- Computex 2025: Már a vízhűtés sem idegen az osztrák hűtőspecialistától
- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
válasz
Flashback #2668 üzenetére
Kezdjük ott, hogy kár volt előre besózni. A só jelen esetben kihozza a nedveket és kevésbé lesz szaftos a steak.
A sütés előtt legalább 2 órával vedd ki a hűtőből, öblítsd le vízzel, itasd le róla a vizet papír törlővel.
Rubozni max a sütés (bár a steaket általában csak sózni szokás) előtt bors fokhagyma por, sót csak a sütés után kapjon. A grillt fűtsd fel magas hőmérsékletre, oldalanként kb 2 percig süsd a steaket. Utána tálra rakod és befeded alufóliával 2-3 percre utána sózd és fogyasztható.Ez ugyan Tescos leírás, de szerintem az alapok korrektül le vannak írva benne. link
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest