Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz
galervin93 #89403 üzenetére
Nagy terhelest ma nem kapott, rengeteg karasz meg feherhal, egy bonusz bucsuponttyal.
Tobb boton is ugyanezt csinalja, probaltam terheles alatt is vizsgalni, nekem ugy tunt, hogy gordul akkor is. Egy csapagy egy persely van benne. Lehet veszek bele meg egy csapagyat.
Mas, ma avattam a Topmix AsterX-et 360as meretben, elég jo palca, kiegyensulyozott ,pontosan lehet vele dobni, 50 meterre meg sem kell suhintani. Nem annyira kolbasz talan mint a nevis method carp, de nem is annyira gerinces, amit en mar nem szeretek.
Egyetlen szepseghiba, hogy a 2oz spicc, ami a kozepes, spicce, is eleg merev. Az 1oz meg gyari hibas volt, igy az most nem jatszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robogó, kismotor
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest