- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Smallfont
tag
válasz
illusiON #4198 üzenetére
Talán kéne a pike-om?
Az helyzet h a hangszeremre kell költenem. nem keveset. És fel kell függesztenem a bicaj építését. 35.000? Hát akkor nem kicsit buknék rajta majdnem 10.000-et...
ebben egy 8000 Ft-os BBB csapi van
... és még a pénz se jönne ki a hangszer alkatrészre..
-
Smallfont
tag
Sziasztok. Srácok az a helyzet h eladni kényszerülök a teljese használatlan Hardy3-as vázamat ami még össze se volt rakva. Csak a kormány csapágy van beleéve ÉS nem tudom mennyiért adjam mert tettem fel hírdetést de lehet h túl drága..
A lényeg h egybe akarom adni a Kcsapival ami egy BBB félintegrált BHP iparis csapágy. aminek ára 8000 ft... Ti mennyit javasolnátok eladási árra ekezért? -
-
-
Krinya
tag
Sziasztok!
Mindenkinek BÚÉK, stb.
Hová vigyem a bringákat szervizelni? Teljes átnézés, zsírzás, beállításra lenne szükségem.
Esetleg köztetek van szabad kapacítással rendelkező (bp.-i) emberke, aki megcsinálná ezeket?
Természetesen nem ingyen kérem.
Vagy egy megbízható hely, ahol nem gombolnak le sokat az ilyenért...
Köszönöm! -
Az a szomorú, hogy ezek a pumpák járnának a teleszkóphoz - csak nem itthon. Angiliában veszel egy levegős RS-t, ott van a dobozban mellé csomagolva a pumpa. Egyrészt logikus, másrészt, egy 100+ ropis teló árába férjen már bele az a 3... De persze ez még mindig Magyarország.
-
MYoda
tag
Az a LOL , hogy egy telópumpáért elkérnek 10.000Ft-t, pedig legyártják úgy kb 2-3 ezerért.
Szerintem csak azok mondanak ilyet, hogy 10.000 ide oda az nem számít, aki csak kapja a pénzt a szülőktől.
Ha valakinek drága teleszkóp kell, és megdolgozik érte akkor vegye meg, de az ne beszéljen aki csak csak szüleitől kapja a pénzt, és azzal keménykedik, ami végülis nem az övé''
[Szerkesztve] -
urban racer
senior tag
válasz
h0o2a7j6 #4180 üzenetére
Tegnapelőtt úgy volt, hogy kimegyek edzeni (2ó 140-160 között dombos országút). Veszprémi vagyok, és elmentem csopakig, ahol defeketet kaptam. Mondom lol. Pótbelső volt nálam, gumileszedő meg pumpa nemvolt. Hála a slickguminak, el tudtam tekerni a következő benzinkútig, ahol csavarhúzóval leszedtem a gummát, azt csere... Peches vagyok...
-
Bero
aktív tag
Van itt BMX-es?
-
MYoda
tag
Az is szép, hát még ez.
Elmentünk 2haverral tekergetni. Vittünk mindent ami kell, belső, ragasztó, minden volt.
1haver hozta a pumpát. Megkérdeztem tőle. hogy jó-e mindenkinek, azt mondta, hogy jó, mert univerzális. OK elmentünk. Majd útközben defektem lett hátul. (miért is ne?)
Na jó, szétszed, új belsőt bele aztán pumpa......gondoltam én. Elkértem a pumpát, mire megszólalt a haver: Ja neked ilyen magas felnid van?? Arra nem jó, mert csak kicsi rész látszik a szelepből, és nem lehet rátenni.(autó szelepnek hívják asszem)
Úgy 10km-re voltunk a legközelebbi civilizációtól 1 defektes hátsóval...de jóóóó.
Azért megoldottam. (ki a belsőt és helyette tele fűvel, és haza lehetett vánszorogni)
Nem tudom hogy kerül ide, talán a pumpa miatt.. -
h0o2a7j6
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem Manitou levegős telóhoz vmi olcsó telópumpát ajánlani!?
Csinálnak ők is de ''Nincs Kedvem'' 8k ért venni egy sz@ros pumpát!
A drágák rendes autószelepnek látszó cuccot raktak rá, ua. mint a normál, csak
kb 2-3 mm-el kisebb az átmérője! Vajon miért
Nahh szóval vmi olcsó pumpa kellene nekem tökmind1, hogy milyen!
[Szerkesztve] -
Azazello-
senior tag
ma hazafele setaltam es szemben velem a jardan jott ket 15-16 eves forma srac biciglivel. az egyik valami citybike szeruseggel volt, a masik pedig ezzel [link]. azt hittem osszeszarom magam mikor meglattam
joleti tarsadalom rulz! -
illusiON
őstag
-
Dj Sügi
őstag
40 ezerért vegye már meg valaki az OG DISASTERT!
Sűrgőss lenne!!![link]
-
Integra
titán
-
válasz
Azazello- #4164 üzenetére
Tudtommal nincs konkrét definíció, helyesebben több helyes definíció is van rá.
Általánosságban elmondható, hogy 130mm körüli rugóúttal rendelkeznek elöl-hátul, könnyű, 14-16 kg-os súlyban vannak, 3 tányérral vannak szerelve, rendszerint tárcsafékes kivitelben. Fontos ismérv, hogy nagyjából egyforma mrétékben alkalmasak fel- illetve lefelé haladásra. Ha fajelméletileg nézzük, akkor az össztelós backcountry gépek és az FR gépek között helyezkednek el. Az össztelós backcountryk 120/100mm-es úttal rendelkeznek, előttük az össztelós CC gépek 100-80/60mm körül moccannak. Az FR gépeket durva igénybevételre tervezték, sokkal inkább lefelé való haladásra lettek optimalizálva, 1-3 tányér, 16-18 kg-os súly, 170-190 mm rugúutak, tárcsafék. Fölöttük már csak a DH gépek maradnak 1 tányérral 18+ súllyal, 200mm fölötti rugóutakkal, csak lefelé.
-
Pedig ment.
Igaz nem úgy, ahogy egy normál villánál, hogy a teló visszarugózását is felhasználod a gép elejének kiemeléséhez, mert az itt ki volt lőve.
Na persze bunnyban is max ien padka magasságig lehetett felküzdeni a gépet, nem akartam izomszakadást szenvedni.
Felesleges is volt, naná, szét is lett szedve.
-
válasz
bmx powa #4123 üzenetére
Tesco tuning váz.
Ez jó.
Had pallérozom akkor kicsit elméd.
A váz egy Kangaroo Prodigy DH volt. 1999-es cro-mo WC váz, a híres-neves Columbus csőszettből. 2001-ben 160.000 Ft-nak megfelelő devizáért lehetett hozzájutni. 2 év alatt kipurcant a gyári tagja, amihez nem volt alkatrész, így 2003-ban kapott egy 240 mm szemtávolságú Swinger Coil 6-wayt, tehát a vázszett, taggal 250.000 Ft volt, ami azért nem az a kiköpött Tesco tuning kategória.
Itt egy kép oldalról, kicsit más felszereléssel: [link]
A cro-mo vázak mindig is sokkal kecsesebbek voltak, kisebb átmérőjű csövekből épültek-épülnek, mint alu társaik, és többet is bírnak, mint a nagy alu szörnyek. Lásd pölö a Cortina Triton DH-t [link] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #4147 üzenetére
[link]nemsokára megjön, 1 hét miatt meg nem lesz a kerekem szétbuzulva
-
Azazello-
senior tag
filatorigatig megy a bicigliut, utana pedig vegig a parton kenyelmesen el tudsz tekerni bekasig.
de a kiindulasi pontod alapjan akar attekerhetsz a hhh tuloldalara is, es a repterrol szepen visszacsorogsz a varosba amoszka teren kereztul.
vagy eltekersz az eurocenterig, ott pedig feltekersz a hegyre karikazol egy kicsit es amikor meguntad, visszagurulsz a varosba es kedved szerinti utvonalon, akar a margitszigeten at is hazatekersz. en szeretem azt a kornyeket, mert ha sikerul feltekernem egyszuszra akkor az nagy sikerelmeny, es utana pedig kellemes kis utcacskak vannak es lehet nezelodni, es a kilatas is szep. -
DrSoul
őstag
válasz
Azazello- #4146 üzenetére
Igaz, nem írtam, hol lakok, de ez annyira nem fontos, ha eleve ''kerülőt'' akarok tenni.
Amúgy V. ker.
Gondolkodtam ezen, hogy induljak északnak, bár munka után még kitekerni szentedrére és vissza kicsit sok, de lehet, hogy Békásmegyer már jó választás lehet.
Bár ott is a bicikli út kicsit össze-vissza megy, van is, meg nincs... -
Azazello-
senior tag
[link]
ebben a kepben az a vicc, hogy itt a varosban ez nem vicc.
napi rendszeressegel latni ilyeneket az utcakon -
ktg3
őstag
próbálj meg azzal bunny-zni---mmint supermonsterrel
nemfog menni
fincsi kis gép-csak kissé fölösleges belföldre-bár akkor jó ha szeretsz vajpuhán érkezni... -
K.Viktor16
tag
válasz
illusiON #4143 üzenetére
Nemtom mennyire lesz egyszerű tengelyt szerezned bele. Sztem amit külön lehet kapni mind ilyen gagyi minőségű, egy boltos is mondta pesten.
Mi vettünk egyet, azt föl se tudtuk rakni, mert amikor meghúztuk a kontraanyát, eltűnt a menet a tengelyről. A másik tengely 2 órát bírt, utána S betű lett belőle. Az is egy DualDuty volt, sztem ua mint a tied.
Amúgy Boldog Új Évet Mindenkinek!
[Szerkesztve] -
DrSoul
őstag
Buék mindenkinek!
Egyben egy tanácsot is kérnék: szeretnék viszonylag rendszeresen vmi jó útvonalon biciklizni.
Ezt úgy értem, jó lenne, ha bicikliút: én a Szépvölgyi út környékén dolgozom, a Zsigmond tér mellett, és amikor megyek haza a munkából, néha tennék egy kis kerülöt (hisz amúgy csak 3,5Km lenne a hazautazás...).
Tehát jó lenne, ha pl. heti 2X, vagy amikor biciklivel megyek dolgozni (sajnos nem tudom mindig megoldani), akkor ne csak 7Km-t tekerjek aznap, hanem mondjuk 17-20Km.
Van valami tippetek, merre érdemes menni arrafelé? Mivel a Margithídon megyek át, gondoltam arra, hogy esetleg teszek még 2X szigetkört a biciklivel, vagy valami, de lehet, hogy hossútávon az lehangoló lenne.
Az idetartozik, hogy ''rendes'' ruhába vagyok ilyenkor, hisz munkából jönnék.
Köszi előre is -
raczger
őstag
BUÉK minden 2 keréken járó barátomnak
és nem barátomnak is
legyen sikeres a 2007-es év! -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #4140 üzenetére
ma lett kiszedve belöle...
amugy forogni mgé csak iven belül emrek menetböl nem nagyon,a gyz miatt félek elvesztema hácso kerekem -
MYoda
tag
Nekem is Maxxis Swamp Thing van elöl-hátul.
Sárban naaaaagyon jóóóóó, de vizes aszfalton vigyázni kell vele, mert én ha húzok egy első féket akkor sokszor blokkolni szokott, és elég vicces tud lenni ha blokkol az első fék.
Az a lényeg hogy vizes aszfalton nagyon csúúúszik.
K.Viktor 16: Nekem is van egy csomó B+ cucc a bringámon, de a hátsó agy racsnija néha megugrik, de ha egyszer beakad mind a 3kalapács akkor jó, csak ha egy bizonyos pozícióban van a pedál akkor megugrik. (Travell Disc) -
Bikeman
aktív tag
Nincsmit, én személy szerint egy Cratoni Xenont ajánlok neked, nálam már vagy 5 éve szolgál kifogástalanul, (igaz, hogy 14k) egy nagy hibája van, hogy nins bogárhálója, de a három olcsóbb Cratoni modellcsoport is legalább ilyen jó lehet, ráadásul mindnek van bogárhálója! Hogy a Xenonból miért hagyták ki azt fel nem foghatom...
[link]
BUÉK szintén! -
K.Viktor16
tag
válasz
illusiON #4130 üzenetére
Zsíír lett
jó a villa színe. Azt a csavart mi is szétb*sztuk. Szenvedtünk vele elég sokat mire kijött, először is vmennyire kiegyenesítettük, utána lecsiszoltuk ilyen elég durva csiszolópapírral a csavarról a menetet. Másik megoldás lehet ha addig hajlitod jobbrabalra a csavart amig el nem törik, utána a maradékot kitekered.
-
bbazsy
őstag
ha valakinek van egy felesleges hfx9 fékkarja támadjon ma' meg privátban pls
-
_seth_
veterán
válasz
K.Viktor16 #4129 üzenetére
Van már napok óta
Esett kb 10 centi hó és meg is maradt.
Bringázás elmaradt helyette taxist játszottam ma (vagyis tegnap) majd talán holnap (vagyis ma) -
Bikeman
aktív tag
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Rég jártam itt: Tr00p3r még mindig csinál afféle ''beszerzéseket''?
Megy itt az üzlet?
Én ugyanis azóta, amióta utoljára itt jártam (kb. amikor Tr00p3rnek a balesete volt), azóta is veszem megamnak a fejvédőt...
Tudtok esetleg egy helyet, ahol elég nagy a választék, és nem online? (ill. lehet az, de legyen bolt is, ahová elmehetek).
Én inkább 5K Ft környékén költenék rá (új), de max 10K. -
illusiON
őstag
[link]
höhö, egybenvan, bár mostmár raktam rá féket is, jameg kinyírtam azt a hátrafeszítő csavart a vázbanjó izmosat rátekertem és a kerék előrecsuszása helyett a csvar ami bennevan alakult áát egy S betüvééé...
majd valahogy kifürészelem mert van helyette másik olyan csavarom... csak hogyan fürészelem én ki arról a kicsi helyröl?
mod: a képeken az nem hó, még itt sem esett.. (szerencsére)
[Szerkesztve] -
K.Viktor16
tag
Hóban? Nálatok van hó? DEjó nektek, én is tekernék
Itt Bp mellett esett kb 1 centi, mire megreggeliztem el is olvadt..
Énse mondtam hogy szarok a Bike+ cuccok, egyedül a kormányaik, láttam egykét törött kormányt a sajátomon kívül is, mondjuk hozzá kell tegyem hogy nem pont arra használtam amire való
A Zero felni sztem is nagyon faja, az agyaikkal sem volt sose bajom. Kockastucni sztem is jócsak beletérdelni nem szeretnék.
-
_seth_
veterán
Asszem holnap felöltözök rendesen és tekerek egy kicsit hóban
Már azt sem tudom milyen tekerni egyáltalán olyan régen bicikliztem
Igaz első lépés a gumik cseréje lesz
(Maxxis swamp thing hátul szép lesz
)
-
MYoda
tag
válasz
K.Viktor16 #4125 üzenetére
Nem szoktam nagyon, csak esetleg egy lépcső ugrás néha, vagy egy árokba ugrás, de nem sikerült még egyszer sem csőröst ugrani (kopp-kopp-kopp).
Meghát nem vagyok valami nagy darab gyerek (67kg)
akkor nem hiszem hogy félnem kellene.
kösz!
Tényleg nem minden B+ cucc rossz, mert nekem spec hátul B+ Zero van felni gyanánt és semmi baja, talán csak az hogy nagyon puha az anyaga, és gyorsan koptatja a v-fék (Avid SD7) de a lényeg hogy 3200Ft-t még a hülyének is megéri, nemhogy nekem
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
tévhit hoyg a bikeposo cuccok ien téren is mind szarok... a stucnik spec biztos hogy jók emrt itteniek fele bike+ téglastucnival küldi van aki több éve és 1 sme tört még el... a kormányok már szarabbak
-
MYoda
tag
válasz
K.Viktor16 #4122 üzenetére
Hmmm....
Nekem is B+ kormányom+stucni van, de eddig semmi bajom nem volt vele, kicsit rugalmas, de teljes testsúlyomat gond nélkül kibírja
A kormány+ Riser Gold 710/28,6
A stucni: B+ Jazz
Eddig semmi baj nem volt velük, max ha kiállva sprintelek akkor nagyon kicsit hajlik.
Lehet aggódnom kellene a kormány miatt??? -
K.Viktor16
tag
Ehe, de durva, a dropoffomba kemény 3 deci kellett
az a monoblokk magasság nagyon durva, kellett sámli hogy fölmásszál rá?
Amúgy ha már marzoknál tartunk, az összesnek hangos szürcsölős hangja van? Mert egy ideig jo meg minden, de engem egy idő után zavart, ez volt az egyik ok, amiért eladtam.
Ja, jól látod, Bike+ volt, elég vékony fala van ott ahol eltört, bele se merek gondolni mi lett volna, ha mondjuk hegyről lefele törik el. Így is meglepődtem mer előtte bunnyzgattam párat padkákra föl, és amikor eltört kb öttel gurultam
[Szerkesztve] -
válasz
K.Viktor16 #4117 üzenetére
Természetesen nem lehet kihasználni itthon, de nem is azért építettem, hogy holmi szakadékokba zuhanjak vele.
Néhány érdekesség a gépről: a maximális út, amit a villa kimozgott, az 265 mm volt (igaz ehhez direktbe csőröst kellett nyomnom egy letörés aljába a 100+ kilómmal, de az sem hatotta meg különösebben, csak a váz homlokcsöve miatt aggódtam erősen), tehát maradt benne közel 50 mm út (rugó nélkül összenyomva derült ki olajcserénél, hogy 312 mm-t tud mozogni). Az olajcsere is vicces volt, közel 1 liter olaj kell bele... A súlya egyébként 7.6 kg, de ebből 1 kg az olaj.
Nem vagyok alacsony a 185 centimmel, de a gép kormánya nagyjából a mellem magasságában volt, egészen pontosan 128 cm magasan. A monoblokk ház magassága 520 mm volt (ez kb. térdmagasság).
Én alapméretes kormányt használok évek óta egy Ritchey Rizer Pro személyében, és nincs vele (kopp-kopp-kopp) semmi gondom, igaz elég combos falvastagsága van. A kormányod esetében nem is az átmérővel voltak gondok, hanem a márkával/minőséggel. B+, ha jól látom. Szerencsére nem lett nagyobb bajod... Kormánytörés az egyik leggázosabb, ami bringással történhet. -
MYoda
tag
válasz
sanyixXx #4113 üzenetére
Teleszkóp tényleg jó!
Mentem egy haver gazdaságos ''bringájával'' és úgy le lehetett koppantani a telóját, hogy egyik kerék sem emelkedett el a földtől(szinte csak előre kellett dőlni)
Hasonló a hátsó ''teló'' is.
Nekem a RS Judy J4 meg sem moccan ebben a hidegben. Ráadásul nagyon vicces felénk az út (még a főút is) több kátyú van mindt normális aszfalt. Na ha esetleg elkapok egy kátyút a montimmal akkor sem mozdul semmit a telóm (de csak hidegben)
Versennyel meg szlalomozok a főúton, ha ezzel esetleg belemennék egy kátyúba, akkor végem lenne(idegileg). (Régi KTM Srada S)
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #4117 üzenetére
höhö
de miért pont 31,6? semmivel sem erösebb se sztem... meg vékoynabb is
mod: falvastagságra célozgattamholnap csinálokr endes kéepket és linkelem a hardymat, egybe lett közben dobva már ;)
[Szerkesztve] -
K.Viktor16
tag
Mai bringázásom eredménye:
[link]
Nyomtatokábelért indultam, vettem helyette kormányt,stucnit..
Szerencsére bajom nem lett, kormánytörésnél sztem már akkor is jol megsérülhet az ember, hacsak egy padkáról lefele törik el, ezzel szemben én csak gurultam az úton, asszem épp a telót nyomkodtam, azt akkor törött el, bajom nem lett, de végződhetett volna sokkal rosszabbul is..
ideje váltani 31.8-ra, szerencsére már meg is történt
ehe, Jorus, ez durva
Ki lehet amúgy itthon ennyi rugóutat használni? Volt lekoppanásközeli állapotban a Supermonster?
[Szerkesztve] -
Lock out, SPV, változtatható geometria, mindez elöl-hátul (bár SPV inkább csak hátul) és kész is.
A teló jó.
Egy bizonyos szintig legalábbis. Amikor az akkori nagyvasam összrugóútja 550 mm volt, és 24 kg-ot nyomott, kezdtem rosszul érezni magam, ha el kellett tekerni a fogasig, igaz, lefelé csak kapaszkodni kellett a kormányba, 1-1.5 méteres szintkülönbségeknél is csak ki kellett húzni az elejét, és haladtál tovább.
Ugye szép volt? -
sanyixXx
senior tag
válasz
Bikeman #4112 üzenetére
jójó, de dec 23 --> jan 2 elég hosszú szünet ahhoz, hogy kitegyék a honlapra
meg mondjuk útba esett...de ha tudom, hogy zárva, akkor a bringa butikot ejtem útba
telókról:
a teleszkóp jó! elöl is hátul is. de nem a tesco bringán. soknak van egy nagyon hasznos fícsöre: a lock out. ha lehet ilyet vegyetek. ezzel kimerevíthető a teló (első is, hátsó is) és nem veszik el az enegriád, amit a tekerésbe fektetsz.
ettől függetlenül nem veszek többet össztelós bringát (7 évig az volt, most váltottam), de az is biztos, hogy az M7-esnél göröngyösebb útra sem megyek első teló nélkül.
gazdagrét felé jöttem le a jános hegyről...hát többször is meg kellett állni, mert szétrázta az út a csuklóm és fájt. országutival voltam. -
Bikeman
aktív tag
válasz
sanyixXx #4106 üzenetére
Ezért kell mindíg telefonálni indulás előtt (nagyon változó a boltok nyitvatartása, pl. van amelyik bolt reggel 10-től van nyitva általában, de 1/2 12 előtt nem élrdemes odamenni, mert zárva van...
, van, ami téli menetrendet tart,és csak 13-18-ig van nyitva), én ma voltam a Nellában, telefon: vagytok? vagyunk , akkó' oké megyek, és el van intézve.
-
rii
nagyúr
az előzőekre reagálva, ami telót el lehet hagyni, azt hagyjuk is el, mert szerintem nem kevés mozgási enegriát emészt(het) fel.
pld egy erősebb beletapossás nyomán az első teló-be, majd ki ( lehet nem szar van :-P )
1. energia kellett ahhoz, hogy benyomódjon a teló
2. valahonnan kell származni annak az energának
3. egyedül a lábammal fejtek ki erőhatást
4. tehát a pedált ért energia egy része a telóban csapódott le, és veszett el.
böffénszótam'
[Szerkesztve] -
szabi1
csendes tag
Énmeg 2 hónapja heti hat napon át kb.: 12-14 órát melózom dől a pénz nincs időm elkölteni sem. A fejlődés egyetlen útját a jobb kerékpárban látom.
Ezért kérdezem hogy össztelós gépet érdemes-e venni. Gondolom lefelé biztos jobb, de felfelé mennyire gáz hogy rúgozik ? Sosem mentem még össztelóssal.
Hát tényleg elég gáz az összteló bicója lelkes kerékpáros társunknak, de 3700 Km az azért elég jó teljesitmény. A kerékpározás élménye nagyon nagyban függ a kerékpártól nekem volt tescobájkom utána lett normálisabb bringám hát ég és föld. Év elején volt egy kiscsávó aki a tescobájkjával 500 Ft-ért jött velem bringázni hétvégén (elég sokat estem az SPD pedálom miatt igy szponzorálnom kellett egy társat aki segitséget tud hivni) egyszer mivel leeresztett a bringája kölcsönadtam neki a barátnöm Magellán Crater bringáját. Úgy lehagyott állandóan mint a sz*rt illetve azt mondta hogy Ő többet nem jön velem még 1000 Ft-ért sem amig nem lesz normális bringája. Azóta egyedül járok.... -
-
sanyixXx
senior tag
nem veszekedést akartam akartam!
bmx powa: kevés a 14 éves, aki így kotorássza össze a bringára valót. respect ezért. monti mellett nekem is van egy oldschool outim (mali team). attól nem jobb neked, hogy másfél évig gyűjtöttél rá. attól jobb, hogy a nem alád tolták, hanem megálmodtad, elérted -
bmx powa
tag
válasz
sanyixXx #4099 üzenetére
''az meg megint más, ha a kis 14 éves taknyosoknak anyu megveszi a biciklit''
naaa, ennyire ne szaladjon el a ló. anyuci veszi meg '90-es, meg azelőtti cuccokból összeválogatva? felét keresztapámtól örököltem, másik felét a nyáron nyárimunkával (ha konkrétan érdekel, egy bringaműhelyben segítettem 100ft-os órabérért, napi 3 órát) szedtem össze X év alatt. ez szerintem nem az anyuci megveszi a 2007-es dura ace szettes fullkarbon bringát. a váz maga egyébként egy '89 körüli muffolt acél Bianchi váz.
illusiON: tudom, h törpe vagyok. najó, elismerem, h tiéd nagyobb
MOD: én meg több, mint másfél év alatt kotorásztam össze. most ettől jobb nekem?
MOD2: égő vagyok, télre nekem sincs váltó fönt
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest