Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
RGB-túladagolást kapott az ADATA legfrissebb DDR5 memóriája
ph Az egy- és kétcsatornás csomagokban jegyzett széria 8000 MT/s-os sebességig fedi le az igényeket.
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabis
aktív tag
Resis BAR csak akkor van ha CSM Support Dissable máskülönben hiába is van benyomva az alaplapon VGA nem fog vele semmit kezdeni. Hardveres oldalon.
-
Turion
csendes tag
Másrészt 2023-ban CSM-et használni, főleg egy gamer gépben, mégis mi értelme?
~ Önjelölt hobbifotós ~
-
Nemrég adtam el el szerverlapot ahol bizony CSM nem volt tiltva (pont legacy hardverek miatt pl raid vezérlő) és a BAR meg engedélyezve volt igaz uefi modulként (Supermicro lap) és a driver és GPU-Z is bekapcsolnak írta (Intel A770)
Ugyanakkor a másik lapomon maga a REBAR nem is jelenik meg amíg CSM nincs letiltva.(ami logikus dolog és átlag usernél érthető)
CSM support szerintem csak azért kell hogy tiltva legyen hogy a videókártya ne a legacy biossal bootoljon be ami pont nem képes nagy címekre. (mondjuk Intel A770-esen nincs is legacy bios, csakúgy mint nagyobb Tesla kártyáknál)
De egyes lapokon külön állítható melyik eszköz melyik biost használja a fent leírt supermicro is ilyen pont azért hogy lehessen keverni a hardvereket, persze átlag usernél nincs ilyenre szükség de létező dolog.[ Szerkesztve ]
-
Csabis
aktív tag
válasz MasterDeeJay #3 üzenetére
CSM TILTOM kb a 3080TI nem is veszi észre az alaplap.. igy ezután csak addig él vele mig a reszet utáni boot van .. leállitás után meg kb Nem bootol. És Semmit nem találni hogyezt hogy tudom rendesen .használni.. És ezzel szívok nem kevés ideje .
Z370 alapalap -
-
Csabis
aktív tag
válasz E.Kaufmann #5 üzenetére
Nemtaláltam, ami volt firmware az DP port miatt volt
Bios-t meg nem láttam ujjat hozzá
GeForce RTX™ 3080 Ti GAMING OC 12G -
GreatL
őstag
Nincsen BIOS frissítés rá mivel alapból működik. CSM-et le kell tiltani, Above 4G decoding mehet. Máskülönben összefossa magát a gép.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Dr. Akula
félisten
Ezeket a kiegészítő kiegészítőjének kiegészítését használja is valaki? Mármint van mindkét gyártó kártyájában, vagy csak egyik only, és a fejlesztő meg legyint hogy ő ugyan nem fogja lefelezni a szoftverének piacát, és inkább nem használja?
-
flexxx2
őstag
az a resizebar amd 5700al és egy win update-el bugzott nálam, kikapcsoltam és felment az winupdate, azóta se kapcsoltam vissza
[ Szerkesztve ]
-
droidic
újonc
Pl. a gigabyt RTX 30 szériában a Resize BAR csak az F4 Biosban lett hozzáadva. Szerintem ebben az irányban kell ásnod.
De sok értelme nincs mert a z370 nem támogatja a Resizable BAR-t
Ezektől kezdve - Z590 B560 Z490 H470 B460 H410
vagy X570 B550 A520 X470 B450 müködhet
Aztán pedig
Above 4G Decoding - "Enabled"
Re-Size BAR Support - "Auto"
CSM - "Disable"
Aztán az Nvidia panelben ellenőrizhetjük.
[ Szerkesztve ]
-
droidic
újonc
Nem egyértelmű ez a finkció.Vannak játékok ahol negatív eredmények is vannak. A cyberpunk pl. 5-7 fps-t kapott minden esemény, de a wach dogsban nem szabad bekapcsolni mert minden minuszban megy. Hátha a következő driverekben majd javítanak a helyzeten. Ja! A full HD ban nincs értelme. QHD nál esetleg.
A videókártya updatje nem tetszik nekem, talán mert még nem csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen joysticket vegyek?
- PlayStation 5
- Elden Ring
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen