Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz
galervin93 #75697 üzenetére
Van egy jó adag keszeges kajám a fagyóban, holnap szerintem eldobálom az RSD-n. Ott mennyire szöszös? Élő Dunán gyakorlatilag semmi nincs érdekes mód. Keszegek bent vannak a mederben, vagy már a törés tetején is lehet fogni őket?
- Csőhídin egy darab szösz sem volt
- nagyjából 35-40 méterre dobáltam, 30-as kis kosárral, szerintem az a törés meder felőli része- utóbbi két alkalommal nagyon szépen fogtam, a tavalyi csúf tavasz után most kifejezetten sok hal van a pályán, mind keszeges anyaggal, mind pontyossal
- pinkit vigyél, meg kicsi sajtos wafterst
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Motoros nadrágtartó hózentróger. Széles pánt, erős krokodilcsipesz
- Nespresso kapszula átalakító adapter Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőhöz
- NATEC Genesis Astat 200 Ergonómikus gamer szék eladó
- Weller WSP-80 80wattos forrasztópáka szinte új állapotban+ 5db új pákacsúcs
- 2 db újszerű Schwalbe Big Ben raceguard performance line kerékpár külső 50-622 (28x2.0)
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest