Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
f_sanyee #2609 üzenetére
Na meg ez a TUS amit leművelt, az Álomszerű. Én tegnap olvasgattam a magyar sajtót a TdH-ról és mindenhol Bálint volt a fő téma. Persze erre az is rásegít, hogy egy szinte ismeretlen López nyerte az összetettet. De akkor is. Egész TdH alatt kiemelkedő volt a TUS. És ez nem semmi egy ilyen friss csapattól. És le a kalappal a tulajdonos előtt, hogy hajlandó volt ezt így felépíteni.
És ha jól hallottam, akkor az egész onnan kezdődött, hogy a TUS tulajdonosa elkezdett Janival tekerni, majd megszerette a bringázást... Ez is kicsit mesébe illő azért.
Én nagyon örülök, hogy van ez a csapat. Most számomra nagyobb a hype körülöttük, mint Attila körül.
-
Vismajor01
addikt
válasz
f_sanyee #2403 üzenetére
Bekapcsolom LBL-t, kb 36km van hátra
Pogacar "támad" de semmi galaktikusat nem véltem felfedezni
Healy meg Pidcock megy utána egyedül, akiket síkon értelemszerűen agyonver
Remco valahol narniában van az emelkedő előtt, emelkedő tetejére sikerül magát az üldözőcsoportig felverekednie
Pár húzott kör után hisztizik h miért nem segítenek neki többet (egyetértek vele amúgy de nem hisztizni kell hanem menni), aztán tüntetőleg hátra megy a csoport végére
Pogacar már fél perces előnnyelKi is kapcsoltam, oriási meglepetésemre ciccone lett második, wow.
Értem h én h Pogacar erős de azért itt egyáltalán nem tolt olyat amitől lefujja a haját a szél, csak azért nyert ilyen simán mert hátul ugyanúgy mint eddig mindig ment a B*ALF*SZKODÁS! Skjlemose után azt hittem lesz mentális kapcsoló hogy JÉ pogacart utol lehet érni, de csak bilibe lógott a kezem
-
.LnB
titán
válasz
f_sanyee #2015 üzenetére
Gondolom megnézted akkor te is a videót, és az után kommentelted ezt?!
[kép] <- itt kifúj a levegő, tökre olyan mintha eldurranna.
Vagy, amire még gondolni tudok, hogy összeért a kereke Pogiéval és ahogy dörzsölődtek, az "füstölt" egy ilyet, csak abba azt nem értem, hogy miért ilyen sebességgel, és miért abba az irányba?! (szél?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honda topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest