Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Grey
aktív tag
Szerintem amíg élünk addig az élettel kell foglalkozni,pontosan azért,mert nem tudhatjuk,hogy mikor érünk utunk végére.Nem mindegy,hogy amíg élünk addig azt hogyan tesszük.Szerintem arra kéne törekednünk,hogy szebbé és szeretettelibbé tegyük saját- és a minket körülvevők életét.Ehhez,ha belegondoltok ''csak'' egyetlen dolog kell:A Szeretet.Ebben benne van minden ami
szebbé,gazdagabbá,boldogabbá teheti mindenki életét.Ha képes vagy a lelkiismereted törvényei szerint élni,akkor nem hibázhatsz.Még csak annyit,hogy szerintem a haláltól az emberek leginkább azért félnek,mert legbelül tudják/ha nem is tudatosan/,hogy mi az amit elszúrtak,mulasztottak,vétettek másokkal ill. önmagukkal szemben.Tulajdonképpen ezzel félnek szembesülni,tehát önmagukkal.
Talán ez az igazság,talán nem,én ezt most így gondolomb és próbálok úgy élni,hogy ne keljen félnem életfilmem végignézésétől.
Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest