Hirdetés
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Memmaao #32551 üzenetére
De igenis vannak olyan jol sikerült, felkapott, híres, sokak által keresett illatok, amik nagy bizonyossággal másoknak is nagy elégedettséget fognak okozni. Pl a Torino21, Naxos vagy az Aventus...stb. Ezeket kb bárki veheti vakon. Nyilván az alapvető illatprofil ismerete mellett, tehát ha nezebb téli illatot keresek akkor Naxos, ha nyári frissítőt, akkor Torino21.
Én már nagyon sok illatot vettem vakon. Az ég világon semmi baj nincs ezzel. A szakmához tartozik.
Ja és pont, hogy a klón vs eredeti közötti különbség az, amit meg fognak jegyezni az emberek, fel fogják kapni a fejüket mondván, hogy "úú baszki ilyen természetes anánszt még nem éreztem ez valami más, mint a többi alkoholos fejfádítós vacak..."
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest