Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Köszönöm a válaszod! Bocsánat hogy csak most fogok válaszolgatni!
Ez a Weber olyan 150 környéke amit kinéztem. Igen tudom hogy hülyebiztos a Masterbuild, nem azt mondom hogy ezért gondolkozok rajta mert mindent megcsinál helyettem, hanem talán így többet tudnék a húsra koncentrálni BBQ közben, főleg az elején a tanulási szakaszban.
Igen van a Webernek is ilyen tartója amibe belerakod a brikettet és akkor az egyik oldalon fog elhelyezkedni a brikett, másikon pedig a hús.
Én csak család részére szeretnék sütni, semmilyen más nagyobb összejövetel nincs tervbe véve ami miatt fontos lenne nagy mennyiségű hús sütése. Ezért is gondolkoztam a kisebb méretű Gravity-s Masterbuilden.pitiless
Snake methodot megcsinálod, és akkor középen van a hús így éred el hogy ne legyen direktben a hús alatt a brikett? Mármint ez a megoldás elég ehhez hogy ne legyen a hús alatt a brikett, vagy egy nagyobb húsnál már trükközni kell?soldi3r
Nézegettem a nagyobb grilles oldalakon kívül és jó sok helyen lehet kamado sütőt kapni, ami eltérés van mondjuk egy 200 meg egy 600 ezres között az az hogy kisebb az anyagvastagság?ambushka
Pesten dolgozok a X. kerületben, szóval nem gond ha menni kell bárhova a "környékbe" autóval meg tudom oldani. Néztem hogy nekik Masterbuilt nincsen, de mellette meg van sok minden más. Igen tőle néztem jó pár videót YT-on nagyon profi.
Tervezek mindenképp elmenni ilyen helyre hogy személyesen is el tudjanak igazítani ebben a dologban, de sok esetben ha valamiről szó van, vagy valamibe bele akarok vágni akkor itt PH-n is rengeteg segítséget fog kapni az ember aminek nagyon örülök.need
500-at semmiképp sem akarok rá kiadni, a GS560 Masterbuilt kicsivel van 300 fölött csak. Néztem a töltényszmókereket is, nagyon szimpatikus az a megoldás is. Mi a tapasztalatod, ha jó a brikett akkor egy töltéssel hány órát tud elmenni mondjuk ebben a 110-120 fok környéki határban ami a BBQ-hoz kell?
Illetve a töltényszmókernek meg van az az előnye hogy alul ugye parázslik a brikett, fölé pedig egy akkora vizes edényt teszel ami átmérőben kb akkora mint a szmóker, így el tudod érni semmiképp se kapjon közvetlenül nagy hőt a hús mivel a vizes tál visszafolytja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Retro teló rajongók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BorosPoH!ár
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest