most jött, de nem vagyok ráizgulva a New Year sales darabokra.
Este valami öreges iszogatós buliba megyünk, még az óra kérdést is el kell döntenem, de még az öltözéket se tudom. Legszívesebben itthon maradnék, mackónadrágban a takaró alatt, kismillió filmet, sorit, könyvet kellene idén is bepótolni:(
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #43679 üzenetére
Ma már vettem egyet.
De filléres olcsóság, és nem az enyém lesz... remélhetőleg minden kritériumnak megfelel, de majd jövőre beszámolok róla.
-
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #43581 üzenetére
Miért nem lehet? Amíg nem írtad, addig eszembe sem jutott volna 🙂
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #43584 üzenetére
De, ez pont így működik. Kell idő, hogy rendesen feltöltődjön.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #43443 üzenetére
A legutóbbi óravásárlásomnál 505 coint használtam el, + van általában valami "subsidy deduction" is, ami magyarra fordítva sem mond sokat, ez ebben az esetben 300 coin volt, vagyis 805 coint vont le. Ezzel spóroltam 5.05 dollárt, ami tök jó, több, mint a semmi, de nem ezen múlott a vásárlás... a 30+33 dolláros kuponokon már inkább.
Viszont amikor egy 75 dolláros Parnsrpe árából lejön 45 dollár a coinokkal, az már nem elhanyagolható, csak nagyon ritka.
-
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #43233 üzenetére
😉
-
Sgarrista
tag
válasz
pulutodurumo #43138 üzenetére
Igazad van de Én ismerem így is úgy is főleg nagyapám mondta így .
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #43043 üzenetére
Épp most olvastam, amit írtál, hogy szögeletes órát szeretnél, és abban a pillanatban jött az email a Seikotól:
Persze, gondolom, nem ilyen szögletességre vágysz, hanem valami négyszög alapúra, de azért "vicces" volt.
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #43043 üzenetére
Két csatot, oszt jónapot. Esetleg egy újabb FKM lesz még, előzőt túl rövidre szabtam, de lehet, hogy csak jövőre. Régi vackot is vettem egyet, NOS Seiko, most fogom csekkolni. Bár kvarc, nagy izgalom nem lesz.
Idén mást már nem akarok, csak egy kis nyugalmat meg egy kis békét, ahogy az anyósom mondaná kicsit szemforgató jelleggel, amikor megkérdezzük, mit szeretne karácsonyi ajándéknak.
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #42847 üzenetére
Talán ez volt az egyik minta, a Sympathie. De nem teljesen olyan, a kínai inkább párnatokos.
-
|AP|
veterán
válasz
pulutodurumo #42520 üzenetére
Az Áfá-t utólag fogják felszámítani? Ha végigcsinálom a fizetési folyamatot, csak a szállítással számol (ami csak 5 Euró, az még mindig nem tényező).
Ráadásul megdobnának 2 ajándék FKM CTS szíjjal is (igaz véletlen színekben, dehát ajándék lónak nem nézi az ember a fogát)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #42424 üzenetére
Hát nem tudom.... nekem tetszik
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #42345 üzenetére
Ha mezei órakedvelő lennék, azt mondanám, már a ~300 USD listaár is több, mint méltányos ajánlat*.
De mivel nem vagyok mezei órakedvelő, csak egy finnyás sznob, aki ráadásul most le is van égve, de nagyon, 200 dodónál többet nem adnék érte, teljesen szubjektív okok miatt (logó, male endlink, felesleges feliratozás számlapon).
* Ez az óra tartalomra és külalakra már konkrétan most meghaladja az 500-750 USD mikrók szintjét, csak nem olyan jó a PR-ja. Korábban több alkalommal is mondtam, a 0129 lehetne a fejőstehén modell, de a mostani méret-differenciálási lépés után helyesbítek, inkább a 0144-et tervezhetik megtenni az alapmodellnek, főleg, ha bedobnak majd egy klasszik fehér és fekete számlaposat is, esetleg BoR és Jubilee bracelet opciókkal. Maradna mellette a 0129, abba is jobb szerkezet kellene tenni és feljebb árazni, nem akciózni, illetve a 0116 referenciát megtartani alap saját dizájn búvárnak, normál, neo-vintage és 'vidám nyári' vonalon is. Az eddigi koppintott Rolex, Tudor, Seiko stb. modellek garmadáját pedig lassan vissza kellene vágni, mert azt a kategóriát alulról, árban fenyegeti a Watchdives, Addiesdive stb., azon a részpiacon pont a két szék között a pad alá fog esni az SM. A következő 2-3 évben pedig lassan le kellene válni az Aliról, kiépíteni saját disztribúciót, csak a saját dizájn nyelvre koncentrálni, kihozni egy-két drágább, limitált modellt pl. jobb Peacock szerkezetekkel, és kompetitív ajánlatokkal versengeni a mostani Lorier, Traska, Baltic stb. márkákkal az 500-1000 USD mikró / indie piacon, kb. a kínai Ch. Ward szerepét kialakítva ezzel. Jelenleg az SM-nek alapvetően inkább image problémái vannak, nem a minőséggel van baj, ha tovább akarnának lépni, akkor a 'kiválóan tokozó-másoló' képzetet kellene megváltoztatni, valódi innovációkkal előállni. Mindezt természetesen ingyen tanácsolom a San Martin marketingeseinek, de hát pont az ilyen nagylelkű gesztusaim miatt vagyok most totál leégve:)
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #42196 üzenetére
Az 100%, hogy a kékből vitték a legtöbbet, de szerintem egy szép zöldből vagy fehérből (netán piszkosfehérből) is többet vinnének, mint pirosból. Mindenesetre nem azt mondom, hogy ezeket a színeket szüntessék meg, ezek nyugodtan mehetnének tovább a régi mintával, de most kijöttek ezzel az új mintával, és ugyanazokkal a színekkel? Így már van 2 piros, 2 narancs... ez részemről már a wtf kategória. És nem hiszem, hogy megszüntetnék a korábbi mintát, pláne, hogy most frissítették a narancs árnyalatát.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #42182 üzenetére
Amúgy nekem is tetszik. Persze, ez sem egyedi dizájn, láttam is már korábban, de fejből nem ment volna, hogy Kikuchi Nakagawa.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #42180 üzenetére
36mm átmérő 22mm tokfültávval... elég merész... meg az is, hogy 3-400 dollárért "csak kvarc". Nekem nincs bajom a szerkezettel, de tudjuk, hogy ennyiért nem nagyon viszik a kvarc szerkezetes kínai órákat, még akkor sem, ha japán a szerkezet. De hátha a hátlap elcsábít valakit.
Szerk.: Ja, bocsi, nem válasz akart lenni, a kérdésedre nem tudom a választ.
Ixdao
-
Sungoo
addikt
válasz
pulutodurumo #42143 üzenetére
Én a fali óráimnak drukkolok évek óta, de az új lakásban hiába. Itt el kell felejteni a szinkront.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #42129 üzenetére
Én pont az ellenkezőjében reménykedem
.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #42051 üzenetére
Majd elkezdem a belső felén. De nem kár érte
. A szaggal még megbarátkoznék, de a felülettel nem tudok megbarátkozni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
pulutodurumo #41882 üzenetére
A nagyobb tokméretű Speedtimerek szintén. Az én SSC911-em is ebből kifolyólag marad a gyári fémszíján, szerencsére minőségibb, mint a mai Seiko 5-ösöké.
-
Sungoo
addikt
válasz
pulutodurumo #41569 üzenetére
Én ezzel vagyok így. Csak a neve szerintem eddig mindent überel.
[link]
-
nebancsa
senior tag
válasz
pulutodurumo #41575 üzenetére
Feleségem lepett meg ezzel a márkával egyik karácsonykor, látta az arcomat, többet nem vesz nekem meglepetés órát 😂
Sajna ráadásul elég drágán vette, azért emlék, örülök neki. -
Churpik
tag
válasz
pulutodurumo #41493 üzenetére
Pályáztam rá, mert volt giveaway, de sajnos nem nyertem meg
[Skmei 2187] -
stellaz
veterán
válasz
pulutodurumo #41493 üzenetére
Miért nem olvasol inkább bele? Van aki 8-10 zseblámpával mászkál, hogy valamennyire tudja élvezni a meglétüket, de a késesekre még inkább igaz, hogy egyben dísztárgyak is, miközben van funkciójuk és szög egyszerű termékek.
-
Churpik
tag
válasz
pulutodurumo #41264 üzenetére
Akcióban ha van 10e alatt akkor kifejezetten jó vétel a rozsdamentes tok+szíj+Miyota miatt. Már a Q&Q is ritkán adja a Superior-t ennyiért.
Csak az a név, valami jobbat is kitalálhattak volna -
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #41234 üzenetére
De valami rémlett, hogy mikor dzsi feldobta a logó témáját én reagáltam a Maserati logóval. Visszakerestem és láss csodát nekem ez jutott akkor az eszembe
Szóval semmi szégyellnivalóm nincsen.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Nekem rögtön eszembe jutott, ugyanis az autómból volt egy 100 példányos limitált sorozat a Maseratival kooperációban, csak nem írtam meg.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
De igen, kölök koromban imádtam a turbóikat
.
De sokkal viccesebbnek gondoltam a Lego figurát.
-
Churpik
tag
válasz
pulutodurumo #41227 üzenetére
Hát ezt nem tudom, nem próbáltam
de a C64 talán vastagabb anyag, mint egy Skmei óra bezel
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #41214 üzenetére
Ebből a Thornból inkább ezüst tokos tetszik, de az ezüst tok, fehér számlap kombináció már így is kiteszi a kollekcióm felét, szóval igyekszem kerülni. Vastagságban 10mm alattit keresek, 37-39mm átmérővel, ennek megfelelne a Thorn, de valami végtelenül egyszerű számlap kellene, de azért legyen benne valami kis "extra", amitől nem unalmas számomra. És a tokfül is jó lenne, ha 20mm lenne, nem 18. Amiket rosegold színben kinéztem, több százezresek, szóval még keresem az igazit "occsóért" (na jó, nem fillérekért, de ne legyen sokszázezer), de minimum San Martin minőségben. Kb. lehetetlen küldetés.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #41106 üzenetére
A Parnis ritka vendég a fórumban. Mi lett a márkával? Úgy ertem az alin látok belőle, de a youtube-on már nem foglalkoznak vele.
-
Bukk900
őstag
válasz
pulutodurumo #40933 üzenetére
Jó az a Cadisen, szép a tokja, számlapja, csak lehetnének feketék a mutatói a jobb leolvashatóság miatt!
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #40877 üzenetére
Én is úgy sejtem, hogy JLC volt az első, de azóta ezer gyártó csinált már hasonló órát, ki tudja, melyik ihlette meg a Militadot.
A 2. dizájnnál talán ez a GPHG-díjas Raymond Weil.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #40423 üzenetére
Már én sem gyakran... jobb a békesség (bár ez az én számból nem igazán hiteles).
-
bigmasterg
addikt
válasz
pulutodurumo #40423 üzenetére
Nekem is szemforgatós, kicsit ilyen.
-
Bukk900
őstag
válasz
pulutodurumo #40402 üzenetére
Olyan sokat ne akarj mérni, ha mégis, akkor megjegyzed, hogy hol állt a percmutató kezdéskor...
-
Ceree
senior tag
válasz
pulutodurumo #39853 üzenetére
idopont megvan, cem johetne meg h irhassam a naptarbejegyzest
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #39853 üzenetére
🤣
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #39783 üzenetére
A lünettabetét tök jó, csak az eredeti Komodoval ellentétben itt csak a lume pip világít, de én sem rajongok érte, amikor kiáll a betét síkjából. A lünetta pedig elég könnyen forog, viszont ezt leszámítva nagyon jól megvan csinálva az óra, szép matt lett a szálhúzás, nagyon tetszik, az élek sem vágnak, egyik kínai órámon sincsenek ilyen szépen eldolgozva, nagyon kényelmes viselet, és nagyon minőségi érzetet kelt kézbe véve és csuklón viselve is.
(Kivéve a lünettát, az picit éles lett... ejj, az a lünetta...
de szerencsére az nem érintkezik a csuklómmal.) A lume nem túl acélos, a lume pip és a mutatók korrektek, de az indexek harmatosak.
Amúgy nagyon tetszik, és szerencsére 3 millivel vékonyabb, mint az eredeti (12.5mm vs. 15.5mm), a lug to lug pedig 1 millivel kisebb, miközben az átmérő ugyanúgy 40mm. A viszonylag széles lünetta miatt kisebbnek tűnik, így nagyon jól illik a kisebb óráim közé.
Cadisen C8232 Aqua Diver
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #39538 üzenetére
Amikor olvastam az eredeti kérdésedet, egy haránt impulzus alapján rögtön rávágtam magamban: haránt hornyolás, de persze ilyen szó nincs.
Imádom a magyar nyelvet, mindent elvehetnek tőlem, mindent elveszíthetek, de ezt az egyet nem. -
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #39536 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #39523 üzenetére
Sajnos egy picit mindenképp látszik a faragás, nem lehet gumit szépen vágni, hogy úgy nézzen ki, mintha úgy lett volna kiöntve.
#39522 phrenetiX:
Bár nem waffle, hanem tropic mintás, de van belőle 19mm is: [link]. Hozzám hétfőn érkezik egy ilyen, akkor be tudok majd számolni róla. Ehhez rendeltem a tegnapi csatot.#39518 petipetya:
"a korona nem kifelé, hanem befelé nyomódik"Erről eszembe jutott az a karbon tokos Christopher Ward homage, amin a koronát (a CW-hez hasonlóan) be kell nyomni, hogy kipattanjon a helyéről, utána lehet felhúzni és beállítani. [link] (A linken videó is van a működéséről.)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #39521 üzenetére
Áhh, csak jól elkapta. Nem valami jó a telefon kamerája, de ez most sikerült
.
phrenetiX
Nekem a Monster van, annak is kiváló a szíja. Az Addiesdive Sumo szíja is olyan mint a tiédnek de csak ránézésre. Nem a legkényelmesebb, néha a szőrömet is meghúzza. -
Churpik
tag
válasz
pulutodurumo #39328 üzenetére
Bejelentkeznék egy Gelatelli "TripleTaste" (sztracsatella, mogyoró és pisztácia izesítésű fagylaltos) műanyag dobozzal, két literes kiszerelésben. Ez már a jövő, nem holmi ittragadt fém a múltból, szelektíven is gyűjthető. Eredeti lakója még guárgumit is tartalmazott, de mostanra csak a szilikonfélék (és egyéb társaik) fellehetőek benne.
-
nebancsa
senior tag
válasz
pulutodurumo #39237 üzenetére
Gratula! Nekem a cadisen jobban is tetszik mint a sugess, a gombjai miatt.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Gratula!
Mindannyian tudjuk a választ: igen, KELL. Szükséged volt rá, különben nem vetted volna meg. Az elkerülhetetlen szükségszerűség cáfolhatatlan igazolása maga a vétel aktusa volt. OTDK-nyertes logikafilozófia dolgozatom van, és nem félek használni. -
Bukk900
őstag
válasz
Azért, mert nagyon szép óra elölről, hátulról is és jó áron volt.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #38819 üzenetére
Én otthonra sosem rendelek semmit, csak a munkahelyre (vagy automatába, ha adott a lehetőség), ahol mindig van valaki 8 és 16 között, az EO futár, mindig csörög, mielőtt megérkezik, és rendben átadja. Nem tudom, hogy jófej-e, mert fogalmam sincs, nem haverkodunk, de mostanában már a szállítási nap módosítása is jól működik, régebben volt ebből gondom velük.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #38819 üzenetére
A miénk is, igaz nem szól csak lerakja az ajtó elé
Embere válogatja, hogy milyen. -
Churpik
tag
válasz
pulutodurumo #38762 üzenetére
A Skmei napról-napra, lépésről lépésre folyamatosan, szép lassan fejlődik. Ez a modul jelenleg a legjobb a CasiOak homage-ok között, a többi gyártóé mind kompromisszumos. A 2091-be és a 2243-ba is ugyanezt rakják, ott a forma és a színvilág más.
Van persze szénszálas-tokozású, meg sebességmérős modulos másik gyártóknál, de azok meg kb. 3x ilyen áron mennek (~10e).
Van a Skmei-nek egy PRX kvarc homázsa most, ami Seiko-Epson szerkezetes belül, és tömörszemes fémszíjat adnak hozzá (végre). A tok sajnos még mindig krómozott cink-alu, és a vízállóság is gyatra, de a tömörszem egy határozott lépés előre, kb. 5 ezresért adják. Ettől még persze távol van még a Pagani szint is, de ugye "ezért az árért?"
A kvarc "Tsuyosa" is érkezik lassan a kínálatba, rozsdamentes tokkal és szíjjal, és belül Citizen-Miyota 2405 modullal
-
bajnokpityu
félisten
válasz
pulutodurumo #38646 üzenetére
Azt értem csak nem látom. Tudnátok képpel ilusztalralni?
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #38600 üzenetére
Ez az, Lidl szivacsom van, akkor az lesz az indítás. Köszi!
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #38597 üzenetére
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo #38379 üzenetére
Pedig csak egy szimpla szépíró, nem is túl ismert, nem is túl sikeres (kereskedelmileg). Tehát nincs végtelen pénze, a jó ízlés meg amúgy ingyen van.
Csak hát a kinti piac nagyságrendekkel nagyobb, elég pár sikeres könyv meg egy kis haknizás, hogy kialakítható legyen egy normális, polgári életforma, melybe beleférnek olyan apró csínytevések, mint egy - egy ízlésesebb óra-kollekció kialakítása. Mutass nálunk valakit, aki meg tud élni a szellemi munkából, az írásból, és most nem a kamu közbeszerzések 'pályázatíróira' gondolok. Tudom, az a fránya magyar nyelv, meg kicsike az ország, de az arányok akkor se stimmelnek valahol. Legalábbis engem zavar, hogy a Majka and Co. Sea-Dwellerben pöffeszkedik, miközben a tényleg világszínvonalú alkotóink meg a villanyórájukat lesik, de azt is egyre idegesebben a hó vége felé.
Na, pufogás vége, jöhetnek az órák.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #38379 üzenetére
Na igen, már a kezdés is elég erős volt a Neomatikkal... én egy Daniel Kleinnel kezdtem.
De amúgy nekem is tetszik a gyűjteménye, tudnék válogatni belőle... a 30 órájából 19-et.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #38343 üzenetére
Sem a discount finderben, sem a "sima" coinos részben nincs, a kereső sem találja ott.
A coinos részen kívül megvan, meg is nyitottam az összes találatot, de utána sem jelenik meg a coinos részben... hagyjuk, elengedem a dolgot, de azért köszi!
"ha már te is így gondolod akkor baj van"
Azért egy Hruodland még nagyon kelleti magát...
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #38343 üzenetére
Igen akkor már ketten vagyunk, nekem is annyi
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #38242 üzenetére
Oké, de ennek a kedvezménynek sincs semmi köze a discount finderhez.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #38098 üzenetére
Egy linket adjál légyszíves arra az fkm szíjra.
-
fakekorom
tag
válasz
pulutodurumo #38109 üzenetére
köszi
én sem vagyok szakértő, ezért szag után megyek (szagértő) -
phrenetiX
tag
válasz
pulutodurumo #38104 üzenetére
Ebből egy világosat én is berendelek a Sugess pandámra.
-
fakekorom
tag
válasz
pulutodurumo #38104 üzenetére
köszi a linket. elég baráti ára van. bőrillat lengedez?
mostanában, szinte akármilyen alis cuccról van szó, ez a 4,9-es rating van. kicsit gyanúslement pár kiló-->csukló pálcikább mint valaha-->nakzenek nagyok
-
fakekorom
tag
válasz
ha a bőrrel elégedett vagy és nem párnázott, kérnék egy linket
a gumi FKM, ugye? -
dzsi23
addikt
válasz
Nagyon jó a Daytona ezzel a szíjjal.
-
dilajoska1
őstag
válasz
pulutodurumo #37897 üzenetére
A szerkezetről nem találtam semmit de szerintem az valami Swiss Ronda lehet. Azért is írják hogy Swiss Tech és nem Swiss Made.
-
Churpik
tag
válasz
pulutodurumo #37897 üzenetére
Nahát,
Bástya elvársatTuedix-et már senki sem akarja emlegetni? Perfekt angol kiejtéssel tökéletes a hülye nevek versenyébe, ahányszor az ember a számlapra pillant eszébe juttatja a drága kínai tervező, hogy mi is a viselője valójában.Ráadásul megkérik az árát rendesen.
-
pibácsi
senior tag
válasz
pulutodurumo #37886 üzenetére
Hát nem is tudom. Köszi a válaszokat, még rágódok rajta. Nem állandó használatra kell, csak néha fogom felvenni, mivel van több más órám is és váltogatom őket.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #37869 üzenetére
Én is mindig keverem, pedig Addiesdive-om volt már pár, Steeldive-om meg még egy sem.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #37864 üzenetére
Jaja, azt el is felejtettem, pedig mindig feldobja az ali app.
Szerk.: Bár én Addiesdive néven látom (AD2044).
-
Churpik
tag
válasz
pulutodurumo #37773 üzenetére
Vállalható, ha azt a 3-5 ezer Ft-os árszintet nézed. 2100 omázsból az egyik legjobb a Skmei, nagyjából az összes funkciót tudja, az ütésállóságot és a jobb vízállóságot kivéve. Hozzáteszem teljesen ismeretlen kínai kvarc van benne, felirat nélkül, (CR2016 elemmel). Az átlátszó burkolat nagyon könnyen karcosodik, arra vigyázni kell, sötét háttérrel (számlappal) sajnos az nagyon látszik.
A Skmei legjobb 2100 klónja a 2091-es. Komolyabb kínai omázs a North Edge Mars 3 szénszálas műanyag tokban (de drágább is, és csak fekete van). A többi gyártó (Sanda, Lige-Foxbox, Ohsen, stb.) mind kicsit több kompromisszumot kér, némelyik nem is szinkronizált vagy fake subdialos. Igazából egyéni preferencia, hogy melyik forma vagy szín tetszik, mindegyik max 5000 Ft-os kategóriába esik.
Ha "megbízható forrásból" rendeled (pld. Skmei Promo), akkor az a boldogtalan eset is ritkábban fordulhat elő, hogy a kedves kínai viszonteladó kilopja belőle a vízzáró gumigyűrűt.
-
Ra3
őstag
válasz
pulutodurumo #37773 üzenetére
Szerintem teljesen vállaható a minőség, több SKMEI is van családban/ismerősök közt, az alap Casio szintet simán hozza, ez a típus szerintem kimondottan jó minőségérzetet képvisel. Amennyire tudom a SKMEI klónjai (Sanda és hasonlók) már kicsit gyengébbek.
Persze az átlátszó része valószínű hogy karcolódni fog ezerrel de majd kiderül.
Churpik: inverz kijelző nálam tiltólistás
ehhez amúgy volt egy gyári narancs szíj is pár centért pluszban
-
pibácsi
senior tag
válasz
pulutodurumo #37720 üzenetére
Ez elég jónak tűnik. Ezen a nyomon érdemes elindúlni, hátha még a hónapot is ráteszik. Lehet, hogy létezik olyan is náluk. Akkor már vevő is vagyok.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #37720 üzenetére
+1 szavazat erre.
Bár a hónapot nem mutatja, de anélkül szerintem meg lehet lenni.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #37510 üzenetére
Feketében is jól néz ki.
Ha jól emlékszem, neked van ilyened szürkés-kékesben.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
pulutodurumo #37510 üzenetére
Óó, nem kell mentegetőzni,ez egyszép óra
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest