- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2499 üzenetére
Roglat ismerve, nem kizart sajnos
-
.LnB
titán
Majd holnaptól. De köszi az infót.
Írtam is húgomnak (mert ott dolgozik), hogy most az a nagyon színes sportpóló is lesz? Vagy csak a piros meg a kék?Néztem, hogy a holland, meg a német Lidl-ben bringás cuccokat is lehet(ett?) kapni. Mezt, nadrág, zokni..mindent. Nálunk csak ezt a casual vonalat hozták be.
-
dom1n0
őstag
Lidl-trek fanok rohanas az Lidlibe, lehet venni csapatlogos polot
-
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2490 üzenetére
Ez a szavakon b*szakodás nagyon megy. Véletlenül se értelmezd kontextusában azt a szót. Figyelembe véve az átlagfizetéseket, mások fizetését a WT-ben. És azt az apróságot, hogy nem kapják meg előre az éves bérüket. És azt se, hogy Caleb senkinek sem kellett év elején, az INEOS is csak Viviani helyére vitte el. Biztos jó alkupozícióból indult az Ausztrál.
Csak, hogy kötekedjél ugye? -
.LnB
titán
válasz
lsebestyen #2488 üzenetére
Vismajor01-nak akartam válaszolni.
Nem közös megegyezés? Innentől nem kap fizetést, és ennyi. Gondolom sokat amúgy sem keresett. A csapat közleménye elég bő, és meg is köszönik neki. Lehet, hogy nem haraggal válnak el.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Vismajor01 #2487 üzenetére
Ezt ők tudják, de valamit csak kialkudott a menedzsere. Egyébként lehet benne van az is, hogy most derült ki, hogy egyik GT-re sem vinné őt az Ineos, aztán akkor minek maradjon tovább...Kinézem belőle, elég megosztó személyiség volt (mint a legtöbb sprinter).
-
Vismajor01
addikt
válasz
lsebestyen #2485 üzenetére
És vajon INEOS ilyenkor visszaperli a pénzét vagy hogy van ilyenkor?
-
avl
senior tag
válasz
lsebestyen #2485 üzenetére
nekem is szolt rola ismerös, [link]
marha kivancsi vagyok mi lehet a valos (szer ? nala vagy masoknal ? ugy latjak - noha most nyert 2szer, de ott nem voltak sprinter nevek -, hogy nem versenképes ? vagy mi ?)
-
lsebestyen
addikt
Caleb Ewan visszavonul azonnali hatállyal. Na ez meglepett.
But the truth is that even when I crossed the line first, that feeling — the one you chase for years — faded quicker than it used to. My experiences of the past two seasons, in particular the second half of 2024, has taken a significant toll on my relationship with the sport. I'm happy I didn’t let that period define the end of my career and I am proud of what I achieved in a short but successful time with the INEOS Grenadiers.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
lsebestyen #2473 üzenetére
Nekem időjárásfüggő lesz. A Kékes kivételével minden szakaszt tudok érinteni kb. Első nap kitekerhetek Mór környékére, másodiknál BuBán akarattyáig, negyediknél itt lesz a befutó fehérváron, az utolsónál pedig az etyeki rajthoz. Nagy tervek, aztán meglájtuk mi lesz az egészből
-
szuszinho
őstag
válasz
lsebestyen #2482 üzenetére
Mondjuk hirtelen Etyek-Bicske-Szomor-Dorog-Egom ugrott be, de ez olyan 5 km-rel hosszabb
-
szuszinho
őstag
válasz
lsebestyen #2473 üzenetére
Erre az Etyek-Egomra lehet én is benevezek.
-
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2477 üzenetére
Tudod mi szerintem a marha érdekes?, hogy ebből a kijelentésedből indult az egész:
"az amatőr meg a profi szint az két külön világ."
És ez igazából már maga is egy féligazság. Mert ha hivatalosan a "professzionális" és "amatőr" szavak jelentését nézzük. Ez által a fekete-fehér megközelítést, akkor a kijelentés igaz.
Ha pedig a most leírt példáidat, ami által nehéz meghatározni a profit és az amatőrt. És azt, amit én is tartok, hogy egy amatőr megközelítheti, ne adj isten meg is haladhatja egy profi kerékpáros teljesítményét akkor viszont nem igaz.
-
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz #2477 üzenetére
Ja pont erről beszélgettünk priviben Sebivel is, hogy azért ilyenekkel el lehet baszni az egész amatőr versenyeket, hogy odaállnak profik meg volt profik, aztán a klasszikus amatőrnek reménye nincs.
SzerK: de mondjuk az életkor besorolások is megérnek egy misét, Elit2 pl. 30-39 között.
Lehet magamat akarom védeni, én 38 vagyok, nem mondanám kifejezetten rossz kondiban magamat, de egy top 30 éves ellen egy top 39 évesnek 0 esélye van. -
Csokicsibesz
tag
Ezek megint fél vagy részigazságok. Amatőr mezőnyben is lehet valakinek szerződése és versenyezhet is, Buruczki pl. évekig így ment. Aztán most edzőként/csapatvezetőként versenyez, most ő amatőr vagy profi?
De lehetne mondani a Parti Andrást is aki, kint volt 4 olimpián és most is abból él, hogy bringázik. De nincs szerződése, most ő amatőr vagy profi?
Versenyzel 10-15 évet profiként aztán elmész masterbe versenyezni azokkal, akik szabadidejükben edzettek világ életükben az fair? Ha soha nem voltál WT szinten csak conti szinten akkor fair?
A világ nem fekete és nem fehér. Biztos van pár olyan ember, akinek meglennének a számai, de valamilyen okból nincsen csapata. De ez nem a tipikus.
A kerékpárban egyébként pont átmenetek vannak, ahogy haladsz a WT szint felé, úgy lesz egyre profibb az egész szervezet, a versenyszervezés és a csapatok is. Mondhatjuk azt is, hogy a WT mondjuk a premier league a conti meg inkább egy magyar MB2 szint. A conti sorok meg a WT sorok között hatalmas különbségek vannak, holott a Te fogalmaid szerint mind a kettő profi.
-
dom1n0
őstag
En inkabb ugy fogalmaznam meg, hogy vannak kis szamban olyan amatorok akik elboldugalnanak egy profi versenyben is akar, de nem rajuk raknam fel a hazam, vagyonom
Janika pl. tavaly amator volt? Vagy profi? Vagy egy profi aki igazi csapat nelkul gyakorolt?
Az en szememben a klasszikus amator Sebi, Csoki, semmiho akik munka, csalad, kutyafule mellett edzenek amennyit es ahogy tudnak, es drukkolunk hogy jo erdemenyt hozzanak
Es van persze olyan is, ahol nincs csalad, adott a szabadido, penz, stb, es profikat megszegyenito oraszamban edzenek, nem csoda hogy jonnek az eredmenyek, hiszen ha van egy kozepszar genetika meg brutalis edzesora, az beepul ha nem baszol be minden edzes utan -
vallas
őstag
Én a Veszprém-Siófok szakaszra tervezek kimenni...
Valahogy oda bicóval kéne, haza meg vonat.... közben meg sörözni... -
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2471 üzenetére
Nem tudom most melyik ponton okoskodtam ebben a témában. Azt én még mindig tartom, hogy a profi és az amatőr réteg között csak a szerződés a vízválasztó. Mert vannak kiemelkedő amatőrök. Akikről te a úton megnem mondod, hogy profi e avagy egy nagyon erős amatőr.
A kategóriákról nem tudtam, az tény. Ezért hülyéskedtem a témában.Tessék: [link] Én is ezt írtam.
-
lsebestyen
addikt
Pénteken Kékesre én is tervezek menni, illetve vasárnap Egomba.
Ha gondoljátok szervezhetünk valami mini topiktalit is.
Szerk.: Sőt, vasárnap lehet bejátszom a startot is Etyeknél, aztán amíg kóvályog a mezőny áttekerek Egomba hátul. -
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2468 üzenetére
Ilyenkor számolod a kalóriát és vissza is töltöd megfelelően a CH-t?
Akkor jellemző hasonló. (már a másnapi).
Lekopogom nálam ha rendben van a CH egyensúly, nem szokott a z3 probléma lenni, persze nem mindegy, mennyit megy benne az ember...Szerk: Illetve ásványi sók is pótolva vannak?
.LnB: Igen, az megsüvegelendő teljesítmény volt abszolút
(és kicsit beteg is, ennyit menni z3-ban vélhetően) -
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2465 üzenetére
Ilyenkor a lábaid fáradnak be, vagy általános erőnlét szintjén érzed magad fáradtnak?
.LnB: Mert más az érdeklődési körünk valószinűleg, engem maga a (sport) fiziológia, edzéselmélet és gyakorlat, teljesítmény javítás/ optimalizálás része érdekel, a tudományos része a sportnak, ergo minél gyorsabban menni minél kevesebb erőbefektetéssel.
Viszont amikor valaki felrakja tiktokra, hogy 16-os átlaggal körbebiciklizte 3 nap alatt a balcsit, semmit se mozgat meg bennem sajnos, ez van
Ettől függetlenül szeretem a szép bicikliket, meg a jófej embereket, de nem ez tart benne évek óta. -
.LnB
titán
Na látod, ez az ami engem tökre nem érdekel. Most ez mit változtat az én teljesítményemen vagy bármin? Én ilyenekbe nem tudom ennyire beleásni magamat. Én felülök, és tekerek.Aztán ha megelőzök valakit, akkor köszönök neki. Ha megelőz valaki akkor köszönök neki. Ennyi. Nem gondolom túl.
Ettől függetlenül akkor tényleg vannak ilyen kategóriák. Nem gondoltam volna. -
lsebestyen
addikt
Jah, az 31.2 lett, de ott a lényegi rész (nem lejtőn gurulás) z3 volt, ilyet nem tudnék minden nap edzeni. Bár idén elég sok edzésem 230-240W weighted körül van, amik után nem vagyok rottyon.
Igen a cat. beosztás elég jó, versenyek is így vannak a tengeren túlon amatőr szinten.
#2462.LnB: Köszi, nekem is tetszik, valamivel fel szerettem volna dobni a kormányt.
-
dom1n0
őstag
Még egy kis vélemény a dologhoz:
Az amatőr kategória kerékpározásban elég nagy, baromi nagy kilengésekkkel, ergo aki kimegy 2 hetente 10 kilire, az is amatőr, és aki 15 órát edz hetente ő is, ezért szerencsésebb helyeken (külföld), kategóriákba szedték, cat1-5 között, egy nagyságrendi w/kg alapján, íme:
A másik metodika, ami szerintem még szerencsés, a heti edzésmennyiséggel (óra) számol, és gyk. heti 5 óra alatt, 5-8, 8-12, 12-15, és 15+ számol a legtöbb edző, szakember, ha ezek becsületesen és hsszútávon levannak edzve, a fenti táblázattal keresztezve látszódik azért hányas a kabát.
És van a rekreációs jellegű, amikor nincs ilyen óraszámos, meg egyéb dolog, csak amikor úgy érzed, rápattansz a bicóra és mész amennyi jólesik.
-
.LnB
titán
válasz
lsebestyen #2460 üzenetére
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2460 üzenetére
Persze, biztos hozzátett az is, de szerintem 30-as átlagot kitekersz egyedül is, asszem a kínok kínja felmérőd is 30 átlag körül jött nem?
SzerK: Én inkább oda húznám a vonalat meg, hogy profiknál egy ilyen 80 kili 1500 szinttel 30-as átlagra egy átlagos edzőkör, síkon z2 hegyen max z3, amatőröknélk azért meg kell rakni hogy meglegyen, ebből érződik a difi talán jobban.
-
dom1n0
őstag
Erre jó a görgő
"Ha tudnék 100km 2000m szinttel 30km/h átlagot, akkor én már a "háromnegyedig profi " szinten lennék. Amúgy az Dina Marci átlag lenne, ő meg Profi."
Lófaszt, már bocs. Erős amatőr szint.
Sebi tavaly a Tour De Mátrán 82 kilire ment 1640 szintet, 31.5-ös átlaggal.De hogy hazabeszéljek, fájós fos térdekkel abszolút nem nyélen még én is mentem 47km/500 szintre 25.8-as átlagot.
-
.LnB
titán
Persze. 20 kilin keresztül, mert az tök életszerű, hogy van ilyen út.. Azért írsz te olyanokat néha. Én is, de én legalább hülyeségből..
Ha tudnék 100km 2000m szinttel 30km/h átlagot, akkor én már a "háromnegyedig profi " szinten lennék. Amúgy az Dina Marci átlag lenne, ő meg Profi.
-
.LnB
titán
Kicsit amatőr, Félig amatőr, Amatőr, Picit profi, Wout, Kicsit profi, Félig profi, PROFI, Nagyon profi, Hűazannyát de profi, Lance, Jonas, és Pogi profi. Akkor ez a skála.
Azon gondolkodom, hogy hát nem igaz, hogy ne tudnék 1-2%-on 30 felett menni. Mármint nem tudom, mert nem figyeltem még meg ezt. De nehogymáne'. Aztán lehet, hogy meglepődnék... -
dom1n0
őstag
Bekeményítettek a csapatok amúgy Giro ügyileg, a hétvégén Hirschi-ről derült ki, hogy a szar forma miatt nem viszik a Giro-ra, ma Bettiolt vették ki a keretből a forma (hiánya) miatt.
Ezzel szemben Wout.. szárnyal -
.LnB
titán
válasz
szuszinho #2449 üzenetére
A mezőny előtt szökésben. Beállok a lezárt útra, a Jumbo-Visma-s mezemben.
Ezzel is tiltakozva a csapat ellen, hogy képtelenek indulni ezen a versenyen. Bezzeg a Szlovák kör az megy minden évben, holott tudomásom szerint Szlovák versenyzőjük nincs is. Azért egy Wout-ot elhozhatnának igazán, ha már ilyen elvakult rajongóik vannak itthon mint dom1n0.
Mondjuk amerre Wout karrierje tart, lassan az ilyen TdH győzelmeknek is örülni fog.
(viccelek! nem kell ráugrani!
)
A hülyeséget félretéve, itt is ott is, mivel bringával leszek. De tuti menni fogok a lezárt pályán. Majd gondolom a befutó után. -
dom1n0
őstag
Ő fél-profi, ezért írtam a fenti monológot is, próbáld befogadni.
Hidd el, van olyan sebesség (mondjuk a 30 tartósan már ilyen sokaknak) ahol az 1-2% is nagyon tud fájni, ha nem enged ki.. Eleget jártam/járok fel a Mátrába, nem a szint büntet, hanem hogy milyen gyorsan szeretnél felmenni rajta.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #2448 üzenetére
Én elvből nem tekerek bent. Ez egy kültéri sport. Most CS2 ide vagy oda!
És a tegnapi eset az egy egyszeri "baleset" volt.
-
szuszinho
őstag
Majd írjátok le pls, hogy Egomban merre lesztek.
Mondjuk, nekem az erkélyem alatt is elmennek majd
-
Vismajor01
addikt
De az a srác profi volt. Sztem nézhetjük gazdasági szempontból h ki profi és ki amatőr, meg nézhetjük köznépileg. Sztem aki minden nap teker és olyan w/kg hoz mint a profik akkor az profi csak még nem ebből él
Nekem az amatőr kerékpáros az te vagy aki ha tud megy pár karikát de nem áll neki izomból görgőzni a hálóban ha esik az eső hanem inkább leül cszni
-
.LnB
titán
Akinek nem ez a munkája, az nem profi. Aki nem a bringázásból él, az nem profi. Ez ennyire egyszerű. Záray Laci. Pont ő jutott nekem is eszembe, csak nem mertem írni példának, mert nem tudom, hogy igazolt versenyző e, és ebből él e?
De az a lényeg, hogy csak egy papír választja el a profit az amatőrtől. Mert teljesítmény az mindkét félnél megvan. És sose tudhatod, hogy ki megy el melletted.Van az a csávó akik sorra döntötte ősszel-télen a Strava rekordokat, de egyik csapat sem igazolta le. Ő se profi.
1-2% meg maximum azoknak "emelkedő" akik az alföldön élnek.
-
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz #2444 üzenetére
Na igen, tavaly mentem a szokásos Galgai edzőkörömön, egy picit emelkedős részen (1-2% körül) nyomtam, próbáltam tartani a 30-at, egy Lotusos srác olyan tempókülönbséggel jött el, vicces volt.
.LnB: Van, de nagyon ritka, azok már fél-profik szoktak lenni, általában a munkahelyük támogatja őket idővel, + még gyártók adnak alájuk stuffot, lásd a tavalyi Tour de Mátra győztes, (na meg 2024 UCI Masters Track World Champion...) Záray Laci, ő is fél-profi.
-
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2444 üzenetére
"az amatőr meg a profi szint az két külön világ."
Nem. Pont ez a lényeg. Vannak olyan durva amatőrök is, akik simán mennek a profikkal. -
Csokicsibesz
tag
Még a Lotusos srácok is úgy mennek el melletted, hogy esélyed sincs utánuk menni, pedig ők azért tényleg messze vannak még egy TdH szinttől is.
Ez van el kell fogadni, hogy az amatőr meg a profi szint az két külön világ.Az utóbbi pár napban többször futottam össze a Peák Barnával, teljesen más sebesség. De ugyan ez igaz pl. a Dina Marcira is, olyan könyeddséggel megy 30-as tempó felett, hogy esélyed sincs beállni mögé egy pillanatra se.
-
.LnB
titán
-
dom1n0
őstag
Na ja, 2 hete voltam fent a Mátrában, és kintvoltak Filuék is a Karcaggal Recon körre, nem nyélen mentek, de azért kemény tempókülönbséggel mentek el mellettem
Tavaly azt beszéltük a fiammal, hogy ahogy ők ráfordultak Mátraházáról a Kékesre vezető útra, a legtöbb ember olyan tempóval jön lefelé -
.LnB
titán
Tour de Hongrie Roadbook: [link]
Durva, hogy jövő héten már kezdődik is. -
dom1n0
őstag
Remco nem tudom mennyire vette komolyan a tegnapi etapot, vagy szandekosan rapihent a mai tt-re, de tegnap azert csunyan kapott a hegyen.
Kivancsi leszek kit tudnak a Tourra kihozni belole. -
dom1n0
őstag
Várós a csajok Vueltája, elég bika csapatok lettek összerakva, a visma Marianne Vos, Pauline Ferrand-Prévot duója elég ütős, de Labous és Demi is FDJ oldalról kemény
Izgalmas lesz az tuti -
dom1n0
őstag
Hamarosan vegre Giroooo
Kis kivancsisag: Irna mindenki egy GC top5-ot?meine:
1: Ayuso
2. Rogla
3. Gee
4. S. Yates
5. Bernal -
dom1n0
őstag
Delelott irtam be Lucas blogjara, hogy szerintem Lenny behuzza a kiralyszakaszt, a tobbit lattuk
Ez a srac brutalis tehetseg hegyen. -
dom1n0
őstag
Hat baszki mekkorat megy az Astana iden?
-
Vismajor01
addikt
8 nap múlva Giro
Legjobban várt háromhetes!
-
vallas
őstag
válasz
lsebestyen #2426 üzenetére
Igen, kár ,hogy PJ kicsúszott, bár visszajött belőle.... de talán nem lett semmi baja, bicó is megúszta ...
-
vallas
őstag
TUS Voralberg CUP [link]
-
dom1n0
őstag
Ma lesz az utso tavaszi klasszikus fiuk, Max is adja.
-
dom1n0
őstag
Gyerekek ez a Brennan gyerek, brutalis amit es ahogy megy.
Ma is csunyan leverte az egesz mezonyt, es a helyezkedese is tokeletes volt vegig. Remelem sokaig irt ala -
dom1n0
őstag
válasz
Vismajor01 #2420 üzenetére
En is. Valoszinuleg naluk ez azt jelenti nem volt kint hegyen, de hogy ne gorgozzon meg csinaljon semmit egy ilyen szintu versenyzo egy Tour elott, az kerdeses
Abban viszont latok realitast hogy a Dauphinen nem fog abszolut nyelen menni. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #2420 üzenetére
De állítólag a Visma mondja jó?! Szóval ne kételkedjél. Ha ők mondják állítólag, akkor az úgy is van. Sőt, 6 hét volt, csak szerények..
-
dom1n0
őstag
Jonas az agyrazkodas utan 5 hetig nem edzett normalisan azt mondjak a Vismasok, a Dauphinet meg csak felkeszulesi versenynek tekintik, a Tour az egyetlen ami szamit nekik.
Nyilvan nem tudhatjuk mi igaz ebbol, mennyire csak egy kis mindgame az UAE-vel, de ezek utan azert a hazat, vagyont hem teszem fel a Duphine gyozelemre -
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #2417 üzenetére
Volt benne egy visszafordito, meg 1-2 neccesebb kanyar, meg szint is volt benne azert a tavhoz kepest.
De igen, lehet a nagyobb darab arcok erobol vegigtudtak tolni a kigyorsitasokat -
dom1n0
őstag
Ez a 3.44km valami vicc a Romandian?
-
dom1n0
őstag
Igen O'Connor volt a bátor GC aki rápróbált, tökösen, cserébe le is csúszott a dobogóról
..
Jonas teljesen más mentalitás mint Pogi, sokan ezért nem szeretik, ő nem akar a legjobb lenni mindenben, nem jófejkedik, nem dobál kualcsot kisgyerekeknek, stb, ő "csak" a legjobb hegyimenő akar lenni, azon belül is a Tour ami érdekli..
Nekem pont ezért szimpatikus, de Pogi elől se szeretnék semmit elvitatni, legenda a csávó.
De azért remélem idén a Touron egy nagy harc lesz minimum kettejük között, de ha beszáll Remco és Rogla, Pidcock az se lenne rossz -
avl
senior tag
"valaki megpróbált menni a támadásával"
tett ilyet BenOConnor is, mi azóta ezt "benózásnak" hívjuk ...Valter A. is egyik etapon mikor Pogi utolerte ment vele valamennyit, de persze "benózás" lett belöle
"I followed for too long, then I just exploded"
szerintem nem tudták most (elözön meg igen) Pogit követni, nincs senkinek 2 egyforma napja, 2 egyforma profil, szélviszony, ..
-
dom1n0
őstag
válasz
Vismajor01 #2406 üzenetére
Szerintem tudjak jol, hogy tamadasba nagyon kinyirja oket es ugyis leszakadnak azt vege. Sikon meg megvan nekik mondva ne forogj be, sporolj a sprintre… A tobbit latjuk es ismerjuk.
A igazsag az szerintem, hogy jelenleg kb 3 ember van aki tudja verni Pogit 1v1-ben ha neki rossz nekik jo napjuk van: Mvdp, Remco es Pedersen, es van egy fekete lo Jonas szemelyeben akiben remenykedunk hogy tudja majd verni… -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #2404 üzenetére
Pogi mentálisan is megtöri a mezőnyt, nem csak fizikálisan. (meg a nézőket is néha)
-
lsebestyen
addikt
válasz
Vismajor01 #2406 üzenetére
Meg főleg egynaposon...Pedig most volt rá példa, hogy verhető ő is.
-
dom1n0
őstag
válasz
Vismajor01 #2404 üzenetére
Szerintem félnek leadni azt az erőt amivel menni tudnának, mert besavasodnak utána, neki meg olyan a regenerációja mint egy babának kis túlzással
Tavaly a Giron volt ilyen, valaki megpróbált menni a támadásával, 20mp bírta is, de utána teljesen meghaltak a lábai és bukott is rengeteget GC-ben..
Én inkább kimentem füvet nyírni, játszani a kutyával amikor elindult. -
Vismajor01
addikt
válasz
f_sanyee #2403 üzenetére
Bekapcsolom LBL-t, kb 36km van hátra
Pogacar "támad" de semmi galaktikusat nem véltem felfedezni
Healy meg Pidcock megy utána egyedül, akiket síkon értelemszerűen agyonver
Remco valahol narniában van az emelkedő előtt, emelkedő tetejére sikerül magát az üldözőcsoportig felverekednie
Pár húzott kör után hisztizik h miért nem segítenek neki többet (egyetértek vele amúgy de nem hisztizni kell hanem menni), aztán tüntetőleg hátra megy a csoport végére
Pogacar már fél perces előnnyelKi is kapcsoltam, oriási meglepetésemre ciccone lett második, wow.
Értem h én h Pogacar erős de azért itt egyáltalán nem tolt olyat amitől lefujja a haját a szél, csak azért nyert ilyen simán mert hátul ugyanúgy mint eddig mindig ment a B*ALF*SZKODÁS! Skjlemose után azt hittem lesz mentális kapcsoló hogy JÉ pogacart utol lehet érni, de csak bilibe lógott a kezem
-
f_sanyee
senior tag
Ahogy szerdán, ma is izgalmasabb volt a női verseny vége
-
dom1n0
őstag
válasz
Vismajor01 #2400 üzenetére
Sikerült lemondani hálég még időben, de egyébként meglepően olcsó a szállás, itt volt a foglalásunk: [link]
Kijutni meg 1000km út, vagy fapadossal is ki tudsz menni elég olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Windows 11
- Asztalos klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest