-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
válasz Petyke77 #8833 üzenetére
Basenotes-on van egy topik ahol találgatják mit jelent a négyszámjegyű batch az üvegen.Ezért gondoltam hogy régen volt rajta.De nem is ez e bajom hanem hogy egy 150eur/100ml-es "niche" parfümöt felvizeznek semmi fajta figyelem felhívás nélkül.És így még nem is lehet tudni hogy akkor ez honnan kezdődőtt ...Komolyan mondom a 3000ft-os dm-es bruno bananikkal nem csinálnak ilyet csak mindig ezekkel a "minőségi" k...va drága parfümökkel.
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #8699 üzenetére
fasza, meg is van a következő mintapakk forrása
tőlük mit érdemes csekkolni?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #8649 üzenetére
holmerre? ajánljatok nekem valami jót nyárra/télre, ennyit simán megér még vakon is, ha már notinon nincs saját illatminta
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
slick-adam
aktív tag
válasz Petyke77 #8649 üzenetére
Baccarat 540-böl lehetne egy jo split-et, talaltam par napja egy NAGYON jo deal-t teljes üvegre.
szaGüzletben 220-230 € a 70ml. amazon 180 körül. occso online szaGüzletben 160.
na en 135-ert talaltam (mar le is foglaloztam) bontatlant posta inkluzive. ebböl ledobnek vagy 30ml-t siman.csak mivel külföldön vagyok, a posta kicsit több lenne, mint otthon orszagon belül.
135 ojro, tehat 1,93 € / ml ---> 30*1,93 = 57,9 €. üvegem van meg egy felesleges 50ml-es, abba menne. posta meg 10 euro DHL-el. tehat 67,9€. eredeti arat (akar az online-t) figyelembe veve meg igyis jo vasar.
ha erdekel. vagy mast. szoljatok!
[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
slick-adam
aktív tag
válasz Petyke77 #8634 üzenetére
külföldön vagyok, de köszönöm a felajanlast.
azt tudod esetleg, hogy tenyleg a legujabb kiadasbol van-e a probad? eredetileg fekete "köpenyben" jelent meg az M7 Absolu, mostmar csak sima attetszö üveg van M7 felirattal + a fekete kupak.
ja varj... Notino. szoval az a kerdes, hogy mikor vetted.[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyke77 #8567 üzenetére
Gyári minta, vagy a Notino saját pumpás üvegje? Mert azok nagyon szarok, alig jön belőle + a pumpa beragad, ha egyszer lenyomod. Én vettem mostanában pár 5ml-es "mintát" tőlük és áttöltöttem sajátba (a nyakát fogóval kellett leszedni, ilyen rápattintós szart küldenek).
Aliexpress-ről van eBay-ről tudsz venni üveg decantot, bár minta esetén nyilván kevésbé éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Petyke77 #8531 üzenetére
Ebbe benne van a nagyrèsz de mèg a Touscan Leather, Tobacco Oud nincs... Azok is jòk... Nekem tetszenek ès elèg egyediek is meg tartòsságuk se rossz... Na jò az àruk se rossz..
😂
Pè: Oud Wood nem rossz de szerintem a Tobacco oud jobb... Creed - Erolfa nekem semmi extra, "aftershave" ... Ami nem rossz nekem: original vetiver, virgin island water, green irish tweed...[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Master_Pubi
csendes tag
válasz Petyke77 #8531 üzenetére
Ha Mugler Cologne bejön, akkor talán a Rive d’Ambre is tetszene Tom Fordból. Igaz, nagyon panaszkodnak az "erősségére", de melegben egy kicsit felerősödött rajtam!
Mugler Cologne másik alternatívája a Creed Original Vetiver. Szinte ugyanaz a két illat, de a Creed nekem kicsit "tisztább", frissebb, viszont ötször annyiba kerül![ Szerkesztve ]
-
-
-
mufi
senior tag
válasz Petyke77 #8523 üzenetére
Az én orromnak eddig ez a legananászosabb. Bár nem volt időm tesztelni mert olyan helyekre utazgattam, ahol tilos fújni magamat...tegnap hazafelé dutyban meg TF Neroli prtofino aqua-t nyomtam magamra...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
-
zs.tom
tag
-
kk831228
addikt
válasz Petyke77 #8136 üzenetére
Refi jò... 👌 Nekem eddig a legjobb az Amouage - bòl, mondjuk van egy pár amit nem szagoltam...
Ma voltam egy kis körùton megint, futoexpo közbe...
Amik jòk voltak : Oud wood (tobbaco oud), Ombre Leather, talán ez tetszett legjobban, lányos : Soleil Blanc ès balck orchid meg mindig... 👌
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
sonkabence
csendes tag
válasz Petyke77 #8134 üzenetére
Biztosan elfogult vagyok, hisz nekem egyik szemelyes kedvencem, de az egyik legjobban viselhető amouage szvsz. Tavaszra, kora nyárra való könnyű virágos-vetiveres enyhén púderes illat. Hasonlít hozzá még a boucheron jaipur is.
Eladó niche parfümök szórófejes üvegben! Lista: www.wower.atw.hu
-
Gyick
őstag
válasz Petyke77 #7963 üzenetére
Én pont most rendeltem nemrég.Az a durva hogy pont ugyanolyan illata van mint az ariel mososzernek amivel mosok nem vicc Szerintem nagyon szintetikus,nekem annyira nem jött be.Az viszont pozitiv hogy meglehetősen tartós.Ezt rendeltem vakon meg a Perry Ellis 360 red-et.Az viszont telitalálat volt,abból a következő 200ml-s lesz.
-
-
-
slick-adam
aktív tag
válasz Petyke77 #7510 üzenetére
multkor kaptam üzletben egy eleg böseges (2ml) official Gypsy Water mintat.
eleg egyedi, könnyed, friss citrus vanilias illat. engem nem vett le a labamrol. ja es a Water stimmel. eleg gyengusz. estleg nyaron jobban tolna, de a nagyon nagy melegben sztem tul sok a vanilias beütese (hiaba könnyed)parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
-
kk831228
addikt
válasz Petyke77 #6843 üzenetére
Érdekel még egy adag??? Nekem nem teccik...
Az biztos, haver mondta hogy másnap is érezte a kezén, szóval tartóssággal nincs probléma...
[ Szerkesztve ]
-
zs.tom
tag
válasz Petyke77 #6832 üzenetére
Csak a dagadt villanyszerelőt és a szállodai örömhölgyet ismerem tőlük, mindegyik elég beteg... A SL pézsmája számomra egy romlott régi vörösborra emlékeztet. Megmutattam pár embernek, de ápolatlan idős nénire asszociáltak, olyanra aki nem fürdik csak fújja magát igénytelen dezodorokkal.
-
sonkabence
csendes tag
válasz Petyke77 #6734 üzenetére
Amouage-tól könnyebb, nappal, melegben is viselhető illat még a lyric, dia, sunshine. A dia épp tegnap volt rajtam. Vetiveres-szilvás-virágos. A neroli megfogalmazása hiteles, diszkrét nappali viselet. Ha szereted a jubit, akkor ez is tetszeni fog.
-
kemalboy01
tag
válasz Petyke77 #6725 üzenetére
Igen frissebb illat...
Könnyen hordható bárhová.Tiszta, érzéki de férfias.Rendkívül gazdag illat. A legtartósabb mind közül.(legalább is rajtam)Bemutatószöveg:
A Beloved Man az Amouage költői, romantikus felhangokkal teli, mégis tagadhatatlanul férfias alkotása. A tiszta narancs és a mentolos geránium, a puha, modern írisz, végül meleg cédrus és guajak, finom bőr és cédrus.
Nincs lehengerlő szöveg, nincs póz, nincs szteroid – ő a szívében férfi. Könnyed, csendes, kifogástalan és hűséges – mindezzel észveszejtően vonzó. Ezt érezni a lélegzetelállítóan romantikus és érzéki élmény. Akár egy film, melyen még az igazi férfiak is elmorzsolnak néhány könnycseppet...zs.tom: Azért én sem a legdrágább helyről rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
petr89
csendes tag
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyke77 #6583 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem közük nincs illatban a London-hoz.. Kategóriában esetleg. Amúgy a Herod csak a reformulation óta ilyen gyenge, nekem még sikerült a vingate-ből venni és az brutál minden szempontból.
Pont ma használtam a London-t, talán az első illat, amibe igazán beleszerettem. A tartósságával valóban vannak problémák. Mondjuk ma pont egész jól kitartott, de a hideget nem bírja, az tény.
[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Petyke77 #6563 üzenetére
Uhhh, durvának tűnik, érdekes lehet a vanílával ötvözve, főleg azért mert a vaníliát annyira nem kedvelem, másik fő alkotóelem a pézsma, hát kíváncsi vagyok.
Szagoltad már? Esetleg mintád van-e?Iparfümérián van 750 millis kiszerelés is, olyan mint egy szájvíz ekkora méretben és ilyen színben
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
-
kk831228
addikt
válasz Petyke77 #6480 üzenetére
Sok jó parfümöt szagoltam meg ajánlásai alapján...
Viszont abból is sok van, ami nem tetszik... Vakon nem vennék azért, max. mintát...
[ Szerkesztve ]
-
krisztianAMG
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Petyke77 #6480 üzenetére
Mi bepróbáljuk a barátnőmmel. Itthon nem találtam sehol, eBay-en van 40$ körül. Esetleg ha lát valaki jobb áron vagy közelebb, dobja be ide.
-
mufi
senior tag
válasz Petyke77 #6458 üzenetére
Alairom. A parom ezzel lepett meg az elso hazassagi evfordulonkra, eszrevette, hogy sokszor ezzel jottem haza magamon amikor repultem. Nagyon felkapott lett de nem all jol mindenkin. Kollegamon pl aki eros dohanyos, az o boren egesz mast mutatott pedig. Ez is bizonyitja hogy a cigifust igen is hat a bor illatara, beszelek itt nem csak a kezekrol...
Mas: megint duty. TF NOIR Extreme, hat egyre jobban bejon ugyanugy mint a Noir de Noir. Megmondom oszinten nem is tudnek valasztani. Kezdem megerteni a parfumszakertoket akik el vannak ajulva ezektol az illatoktol es mindig azt mondjak, hogy ezek milyen lagy, selymes illatok.Chanel: Pour Monsiour (jol irom?) Red Vetyver utan vagu mellett biztos ez lesz a kovetkezo. Erre a parfumre q*-ra igaz, hogy fel kell noni hozza. Masfel eve amikor a parfumos palyafutasom kezdtem, budinek es pisiszagunak tartottam. Most meg, ez az atkozott vetiver minden egyes alkalommal megfog! Azt hiszem kezdem megtalalni azt az iranyt ami bejon! Aki teheti probalja ki. Kicsit varni kell a leszaradassal mert eloszor fura, de utana annyira kellemes hogy ez valami hihetetlen.
Bar nem tudom oszkor ez mennyire lenne tartos de most nagyon elgondolkodtam hogy az Andy Tauer heleyett (amit most raadasul 80 euert vehetnek meg) commes de gracins 2 unisex es egy PM-t veszek.
A honap felfedezese szamomra ez a parfum.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
mufi
senior tag
-
sonkabence
csendes tag
válasz Petyke77 #6420 üzenetére
Igen Journey. Van egy kb. 2 éves gyári mintám belőle. Az sokkal erősebb, erőszakosabb. Ami most jött meg sokkal visszafogottabb. Több benne az ezüsttömjén az elején és nincs már meg szerintem az a brutális hatósugara. (Megvagyok fázva picit, lehet azért
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyke77 #6399 üzenetére
Nem, bontottam is visszaveszik, sőt, annyit használhatsz belőle, ami még belefér a "kipróbálás" kategóriája. Az már más kérdés, hogy ez sehol nincs leírva, hogy milyen mennyiséget takar, de még olyanról nem hallottam, hogy valakinek ne utalták volna vissza a pénzt. A holnapjukon levő 2 reklamációs formanyomtatványt kell kitölteni és 14 napon belül (attól számítva, hogy átvetted a futártól) visszaküldeni.
-
×HULK×
csendes tag
válasz Petyke77 #6369 üzenetére
Kiváncsi lennék a Creed Spice and Wood tartosságára.A Creednél ez a Royal Exclusive kollekcióba tartozik és drágább is mint az "átlag" Creed parfümök.Ha lesz tapasztalatod,légysz írd meg.Eight and Bob nekem is nagyon bejön,de szerintem nagyon gyenge a tartóssága.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyke77 #6365 üzenetére
Én szerintem lassan berendelek egyet, 20ml-től biztos megválnék, 30 bőven elég. Az ára és a mennyiség miatt nem igazán szoktak split-et csinálni ebből, nem is éri meg. Így én se tudtam még szerezni.
119 euro az 50ml, így 30 euro lenne a 10ml.
Amúgy tipikusan olyan illat, hogy elsőre brutál erős, de ahogy telik az idő, egyre jobban kijönnek az illatjegyek és kicsit lenyugszik, 10-12 óra után is simán érezhető.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Petyke77 #6367 üzenetére
Jhonny06-tól kaptam ajándékba egy fújós mintát amíből egy fújást ki tudtam fújni... Aztóta is szagolgatom a mintás üvegcsét, még mindig olyan erős illata van... Igazán teszzelni még nem tudtam én se hosszabb távon...
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Petyke77 #6365 üzenetére
Nagyon brutál, nagyon erős, először fura egy kicsit, de utána folyamatosan szagolgatod... Ja és hiába EDT, nagyon erős... Mondjuk tartósságot nem tidom mennyire jó... Egy 10 ml - t lehet én is bevállalnék...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest