- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
MYoda
tag
válasz
sanyixXx #4777 üzenetére
Egyetértek Sanyixxal!
Ezek a régi felnik ''mindent'' kibírnak!
Régi KTM-en is tökéletesek a felnik, pedig nálunk terepjáróval lehet közlekedni az úton (csak Lada Niva vagy UAZ)
Brownus: duplafalút érdemes venni, mert nem sokkal drágább mint a sima, de sokkal strapabíróbb. -
MYoda
tag
Nah, a montizás picit félretéve
Ledaráltam a hajtókart. A fogakat ledaráltam róla.
Ezt néztem ki:
[link]
Tengelytípus: Howitzer
Szín: fekete
BCD: 64 mm / 104 mm
Fogszám: 22 / 32 / 44
Hajtókar hossza: 175 mm
Láncvonal: 50 mm
Hajtókar anyaga: AL-66
Hajtókar színe: fekete
Lánckerekek: 22: AL-7075-T6, fekete; 32: AL-7075-T6 fekete; 44: AL-7075-T6 fekete
Lánckerék csavarok: UCP acél
CrMo M12 rögzítőcsavarok
CrMo H/T pedálmenet betétek
Súly: 845 gramm
És hozzá ezt:
[link]
HOWITZER XR monoblokk
- tengely anyaga: CrMo H/T
- monoblokk anyaga: XR � fekete alu ötvözet; TEAM � CNC megmunkált metálszürke alu ötvözet
- csapágyak: 2-szeresen tömített nagyméretű zárt csapágy
- extra erős Howitzer tengely
- súly: 365g
- 56mm-es láncvonal
Tudnátok róluk valami véleményt mondani?
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
Nah épp a bringámról fejtem le a sarat (múltkori sárdagasztás után).
Kivettem a kereket, de még az első fék is úgy tele volt, hogy épp maradt egy kis hely a tárcsának. Úgy látom tavaszi felújítás következik.
Kész rablás amit nálunk egy bolt művel:
Maxxis Swamp Thing Gumi 2.35 8000Ft
Manituo Stance Static 100mm 75.000Ft
Juicy 5 fékbetét 3800Ft
Vettem bowdenházat (Jagwire) normál méretet kértem. Erre adtak vastagot. Feltűnt, hogy valami nem stimmel. Rákérdeztem, erre azt mondta az eladó, hogy ez normál méret. Otthon meg kiderült....mégis túlméretes volt a cucc -
MYoda
tag
Nekem a Juicy 5 203-az csak 2dugattyús, de eddig minden OK vele, csak a gyári képofa sült meg kicsit, de nem vészes ''csiszvász'' megoldotta.
Viszont a selejtes tárcsa miatt haragszom(ebike)
Szépen adagolható, ha kell erős. Viszont ha 1szer jól felmelegszik, utánna egy kis ideig furán fog (mindtha olaj helyett szivacs lenne a fékcsőben) -
MYoda
tag
válasz
illusiON #4570 üzenetére
Nah így már vágom a lógatós dolgot
Csak a ''szakkifejezést'' nem tudtam hová tenni
Havernek a bukó mentette meg az életét!!!!
40-el elütött egy kisgyereket:
Edzeni ment, és egy gyerek kilépett elé, és a kormányba beverte a fejét. Gyerek csak elesett és sírt. Viszont haveromnak meg keresztbefordult a kormány, elsőkeréknek vége telónak vége.
Eltört a karja, ha jól emlékszem, és egy jó nagyott koppant a bukó az aszfalton.
Az a szerencséje, hogy volt rajta bukósapka
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
illusiON #4448 üzenetére
de jó ám:
így sütöttem meg 1 kicsit (de már jó)
gyári pofákkal
olyan -4-5fokban
nagy aszfaltos lejtől lefel 60-al, és az utolsó pillanatban megállás, egy-két méteren belül, de úgy hogy közben a szemeim toltam vissza, hogy ki ne essenek.
Utánna a fékhez nem lehetett hozzányúlni, és kicsit furán fogott amíg nem cseréltem pofákat.
de most jó, csak megint 8-as van a tányérban pedig megsufnituningoltam -
MYoda
tag
IllusiON!
Őszintén?? Fogalmam sincs.
Sikerült megsütnöm a fékemet (Juicy 5 203)
Mos húzhatom izomból a fékkart, akkor lassít, és közben nyikorog mindt állat.
Kiszedtem a fékbetéteket, nincs lekopva, csak jó csillogós a felülete, de van még rajta anyag bőven (gyári betét)
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
illusiON #4416 üzenetére
Bocs, régen voltam!
A Meridáról tényleg nem tok véleményt mondani, mert hosszabb távon nem használtam, szóval biztos igazatok van.
De jól hangzott a kijelentése a gyereknek. Nekem nem tetszenek a Meridák, nem tom miért talán maga a gyártó imidzse, és a színek. De ízlések és......
Nekem ez a Scott és a KTM amik most vannak, nekem tökéletesen megfelelnek, csak sajnos a Scott anyaga kezd kifáradni szerintem, pedig a kedvenc vázam
-
MYoda
tag
válasz
#16741888 #4412 üzenetére
KTM?? Nyami!!
Jó kis cucc.
Meridám nem volt még, de egyik ismerős megmutatta a Kona-ját, megkopogtartta a felsőcső fejcső felöli részét, és így szólt....hallod? Ez nem konzervdoboz Merida!
Nem volt még Meridám, szóval nyilatkozni nem tudok, de nekem nem tetszenek a Meridák.
Ha sok lóvém lenne akkor Konát, vagy Scottot, esetleg Specializedet, vagy KTMet vennék.
De még a kocsira is az átíratás is 86k lesz -
MYoda
tag
válasz
illusiON #4382 üzenetére
Nah ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen szóáradat lesz a hszemből.
Ebben a kategóriában is van viszonylag jó és borzalmas is.
Szerintem erre kell figyelni ilyen bringánál.
-ne lagyen tele mindenféle ''oversize'' és ''downhill'' matricákkal és egyéb feliratokkal, mert ez rosszat jelent tapasztalatom szerint.
-csak merev bringa legyen, mert az ilyen kategókiában a teleszkópos életveszélyes (komolyan mondom!!!!!)
-minden képpen V-fékes legyen, mert a tárcsafék drágább, és az egész bringát olcsón kell adni, tehát a minőség roszabb.
Isemrős vett 1 ilyen merev bringát V-fékkel, elég jó neki, el tud járni boltba, meg minden felé. Igaz, már sajnálja, hogy nem vett ő is egy régi outit, mindt én. (nekem 10k volt a KTM, pár doldot cserélni kellett, pl a kitört villát, de ingyen kaptam másik villát, egyik szerelő ismerősömtől)
Én csak az ilyen össztelós DH borzadályokkal kapnék szívrohamot, a sok adrenalintól, ha boltba kellene vele mennem, vagy valahova máshova.
Ezek a merevfarúak, nem olyan roszak, csak megvétel után nagyon át kell őket nézni. -
MYoda
tag
Mentem ma egyik ismerős gazdaságos ''DH'' bringájával.
Úr Isten!!!! Hihetetlen rossz! A teleszkópjai olyanok, mintha nem is lenne benne rugó!
Szokásom szerint rövid féktávokat szoktam venni. Ezzel is megtettem....volna ha a fék fogott volna valamit. Súlyáról nem mondok semmit
De legalább 10k-ért meg lehet venni. -
MYoda
tag
Ha, azért adtad el mert nem tudott navigálni, akkor el kell szomorítsalak, mert tud navigálni
A TomTom Mobile az a galád amelyik navigál is. De külön GPS vevő kell hozzá, de valakinek sikerült működére bírni belsővel is.
De egy bringatúrán milyen dolog az, hogy: 200méter után fordulj jobbra
De a térképnél mégis kultúráltabb. -
MYoda
tag
válasz
Nicky Nygaro #4336 üzenetére
Esetleg 1 GPS is jó alternatíva, ha tudod tölteni is.
Én pl Motorola A1000-et használok ilyen célra.
A telefonnak van topicja is.
Még egyszer sem sikerült eltévednem vele, mondjuk az már igazán ciki lenne.
Jah, és ugyebár a GPS ingyé van. -
MYoda
tag
válasz
illusiON #4332 üzenetére
Inkább legyen kész apránként, de fasza legyen.
Amúgy most előbb a kocsi.
[link]
Amúgy azért lesz ilyen, mert ebben elfér a bringa, meg egy mindent leuraló batár, és elég érdekes látvány a mai konzervdobozok között
jah, nem 1.4-es hanem 2.4-es
Ősszel lesz 300ezer forint a bringára, szerintem ebből meglesz egy-két cucc (váz+teló+1-2apróság)
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
illusiON #4330 üzenetére
Nem a Funn stuci/kormányra gondoltam, csak ha lúd legyen kövér
Nah jó az az igazság, hogy olyasmi cuccokkal szeretném szerelni a bringám ami nem nagyon jön szemben az utcán (mindennel így vagyok)
Vuelta DH-t ismerem jó kis felni, van benne anyag az biztos, de cserében nem könnyű.
Azért ne legyen 20kiló 1felni, de különösebben nem zavarna ennél a bringánál
A b+ (Travel Disc) agyakat régóta használom és semmi probléma nincs felük, csak a racsni. Racsni meg elég ritka dolog az első agyban
Hátra pedig szerintem egy DT Hügi FR(ez is elég ritka) lesz az már nem xc agy.
A B+ stucnik jók, de ha már Synchros (meg ez is ritka) kormány lenne, akkor a stucni legyen hozzá illő. -
MYoda
tag
válasz
illusiON #4321 üzenetére
Sun felnit nem nagyon szeretnék, mert egyik bringaboltos ismerősöm visszküldte az összeset amit kapott, mert a felni illesztésénél vagy 2-3mm ''szintkülömbség'' volt
Igaz, a FIR igazi mazochistáknak való amikor le kell szedni róla a gumit
A B+ elő agy is iparis, már vagy 1.5éve használom, de semmi kivetni valót nem találtam benne. A hátsó azért nem lesz B+ mert annak a racsnija néha nem akad be, és ilyenkor ugrik egyet, de utánna jó.
Synchros: Nekem megér egy kicsivel többet, mert nem szeretném megfejelni a stucnit egy kormánytörésnél.
Jancsi:
A lánc és a fogsor jó ötlet, nekem tetszik.
A Firex hajtókar ismerős, nekem is hajlik.
Sajnos az FSA-hoz is külön monoblock kell, ráadásul az még sz@r is (recseg a hajtókar, a monoblockból meg darabokban esik ki a csapágyazás)
Shimano cuccokból kösz nem kérek
Szerintem Truva lesz, vagy ha sok pénzem lesz, akkor Race Face -
MYoda
tag
A Travell Disc az a gyengébbik (nem iparis) én úgy tom a Country Disc az iparis agy, de ha nem, jól írtam akkor bocs (katalógusból néztem, meg nekem is ez van most (iparis, elöl hátul) A hátsó agyam is jó, csak a racsni bizonyos pedál állásokban egy megugrás után tökéletesen jó, csak idegesít az hogy induláskor mindíg megugrik.
Váltóból minden képp 9es kellene (már azért is, mert az X-9 kapcsolója 9-es) mert nekem a 6. és 7. fokozat között nagy a külömbség (8seb.)
Hajtókarnak valami Truvativ lenne, meg középcsapágynak is.
Amúgy nagyon nehéz súlyú bringás vagyok........................67Kg
Igen ez egy zúzós gép lenne, már van egy sc bringám, egy outi, és egy lightosabb (amit eladnék) és helyette jönne a G-Zero FX. -
MYoda
tag
Na persze...........................NEM!
Elég megbízható cucc, csak túrázni használtam, max a hajtókar törne le, mert az nagyon gagyi. Szerintem Te nem bírnál menni vele 4000km-t, mert nem bírnád ezzel az üléssel
4000km?? Annyi bőven van benne 2003-as!
80K Akkor jó, en is annyi körül gondoltam.
Annyit már tudok, hogy a következő bringám nagyjából ilyen lesz:
Scott G-Zero FX
telót még nem tudom
kormánycsapágySA The Pig
felnik: FIR DH (elég drága a méretéhez képest, de nagyon megéri)
fékek: Avid Juicy 5 203/180mm
Syncros stucni+kormány
Sram x9 váltórendszer
B+ Country Disc első és DT Hügi hátsó agy (azért nem B+ mert a racsnija nem az igazi, de a csapágyai, és az agytest első osztályú)
SRAM 9 fogsor PC-96 lánc
DT küllők
Maxxis High Roller gumik
Eddig ennyi. Erről vélemény vagy esetleg valami amit ajánlanátok, vagy nem ajánlanátok?
Lécci segítsetek!
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
Én is tavaszosítani szoktam az outit meg nem viszem ki télen (nem vok mazochista
).
Tavasszal:
lánccsere
fogsorcsere
meg telóba szimering+oljcsere
plussz szokásos karbantartások (olaj+zsír+tisztítgatás)
De télre fel szoktam tenni a Maxxis SwampThing 2.35 gumikat
Télleg a bringámra semmi ötlet, hogy mennyiért lehetne eladni???
Feleslegessé vált mert van 2másik, és szeretnék egy könnyebb freeride bringát is. -
MYoda
tag
Azért az árához képest nem egy nagy szám váz, akármenyire is szeretem a Scottokat.
Erre valaki egy nagyjábóli ár:
[link] -
MYoda
tag
válasz
urban racer #4273 üzenetére
Hát tőlem aztán a bringásboltok nem nagyon lesznek gazdagabbak az biztos, persze csak az országútimtól nem.
1. tuti nincs alkatrészük hozzá, meg rendelni sem lehet
2. inkább maszek ismerősömtől szerzem hozzá a cuccot, ha kell valami (most éppen 1 pár Shimano 600 féket keresek)
Szerintetek mennyiért lehetne eladni ezt a bringát?
Scott Boulder váz 2003 19''
Avid SD7 fékkar SD7 fék hátul
Judy J4 LockOut teló 2006
Avid Juicy 5 (203) tárcsafék elöl
FSA The Pig kormánycsapi
FIR DH(elöl)/B+ Zero(hátul) felnik
B+ Travell Disc agyak (iparis)
RPM Comet hajtómű (cserélné kellene)
B+ iparis középcsapágy (új)
DT küllők
Deore hátsó Alivio első váltó
Alivio váltókapcs.
B+ Rising Gold kormány B+ Jazz stucni
B+ üléscső (cserélni kellene)
Shelle Itali TriMatic 2 nyereg (cserélni kellene)
SRAM 3.0 fogsor (új)
SRAM PC-58 lánc (új)
Maxxis Swamp Thing gumi van most rajta (gondoltam télen hó is lesz)
Használt állapotban van, de minden tökéletesen működik, csak amit ''cserélni kelle'' azokkal van kis probléma pl hajtómű recseg (típushiba) vagy nyereg kényelmetlen, de nagyon.
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
urban racer #4266 üzenetére
Én meg azon gondolkozom, hogy hogyan mehetsz gyorsabban terepgumival, mindt slickgumival.......aztán rájöttem hogy: gondolom nem aszfalton gondolod.
Én lejtőn mentem 61-et az outival. Elöl talán 50-es vagy 51-es, hátul meg 14-es (2*6seb), de már szívesen váltottam volna pl egy 12-es vagy 11-es fogszámúra, mert nagyon gyorsan kell tekerni vele 60-nál. Meg nekem a váz is kicsinek érződik.
Terepen (a falunk főútja) nekem a max sebesség kb 20km/h, mert folyamatosan szlalomozni kell.
Még nyáron este (22:30 körül) jöttem haza az o.útimmal melóból (diákmunka). Olyan 45-50el mehettem amikor azt vettem észre hogy hirtelen eltűntek a csíkok az útról. Gondoltam mi a...., aztán egy hatalmasat dobott a bringa (majdnem repültem egy szépet) aztán úgy elkezdett rázni hogy szó szerint fájt tőle a kezem. Amilyen gyorsan csak tudtam megálltam, és megnéztem mi volt ez...........felmarták az utat(amikor mentem melóba akkor még nem volt, és táblát sem raktak ki). Egy pár héttel később amikor már meg volt csinálva az egész útszakasz(Váctól Szlovákiáig a 2-es főút) akkor is jártam arra, ott van egy jó nagy lejtő (Drégelypalánk és Nagyoroszi között) ahol lehet haítani lefele, ott viszont 50fele lehet érezni, hogy hullámos a vadi új út.....és még ráz is.
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
urban racer #4256 üzenetére
Az én outimmal elég jól lehet gyorsulni, de lassabban lehet menni vele mindt a montimmal (aszfaltgumival).
Nekem egy 70-es évek végi vagy 80-as évek (nagyon) elei KTM Starda S van.
Ezzel a outival a max sebesség 60 (szakadékban lefele hátszéllel is), de gyorsulni nagyon lehet vele. Sajnos rossz az áttétele. Hátra jó lenne +1 fokozat 11-es vagy 12-es fogszámmal.(most 14-es) -
MYoda
tag
Akkor most a kukásmellény csak sötétben és lakott területen kívül kötelező?
Én még csak láncot szakítottam párszor, ja és régebben egy Acera(pfúj) váltót sikerült letörni, akor lánckerék-rögzítő csavar törött még ki, padál teste csúszott le a tengelyéről, régi Vuelta Airline 1 felnit hajtogattam össze. óóóó most nézem megállt ez a smile, meg sem mozdul:
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
urban racer #4228 üzenetére
arra a ''40re gyorsulás 3mp alatt'' dologra kíváncsi lennék én is, még országútival is.
-
MYoda
tag
Az a LOL , hogy egy telópumpáért elkérnek 10.000Ft-t, pedig legyártják úgy kb 2-3 ezerért.
Szerintem csak azok mondanak ilyet, hogy 10.000 ide oda az nem számít, aki csak kapja a pénzt a szülőktől.
Ha valakinek drága teleszkóp kell, és megdolgozik érte akkor vegye meg, de az ne beszéljen aki csak csak szüleitől kapja a pénzt, és azzal keménykedik, ami végülis nem az övé''
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
Az is szép, hát még ez.
Elmentünk 2haverral tekergetni. Vittünk mindent ami kell, belső, ragasztó, minden volt.
1haver hozta a pumpát. Megkérdeztem tőle. hogy jó-e mindenkinek, azt mondta, hogy jó, mert univerzális. OK elmentünk. Majd útközben defektem lett hátul. (miért is ne?)
Na jó, szétszed, új belsőt bele aztán pumpa......gondoltam én. Elkértem a pumpát, mire megszólalt a haver: Ja neked ilyen magas felnid van?? Arra nem jó, mert csak kicsi rész látszik a szelepből, és nem lehet rátenni.(autó szelepnek hívják asszem)
Úgy 10km-re voltunk a legközelebbi civilizációtól 1 defektes hátsóval...de jóóóó.
Azért megoldottam. (ki a belsőt és helyette tele fűvel, és haza lehetett vánszorogni)
Nem tudom hogy kerül ide, talán a pumpa miatt.. -
MYoda
tag
Nekem is Maxxis Swamp Thing van elöl-hátul.
Sárban naaaaagyon jóóóóó, de vizes aszfalton vigyázni kell vele, mert én ha húzok egy első féket akkor sokszor blokkolni szokott, és elég vicces tud lenni ha blokkol az első fék.
Az a lényeg hogy vizes aszfalton nagyon csúúúszik.
K.Viktor 16: Nekem is van egy csomó B+ cucc a bringámon, de a hátsó agy racsnija néha megugrik, de ha egyszer beakad mind a 3kalapács akkor jó, csak ha egy bizonyos pozícióban van a pedál akkor megugrik. (Travell Disc) -
MYoda
tag
válasz
K.Viktor16 #4125 üzenetére
Nem szoktam nagyon, csak esetleg egy lépcső ugrás néha, vagy egy árokba ugrás, de nem sikerült még egyszer sem csőröst ugrani (kopp-kopp-kopp).
Meghát nem vagyok valami nagy darab gyerek (67kg)
akkor nem hiszem hogy félnem kellene.
kösz!
Tényleg nem minden B+ cucc rossz, mert nekem spec hátul B+ Zero van felni gyanánt és semmi baja, talán csak az hogy nagyon puha az anyaga, és gyorsan koptatja a v-fék (Avid SD7) de a lényeg hogy 3200Ft-t még a hülyének is megéri, nemhogy nekem
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
K.Viktor16 #4122 üzenetére
Hmmm....
Nekem is B+ kormányom+stucni van, de eddig semmi bajom nem volt vele, kicsit rugalmas, de teljes testsúlyomat gond nélkül kibírja
A kormány+ Riser Gold 710/28,6
A stucni: B+ Jazz
Eddig semmi baj nem volt velük, max ha kiállva sprintelek akkor nagyon kicsit hajlik.
Lehet aggódnom kellene a kormány miatt??? -
MYoda
tag
válasz
sanyixXx #4113 üzenetére
Teleszkóp tényleg jó!
Mentem egy haver gazdaságos ''bringájával'' és úgy le lehetett koppantani a telóját, hogy egyik kerék sem emelkedett el a földtől(szinte csak előre kellett dőlni)
Hasonló a hátsó ''teló'' is.
Nekem a RS Judy J4 meg sem moccan ebben a hidegben. Ráadásul nagyon vicces felénk az út (még a főút is) több kátyú van mindt normális aszfalt. Na ha esetleg elkapok egy kátyút a montimmal akkor sem mozdul semmit a telóm (de csak hidegben)
Versennyel meg szlalomozok a főúton, ha ezzel esetleg belemennék egy kátyúba, akkor végem lenne(idegileg). (Régi KTM Srada S)
-
-
MYoda
tag
Köszi!
De én úgy tudom a Scott árul külön vázat is. Régebben akartam venni egy Scott Voltage YZ-t.
Erre az eladó a boltban azt mondta hogy van külön váz, csak amit lehet kapni az az YZ 0 Limited edition potom 115.000Ft volt 2004-ben. Most láttam a Bikemag apróhirdetései között egy YZ-t teljesen az eredeti dobozában, és csak a váz volt külön.
Megvizsgáltam a vázam, és kiderült, hogy semmi baja, csak már elfáradhatott az anyaga. (Scott Boulder 2003. januári)
Szerintem már megérett a cserére, pedig nagyon megszerettem.
Tud valaki egy helyet, ahol lehet kapni régi (70es 80as évek) országúti bringákhoz alkatrészeket??
KTM nyereg kellene.
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
Én mondjuk erre gondoltam:
[link]
Sajnos a G-Zero FX-et elvitték, de várható volt!
Ezért lehet hogy egy ilyenre kellene beruházni.
Télleg Te az a Jorus vagy aki a Bikemagban szokott cikket írni?
Esetleg nincs valakinek régi KTM Strada S-re egy ülés (KTM). Fontos lenne, mert az enyém sajnos nagyon kopottas.
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
illusiON #3996 üzenetére
Kösz!
Akkor elég hülye ötlettől lehetett vezérelve az aki ilyen Wizz tárcsás agyat összefűzött egy Sun Duoble Track-el ,meg egy valami DH gummával!
Lehet nem fogja szeretni az az agy!
Nekem meg most valami recseg a monoblocknál, és nem tom hogy mi!
pedál, monoblock, és hajtókar csere megvolt (csak kipróbálni) és még mindíg recseg valami!
Megnéztem a vázat, de nem látok semmi sérülést, viszont ha kicsit jobban rálépek a pedálra akkor mintha csavarodna valami, mert a jobb hátsó fékpofa hozzáér a felnihez! Kereket áttettük egy 14'' os Mongoose Fireballba és ott semmi, tehát a kerék jó!
Most ez egy vázcsere lessz, vagy valami mást is érdemes lenne!
Most gondolkodom egy Scott G-Zero FX-en (váz+rúgóstag) 120.000Ft!
Szerintetek megéri!
Bocs, most tettem fel egy pár kérsdést, remélem segítetek! Lécíí! -
MYoda
tag
Ismer valaki ilyen márkát: Wizz? Lett volna egy ilyen eladó első kerék (SUN Double Track, Wizz (kónuszos) agy, meg DT külők 20ért.
Amúgy én tudnék jó felnit ajánlani: FIR DH ilyet használok előre, méreteihez képest szerintem nem DH, de nagyon jóó!
Egy kis bökkenő, hogy ha defekt van akkor lehet szenvedni a gumiszerelésselmert nem egyszerű!
-
MYoda
tag
Egyik nap eléggé meglepődtem amikor elővettem a bringám (monti).
Ugye megbarkácsoltam a 88-ast a zsír új gyári tárcsán. Aztán jó volt.
Erre mentem vele ma egy ''kicsikét''.
És így hidegben olyan jól fog hogy na! Tetszik, hogy nem vándorol a nyomáspont, meg a fékerő sem tűnik el ahogy melegedik (hopp csak melegedne) a tárcsa! Első hidraulikus tárcsám. (Avid Juicy 5 203)
Viszont a vázam kezd elöregedni. Kicsit csavarodik a váz hátulja. Kár pedig szeretem ezt a vázat (Scott Boulder) Lehet érezni ha kicsit erősebben lépek a pedálra, hogy kicsit hozzáér a fékpofa a felnihez. Ebből már vázcsere lesz úgy érzem.
Esetleg tud valaki egy KTM Srada S (1978 ha jól tudom) országútihoz KTM nyerget? -
MYoda
tag
-
MYoda
tag
Ja az enyémen nem éppen illenek össze a cuccok
lesz rajta egy csomó csere! Vagy eladom.... ha valakit érdekel vegyen fel msn-re vagy e-mailben küldök képeket/részleteket
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
illusiON #3822 üzenetére
Hűűű...
Kösz ez teccik!!!
Na megpróbálom ha nem sikerül akkor veszek egy másikat nem vesztek semmit!
Amúgy nekem is Avid, de 203-as..... lehet nem kellett volna ehhez a telóhoz 203-at venni
de legalább fog is
Megsütni nem nagyon fogom mert elég könnyű bringám van meg én sem vagyok valami kövér (67kg)
Másik: használ valaki B+ iparis hátsó agyat (Country disck) [link]
Amúgy nem 2 kilincses hanem 3 (lehet hallani hogy 3at kattan)
Az lenne a kérdésem hogy lehet-e azzal kezdeni valamit hogy pizonyos hajtókar pozícióban megugrik a racsni? Állítólag lehet tuningolni még egy rugóval igaz lehet?
Ja röfis kormánycsapágyam van (FSA Pig) tehát a röfis tekeréssel nem lessz baj!
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
Hello!
Én egy 19'' os Scott Boulder vázat használok egy RS Judy J4 telóval (egyelnlőre)
Vettem egy Avid Juicy 5 tárcsát kompletten vadi újjat!
No felraktam, beállítottam mindent, de cicereg hmm. beállítottam ismét....cicereg
Jobban megnéztem a tárcsát és kiderült hogy nyolcvannyolcas van benne
Ezzel lehet valamit kezdeni vagy új tárcsa kell?
Köcci!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest