- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
hegegabi80 #364 üzenetére
Közel egy az elképzelésünk. Van egy épített kerti tűzrakom mészkőlapokból és brutál erős vasbeton alappal, azt már nem bontom el, szalonna sütésre nagyobb bográcsnak és tábortűznek kiváló.
A sütősziget hasonló lenne nekem is annyi hogy az enyém "L" alakú lesz. Nekem is tervben van egy rész a vaslap mellet amire kisebb bográcsot lábast ezt azt lehetne tenni. Ezt egy keskeny sparhelt platnival oldanám meg, a mellette lévő vaslapnak meg van itthon féltábla 8 kazánlemezem, 70X70 szögvassal merevíteném és akkor már nem húzná el a hő. Ezen lehetne a hamburger pogácsákat bacont sütni, én nagyon kedvelemEnnek a füstjárata könnyen beköthető lenne a mellette lévő kemencébe. A kemence után meg lenne a nyílt égésű faszenes grill. Az egész olyan 80 - 90 centi magas lenne, az kényelmes szerintem.
Ez lenne nagy vonalakban az elképzelésem, persze az egész egy féltető alatt lesz majd, Az már megvan hála istennek
Az anyag nagy része már megvan, évek óta gyűjtögetem hozzá a cuccokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Politika
- Fűnyíró topik
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest