- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Notebook hibák
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Riasztó topik
- Segítséget kérnék ASUS ROG G513R laptopommal kapcsolatban - állandó kékhalál
- PLC programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2614 üzenetére
Bas-nak gratuláltam is tavaly, hogy így felépítette a csapatot. Nagyon meg is lepődött...
És nézd meg őket is, ügyesek voltak a TdH-n is. A csapatversenyt nyerték is. Meg szerintem a cuccuk iszonyat menőn néz ki. Főleg ez az új Kask sisak. Nagyon kéne.Nagyon szívesen kezet fognék a TUS tulajdonosával is, mert szerintem tisztelendő ha valaki ilyet végbevisz.
Ráadásul, képzeld el, hogy tegnap dumáltunk ott különböző nézőkkel a kordon mellett. És annyira jó ki sztori alakult ki. Az egyik néző, konkrétan kapcsolatba akar lépni a TUS vezetőséggel (és konkrétan a TUS-hoz köthető nézőnek mondta, akik ott voltak velünk), mert szeretné támogatni a csapatot. (ezt most sokkal jobban ki kellene fejtenem, mert óriási volt az egész. De az illető teljesen hiteles üzletember.) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez megvalósul e. A cég neve megvan, ha megjelenik szponzornak, majd tudni fogok róla.
Szóval ilyen szinten is megmozdít valamit az emberekben ez a csapat. Nekem olyan sztorijaim vannak megint erről a TdH-ról, hogy el sem hiszitek. Pedig csak kimentem szurkolni.
Egyébként az szerintem nem titok, hogy a TUS feljebb akar/fog lépni. Vagyis én sok helyről hallom.
-
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2490 üzenetére
Ez a szavakon b*szakodás nagyon megy. Véletlenül se értelmezd kontextusában azt a szót. Figyelembe véve az átlagfizetéseket, mások fizetését a WT-ben. És azt az apróságot, hogy nem kapják meg előre az éves bérüket. És azt se, hogy Caleb senkinek sem kellett év elején, az INEOS is csak Viviani helyére vitte el. Biztos jó alkupozícióból indult az Ausztrál.
Csak, hogy kötekedjél ugye? -
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2477 üzenetére
Tudod mi szerintem a marha érdekes?, hogy ebből a kijelentésedből indult az egész:
"az amatőr meg a profi szint az két külön világ."
És ez igazából már maga is egy féligazság. Mert ha hivatalosan a "professzionális" és "amatőr" szavak jelentését nézzük. Ez által a fekete-fehér megközelítést, akkor a kijelentés igaz.
Ha pedig a most leírt példáidat, ami által nehéz meghatározni a profit és az amatőrt. És azt, amit én is tartok, hogy egy amatőr megközelítheti, ne adj isten meg is haladhatja egy profi kerékpáros teljesítményét akkor viszont nem igaz.
-
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz #2477 üzenetére
Ja pont erről beszélgettünk priviben Sebivel is, hogy azért ilyenekkel el lehet baszni az egész amatőr versenyeket, hogy odaállnak profik meg volt profik, aztán a klasszikus amatőrnek reménye nincs.
SzerK: de mondjuk az életkor besorolások is megérnek egy misét, Elit2 pl. 30-39 között.
Lehet magamat akarom védeni, én 38 vagyok, nem mondanám kifejezetten rossz kondiban magamat, de egy top 30 éves ellen egy top 39 évesnek 0 esélye van. -
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2471 üzenetére
Nem tudom most melyik ponton okoskodtam ebben a témában. Azt én még mindig tartom, hogy a profi és az amatőr réteg között csak a szerződés a vízválasztó. Mert vannak kiemelkedő amatőrök. Akikről te a úton megnem mondod, hogy profi e avagy egy nagyon erős amatőr.
A kategóriákról nem tudtam, az tény. Ezért hülyéskedtem a témában.Tessék: [link] Én is ezt írtam.
-
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz #2444 üzenetére
Na igen, tavaly mentem a szokásos Galgai edzőkörömön, egy picit emelkedős részen (1-2% körül) nyomtam, próbáltam tartani a 30-at, egy Lotusos srác olyan tempókülönbséggel jött el, vicces volt.
.LnB: Van, de nagyon ritka, azok már fél-profik szoktak lenni, általában a munkahelyük támogatja őket idővel, + még gyártók adnak alájuk stuffot, lásd a tavalyi Tour de Mátra győztes, (na meg 2024 UCI Masters Track World Champion...) Záray Laci, ő is fél-profi.
-
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2444 üzenetére
"az amatőr meg a profi szint az két külön világ."
Nem. Pont ez a lényeg. Vannak olyan durva amatőrök is, akik simán mennek a profikkal. -
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2360 üzenetére
Bocsánat, de ilyen "hiteltelen, nevenincs" podcast-eket, jobb ha nem reklámozok itt. Nem tudnék tükörbe nézni..
A nyuszi hozza, az mindjárt itt van ni -> Youtube: [link]
De Spotify-on is fent van, én ott hallgatom. -
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz #2290 üzenetére
Vueltán nagyot ment Wout amíg tudott szerintem, ott megint lett egy horror crash, és ezek a sérülések bárki bármit mondjon, nyomot hagynak, elég ha csak 99%-os lesz a térded egy ilyen után, az már ezen a szinten rengeteget számít extra edzésben, gyógytorna, stb szinten is.
A Visma idei TDF-je szerintem azon múlik, hogy Sepp-et mennyire tudják kikalapálni, de sajnos neki sem bíztató a formája idén eddig.
Matteo jó erőben van, Yates elég gyengus eddig, többiek sincsenek nagyon elitben eredmények meg nézve a versenyeket.
Egy dologban lehet bízni, hogy Sepp-nek lesz egy jó formája..., ha nem akkor megint 1v1 Pogi vs Jonas lesz, ami meg kiszámíthatatlan.
Szerintem egyébként megint arra gyúrnak, hogy időfutamba Pogi fölé tud kerekedni mint 2 éve, a szakaszokon meg megjön többnyire vele..LnB: Én úgy látom, hogy neked rosszul esik hogy Wout most picit szarabbul megy mint MvdP, nekem is, de azért annyira nincs rossz erőben, picit túlzol. Reméljük a Giro-n már bikább formában lesz.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Csokicsibesz #2290 üzenetére
A tavalyi Vueltára én is emlékszem, ott tényleg brutál jól ment, amíg ment.
-
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz #2278 üzenetére
Láttam (én is) a versenyt élőben, 3-4. sorbol rajtolt Wout, Matyi meg legelső sor közepéről, és ott ment el neki a verseny. Körönkénti időben elég pariban voltak úgy emlékszem.
A másik fele, hogy szerintem MVDP élete formájában van, amit San Remon is ment Pogival, kb felfoghatatlan.
De ettől függetlenül hiányzik Woutnak a versenykili az biztos, nyilatkozta is hogy besültek a lábai a sprint alatt. -
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz #2275 üzenetére
Gyenge Crossban?
Szerintem bárki kiegyezni ilyen eredményekkel a versenyein kivéve MVDP-t kb Crossban: -
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #2147 üzenetére
Ja, csak ha ezek az infók Blankától jönnek. Akkor több valóságtartalom lehet benne, mint az itteni tippeldében. Bár külföldi podcastekben is beszéltek erről.
Érthetetlen, hogy mit rugóztok ezen. Anna van der Breggen lenyomta szinte az összes edzőtábort a csapattal, és sokat edzett ezek mellett is Demivel. Látta Demi számait, látta mi kell a top eredményekhez. Látta a saját számait, látta, hogy meg tudja csinálni, ezért visszatért. Ez ki lett mondva már párszor. Nem is értem a hisztit azért, mert én ezt le mertem írni.
De hát ti tudjátok. Jobban tudjátok. Fel is adom, annyira meggyőztetek.
-
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #1996 üzenetére
A klasszikusokon Van der Poel. A többi szakasz sprinten meg Philipsen eszi meg.
A Paris-Roubaix-n meg mindkettő. -
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #1782 üzenetére
Igen, és a Scott egy kis sufni cég, aki nem tudna összerakni egy bringát, amivel Pidcock komfortosan tudna versenyezni...
-
.LnB
titán
válasz
Csokicsibesz #1780 üzenetére
Rá-nem rá, vele az biztos, meg Pauline-nal. Na nem mintha a Scott ne lenne top szinten montiba. Nino Schurter 2009 óta azzal nyomja.
-
válasz
Csokicsibesz #1656 üzenetére
igen, hasonlóan eredményes volt ott, mint dina marci a két kometás évében.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Csokicsibesz #1656 üzenetére
-213 pont vagy helyezes? Igyis igyis durva mondjuk
-
válasz
Csokicsibesz #1649 üzenetére
annyira rosszul azért csak nem ment, hogy egy teljesen új konti csapat volt az egyetlen opciója.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Csokicsibesz #1649 üzenetére
A legnagyobb baj egyértelműen az volt, hogy a Kométához ment, de hát utólag okos az ember. Sajnálom tényleg.
-
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz #1565 üzenetére
Koszi!
San Remo volt asszem az egyetlen ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EAFC 25
- Vivaldi (böngésző)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest