- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
-
Szena67
tag
Azt olvastam 9.-n indul a globális változat, akkor derülhet ki a pontos specifikáció. [link] Gsmarena oldal még csak pletyka specifikációt tűntet fel, amiben egyelőre még nincs akkuban különbség. [link] Egyes üzletek be szokták hozni a kínai változatot is. De ha kisebb az akku az a szigorúbb EU biztosági előírások miatt van, nem kiszúrásból. Azért, hogy ne legyen belőle csillagszóró az emberek zsebében vagy otthon töltés közben. Kínában ez nem annyira fontos, leírják az embert is mint járulékos veszteség. Az a belinkelt ebay ár durván magas, mint nettó ár. Ilyenkor sencseni barátainknál az a módi, hogy globál megjelenés előtt lehúzzák, akit csak tudnak, mint riadt majmot a fáról. Olyan árat látsz, ami ÁFA-hoz szokott szemnek tetsző, csakhogy az nincs benne ez a trükk, amit aztán itthon még ki kell köhögni.
-
Szena67
tag
A szállítási cím szerinti EU tagállam ÁFA kulcsa, azaz nálunk 27%. Szerintem felesleges kapkodni, kínai árusok az európai megjelenés előtt jelentős felárral szokták az ebay-en árulni a telefonokat a türelmetlen vevőknek. Ezekben sokszor magyar nyelv sincs, csak angol, német, spanyol ilyesmi. Pár hét múlva biztos lesz európai forgalmazó.
-
amdboy
senior tag
Találtam egy ilyet [link] , bele is ugranék csak nem tudom mennyire kell vámra számitani, ha netán igen milyen mértékben
-
hardver1985
tag
Nagyon bejön hardver pont elég és végre jó nagy akku.
Megbízhatóságom: 283 pozitív...
-
amdboy
senior tag
Lehet rendelni valahonnan ilyet?
-
tDr1v3r
veterán
válasz tomboy0013 #19 üzenetére
Kellett ide a szocializmus, na.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tomboy0013
veterán
válasz RetepNyaraB #18 üzenetére
Egy másodpercig nem akar más embert megérteni, sajnos ma Magyarországon ennyire gatya állapotban van nagyon sok ember. Szerintük mindenki h*lye akinek más igénye lehet mint az övék. Az ilyen primitív véleményekkel felesleges vitába szállni.
-
RetepNyaraB
veterán
"Apple terméket már csak a tényleg nagyon buta emberek használnak"
Vagy akik szeretik a hagyományosan plug&play termékeket. Alma ökoszisztéma az pont ilyen. Nem kell gondolkodni, működni fog. S azért az alma minőséggel egy Redmi köszönőviszonyban sem lesz, ez is elég valószínű. De elég hasonlítania.Mindezt úgy mondom, hogy eszemben sincs almázni, legfeljebb ha fizetnek érte.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
kali_c
tag
Ezek a redmik nem szoktak telekomnál lenni ugye?
-
veterán
válasz tomboy0013 #14 üzenetére
Nálam nincs fóbia,
alapvetően másfajta problémát próbáltam megfogalmazni,
aztán lehet hogy nem ment át...
-
Kampó
senior tag
válasz callmeakos #2 üzenetére
Ez az egész piacra jellemző.. és minden gyártóra, nem értem miért az apple a vezér dizájn téren.. mikor vannak sokkal menőbb küllemü telefonok.
AMD volt AMD van AMD lesz
-
őstag
Hát biztosan az a céljuk, hogy a piroscsíkos kéttónusú hátlapos
aranykeretes kameragyűrűstelefont mindenki ifonyénak nézze. (Most nézegetem az i14 i15 i16 varáciokat és nem látom melyikre akar nagyon hasonlitani.... hát nem igazán találok mást csak unalmas egyszinűeket, nulla fantáziával)
Vagy inkább arról van szó, hogy jelentösebb gyártásfejlesztés nélkül, költségcsökkentés céljából, már meglevő gyártószerszámok és sablonok felhasználásával gyártartnak telefonházakat, ha már a gyártónak van plusz kapacitása? Igy nem kell a formát kitalálni, elég a mintát. Mert amúgy biztosan több tizmillióan azért veszik a iakárhánynak kinéző Redmit mert iakárhánynak néz ki.[ Szerkesztve ]
-
neopeti
tag
Semmiben nem hasonlít az iphone nevezetű " nepszerű" modellre. Elég megnézni a brútusz támogatás teljes skáláját, szemben az iphon nevezetű "népszerű" modellel ahol van 2 db, (sbc aac) Tehát senki sem akarná égetni magát egy szabványok nagy részét nem támogató "népszerű" es túlárazott valamivel, Apple terméket már csak a tényleg nagyon buta emberek használnak
-
tomboy0013
veterán
Hianyolom a 2mpx-es makró kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Gumi és felni topik
- Kutya topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest