Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
hegegabi80 #364 üzenetére
Közel egy az elképzelésünk. Van egy épített kerti tűzrakom mészkőlapokból és brutál erős vasbeton alappal, azt már nem bontom el, szalonna sütésre nagyobb bográcsnak és tábortűznek kiváló.
A sütősziget hasonló lenne nekem is annyi hogy az enyém "L" alakú lesz. Nekem is tervben van egy rész a vaslap mellet amire kisebb bográcsot lábast ezt azt lehetne tenni. Ezt egy keskeny sparhelt platnival oldanám meg, a mellette lévő vaslapnak meg van itthon féltábla 8 kazánlemezem, 70X70 szögvassal merevíteném és akkor már nem húzná el a hő. Ezen lehetne a hamburger pogácsákat bacont sütni, én nagyon kedvelemEnnek a füstjárata könnyen beköthető lenne a mellette lévő kemencébe. A kemence után meg lenne a nyílt égésű faszenes grill. Az egész olyan 80 - 90 centi magas lenne, az kényelmes szerintem.
Ez lenne nagy vonalakban az elképzelésem, persze az egész egy féltető alatt lesz majd, Az már megvan hála istennek
Az anyag nagy része már megvan, évek óta gyűjtögetem hozzá a cuccokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest