Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
K.Viktor16 #4855 üzenetére
a geoba full hülye mindenki
Én ezektöl az emberektöl tanultam OMG.
Mikor éeltembe elöször mentem ki, TÉLEN, bukó NÉLKÜL, a fém akdályokra, 2.3as gumikkal , a polarx-el akkor a KD meg az Ákosék /FG is csak ő akkor épp nagy UG énekes volt aztán alig alig kerozott/ segitettek egyáltalán felmenni az indulóra. Amugy az nincs benne a videoba mert nem engedték de volt olyan is amikor egy nem megnevezehető csapat bementek a campiba ugy hogy egy tálcára khm.. és körbevitték, persze a fejükön bukó meg minden, emiatt nem lett az idény végi jutalom kes kiosztva mert a campi visszavonta a támogatást. Monjuk jómagam is rideoltam a campiba SŐt még a 2.on is nyomtuk
ááá a mult nyár nagyon hard volt, este 8kor indultunk kerózni és reggel 8kor értünk haza, szép világ volt
. Megjegyzem az Ex bikeom is szerepet kapott... KD alatt 1x megjelenik Campis bevágások között
.
MOD: összekéne pakolni a HT-t és akkor tudnék találkozni veletek, csak kéne egy teló
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz
K.Viktor16 #4858 üzenetére
Up a Kritikus masszának! Ott leszek.
-
válasz
K.Viktor16 #4858 üzenetére
Természetesen ott leszünk CM-en.
-
válasz
Nem rossz kis film ez se. Nekem mondjuk évek óta a Ride to the Hills a kedvencem.
-
illusiON
őstag
válasz
na azért tulzásokba ne essünk
a treausre 5 még mindig jobb sztem, már amennyit láttam belőle.. de ez a geometro is egész komoly cucc, meg a többi videójukat is érdemes megnézni
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #4202 üzenetére
Sajnos muszály megválni tőle egy időre..Aztán ha megint lesz pénz és a dob felszerelésem se kíván több ráköltést akkor tuti veszek 1 másik vázat majd..de ez most így jött össze... én a vázat 36-ért vettem és plussz 8000-ért a kcsapit..az összesen 44.000..nagyon el lennék keseredve ha nem kapnék legalább 35-t érte
jelenleg még 37-ért próbálkozom.
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #4147 üzenetére
[link]nemsokára megjön, 1 hét miatt meg nem lesz a kerekem szétbuzulva
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #4140 üzenetére
ma lett kiszedve belöle...
amugy forogni mgé csak iven belül emrek menetböl nem nagyon,a gyz miatt félek elvesztema hácso kerekem -
_seth_
veterán
válasz
K.Viktor16 #4129 üzenetére
Van már napok óta
Esett kb 10 centi hó és meg is maradt.
Bringázás elmaradt helyette taxist játszottam ma (vagyis tegnap) majd talán holnap (vagyis ma) -
MYoda
tag
válasz
K.Viktor16 #4125 üzenetére
Nem szoktam nagyon, csak esetleg egy lépcső ugrás néha, vagy egy árokba ugrás, de nem sikerült még egyszer sem csőröst ugrani (kopp-kopp-kopp).
Meghát nem vagyok valami nagy darab gyerek (67kg)
akkor nem hiszem hogy félnem kellene.
kösz!
Tényleg nem minden B+ cucc rossz, mert nekem spec hátul B+ Zero van felni gyanánt és semmi baja, talán csak az hogy nagyon puha az anyaga, és gyorsan koptatja a v-fék (Avid SD7) de a lényeg hogy 3200Ft-t még a hülyének is megéri, nemhogy nekem
[Szerkesztve] -
MYoda
tag
válasz
K.Viktor16 #4122 üzenetére
Hmmm....
Nekem is B+ kormányom+stucni van, de eddig semmi bajom nem volt vele, kicsit rugalmas, de teljes testsúlyomat gond nélkül kibírja
A kormány+ Riser Gold 710/28,6
A stucni: B+ Jazz
Eddig semmi baj nem volt velük, max ha kiállva sprintelek akkor nagyon kicsit hajlik.
Lehet aggódnom kellene a kormány miatt??? -
válasz
K.Viktor16 #4117 üzenetére
Természetesen nem lehet kihasználni itthon, de nem is azért építettem, hogy holmi szakadékokba zuhanjak vele.
Néhány érdekesség a gépről: a maximális út, amit a villa kimozgott, az 265 mm volt (igaz ehhez direktbe csőröst kellett nyomnom egy letörés aljába a 100+ kilómmal, de az sem hatotta meg különösebben, csak a váz homlokcsöve miatt aggódtam erősen), tehát maradt benne közel 50 mm út (rugó nélkül összenyomva derült ki olajcserénél, hogy 312 mm-t tud mozogni). Az olajcsere is vicces volt, közel 1 liter olaj kell bele... A súlya egyébként 7.6 kg, de ebből 1 kg az olaj.
Nem vagyok alacsony a 185 centimmel, de a gép kormánya nagyjából a mellem magasságában volt, egészen pontosan 128 cm magasan. A monoblokk ház magassága 520 mm volt (ez kb. térdmagasság).
Én alapméretes kormányt használok évek óta egy Ritchey Rizer Pro személyében, és nincs vele (kopp-kopp-kopp) semmi gondom, igaz elég combos falvastagsága van. A kormányod esetében nem is az átmérővel voltak gondok, hanem a márkával/minőséggel. B+, ha jól látom. Szerencsére nem lett nagyobb bajod... Kormánytörés az egyik leggázosabb, ami bringással történhet. -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #4117 üzenetére
höhö
de miért pont 31,6? semmivel sem erösebb se sztem... meg vékoynabb is
mod: falvastagságra célozgattamholnap csinálokr endes kéepket és linkelem a hardymat, egybe lett közben dobva már ;)
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #4058 üzenetére
nekem csak azt volt nehéz megszokni hogy nem tarthattama bal kezemnéla fékkaron az ujjam
amugymeg nem nehéz megszokni, csak annyi hogy nem árt ha lehet a hátsót adagolni meg nem érdemes normálsi cipöööt venni, emrt ha nagy gáz a szitu akkor puff seggre le a 2 lábat földre meg 2 kézzel huzni a hátso féket
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3982 üzenetére
te is baze? teeeee, n em te vagy az ún. ViktoRider?
vehhehe...
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3969 üzenetére
hát, nekem megy hátra próbának, eddig dual duty-m volt annál nem lehet rosszabb
(fűzetéssel meg nem is jönnék már ki anyagilag)
1ébként itt tlaán angyobb szerencsével járok: valakinek nincs infója 07 stance-eiről, konkrétabban a static érdekelne... -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3939 üzenetére
de ehhez nem adnak racsnit ezek a csóró cig.... na szvóal ezek a köcsögök
modnju,k aszem az csak 1500ft... köszi
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3936 üzenetére
ja, legalábbis havernak végigszakadt a pereme meg letépkedtük a feliratot cafatokban annyira szétrojtolódott
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3933 üzenetére
de aza tabletop az nem oyan mint a hloy roller h szakad az oldala a súlya miatt?
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3931 üzenetére
ja csak autószerelőő ingyen emgcisnálja nekünk
[link] azhát 3 kereszt... mér jobb ha 4keresztes egyébként?
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3914 üzenetére
mi az a magnólia? valami cd-t és kazettát lejátszó ókori húsevő zenegépeszet növény formájában?
-
bmx powa
tag
válasz
K.Viktor16 #3910 üzenetére
ha csak egy jött volna, akkor az már rég el van adva. lejöttek Kecskemétre az itteni viszonteladóhoz (Bicishop) a Bikefun tulajai, vezetői. és hoztak egykét vázat. köztük egy 2007-es hardy steel-t. meg cíclocross vázakat..etc. az egyik föl is döntötte a bringám
szemüvegem lencséjéről lepattant egy rész. aztmondta, hogy majd küld egy merida szemüveget...most legyek pesszimista? -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3908 üzenetére
holnap dobom a rendelést valszeg
nade egy utolsó krédés (és akkor mostmár tleg nem csodálom ha átkozol a földig a kérdéseimmel amennyit feltettem már) ebbe mien vastag nyeregcső kell?
ja, holnap mégse emrt mégcsak vasárnap van
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3903 üzenetére
na, előjött még vmi
kormánycsapágyat én kapok hozzá? mámrint a vázhoz
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3902 üzenetére
jaja maradok rendelésnél
azér köszi az infokat
(azt hittem h a tied a váz
) súlyát már rég leszaroma bringámnak, ezzela vázzal elástam magam sztem 15-16 kiló körülre
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3896 üzenetére
oohm, egyre jobb
csak vázat rendeltél? tleg kajak ingyenes a kihozatal bárhova? (najó tovább nemf aggatlak mert méga végén fejem veszik
) és psotai utánvéttel v mia lóval viszik ki hozzád? v ilyen GLS (ebike) autóval?
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3894 üzenetére
az yóóó köszi
most már csak az a gáz h 15-16 kiló is meglesz a brinyóm de sebajhallod x-upól csak még1szer annyi a kp ugyhogy az se leehtetlen
bikelandesek emnnyire hamar visznek ki vázat stb cuccokat? olyan gyanús ez az ingyene sszállitás sztem így annyira nem sietnek vele
vagy?
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3888 üzenetére
bmx tengely van 10esben is
tengely cserét meg tom oldani egyébként csak nem tudtam h biztos cserélni kell-e, de gondoltam h gyz nem fogja megtartani
egyébként tényleg könnyü mogzatnia brinyót? 26ossal próbáltad?
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3859 üzenetére
itt van több P3 is környéken, hidd el nem oylan jó mint amennyire felhajtás veszi körül
mondd csak, te nagykerben próbáltad ezt a bringát? éésésésésés monddcsak, nemtudsz nagykeráron szerezni ilyen vázat nekem ha szépen kéjeeeem? -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3846 üzenetére
őőőőh engem vaamelyest komoylabban is érdekel a dolog... szal nemtom te hoyg szoktál bringázni
de forgatni meg kikapni mennyire milyen? meg mittomén x-up ilyesmikhez elég hosszu már vagy oyan mint a régi dirtfun h minden 2. tekerésnél bebaszom a térdemkalácsát?
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3807 üzenetére
jah,s tzem is horpadás lesz... ráadásul nem is kcisi vazze
na a hárdisztílről kéept kréek, engem is naygon rédekkel leeht a dirtfun helyett inkább spróolok ha jó a sztil -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3701 üzenetére
én eléggé várom azt h milyen lesz szal odafigyelni
és 07es umf-eket _csak vázat_ mivel lehet majd kapni? szal kormáyncspaágy emg nyeregcső? konkréte hardy1team a fehér tetszene
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3603 üzenetére
hát ez jó krédés, de az biztos h akkora van mint egy static, haveréval összemértük
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3599 üzenetére
1 db hardy1 váz elfoglalva
ááááh szerelmes lettem, olyan jooo az a váááz
de tleg tök yó lett, komoylan kéne gyűjteni egy ien vázra jövőre... csak kiváncsi vok hoyg állna dirtös merevvillával
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3592 üzenetére
ja mondjuk elég nayg a dupla6 viszotn hardy1tema-ben tleg nem állt neccesen! én először atz hittem h dropoff van benne, cask fültünő volt h alig értme kröbe a becsuszót
heyaaa [link] itt s van.. eléggé kiemeli tleg,v iszotn ah lecsekkolod a láncvilla nem megy túlzottan felfele szal ha nem is örökéletü azért elég soakt kibír...
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3567 üzenetére
ja, áss lejjebb
mi találtunk egy elhagyatott helyet egy motokrossz páya mellett amivel ki szokták pótolnia motorpályát naygobb durranások után, na az a föld tiszta agyag, siteni páylát leeht belőle cisnálni.. meg msto szét is ázott az eső maitt, vmikor valszeg megyünk építeni yeee
ha nem tapad a föld akkor megy ne nagyon állj neki mert mi is próbálkoztunk de nem áll össze
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #3349 üzenetére
Nekem is Hardy3 van mint neked
. Csak magamnak építem az egészet. Januárban lesz kész valószínüleg a csodaparipa aminek az össz értéke 280.000 Ft lesz. Inkább vitrinbe való
Neked is grat pajti a Stance Statichoz. Sztem is jobban jártál. Részemről a Dropp-off 1 csalódás. Nagyobb a füstje mint a lángja. Sokan panaszkodnak a mozgására. Most tudom h amatőr kérdés de hogyan jelentkezik telónál az ''ereszti az olajat'' című problematika?
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3284 üzenetére
őh raklapokból csak sazrt lehet cisnálni, mi már rájöttünk... leérkezőt emg midennt lehet ha van rá fedés, de viszotn raklapból ívet sose tudsz csinálni, még ha ráraksz egy lapot akkor se, ívet földből kell vagy vmi vastag lemezből csinálni... az asztal meghosszabbítása meg ha erdei földből van akkor úgy kéne hogy mondjuk oda is raklapot beraksz vagy vastagabb ágakat, és lefeded földdel, egyetlen egyszer lelocsolod, és utána még 1 vékony réteg földet ráhrodasz meg iszonyatos erővel rádöngölöd...
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3208 üzenetére
na itt gurika majom a vizbe (h ez milyen hülye mondás
) mert aki dirtöl annak nem kell elsőfék.. aki streetel annak se feltétlenül, így majdnemhoyg feleslegesé válik az átütő tengely... ja hoy valaki akar maratonozni dörtölni meg dh-zni egyszerre? 2 bringa vagy 1 pike mert azt teljesen át lehet csinálni pl 100on jó dirtre mert keményebb kis útnál a mozgása (u-turnnel a akrakterisztika is vátlozik kis mrétékben) 145ön freerideolni lehet vele viszotn van lockoutos változata is ami jóüa maratonnál, ráadásul nicsn 2 és fél kiló se
szóvala pike egy mindenes, csak tudni kell hozzá biciklizni... az ilyen stance villák arra jók hogy elmondhasd van egy dirtvillád ami nem hal meg és mozog... de mi áron? 2 és fél kilós súlyjal és szar mozgással? hehe jó vicc, igazi dirtvillát 60ér nem kapsz sehol...
aztán az hogy milyen a becsúszó felülete sokat enm számít, ez tévht mint például hoyga teló-neopréntől szarabb a mozgása mert lefogja a villát
[Szerkesztve] -
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #3202 üzenetére
Én is Dropp-Off-ra vadásztam. De olvastam arról is dolgokat. Főként a mozgásáról, h nem a legjobb meg ilyenek. Ezt sajnos nem 1-2 felvágos fikázós gyerek mondta mert azt én is leszartam volna. Ezért nem vadásztam nagyon rá tovább. Persze akkor találtam 1-et 50-ért boltban mikor már eldöntöttem, h nem azt veszem. A boltos hívta fel a figyelmem a Pike-ra és mondta h inkább gyüjtsek és vegyek 1 ilyet mert ez az ami nekem kell... De komolyan érdekelne h ki vesz Spinner Ammo-t. Érdekelnének atapsaztalatok, hiába nem azt veszem. Tényleg nagyon csábítóak a paraméterek az árról nem is beszélve.CSak az a vicc h mindenki eladja 2 hónap után... Szóval a Bikemag apró is ezzel van tele h eladó Spinner ammo MÉG GARIS...és 2 hónapos vagy alig használt. szóval vicc...Tuti h nagy átcseszés az a teló. Stance static 06 az már tényleg fasza választás lenne abban az esetben ha DIRT-ben utazol. Mert elvileg arra van kitalálva. A krómozott becsúszós nah az már tényleg fasza. Erősebb meg minden az egész. 05'-ös Stance az sajna csak úgy ropog mikor törik. Bár nekem eleve nincs jó véleményem a Manitou-ról. De ez csak az én véleményem. ...még annyit h végre sikerült 1x szemügyre vennem egy Suntour RUX-ot. Hát gyerekek zavarbaejtően jól nézett ki a fene vigye el! Gyárilag 1 fasza FR Konába volt beletéve. Nagyon pöpecen nézett ki. Vajon tud is-e annyit?..
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #3199 üzenetére
Hát a Tora az eléggé CC villa. Azzal inkább ne durvulj mert azt nem arra tervezték.Egyébként most milyen telód van? és mondasz 1 árat akkor esetleg ajánéjhatok neked 1-et 40 körül. Idáig 2 hónapon kersztül minden nap csak a teleszkópokat nézegettem és próbáltam megérteni dolgokat. Főleg az ilyen 40.000 50.000 környéki telókra feküdtem rá. Mire akarod használni a telódat?
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3191 üzenetére
jah
azért dirtön anygon ekll vágnia témát h igazi dirtön 360azz ámsztem innen senki se tud 360at igazi nayg dirtön... bár bocs ha mégis
de ez szvsz nagyon abromság h nehéz a hardy... lehet hoyg én tévedek de akkor se nehezebb a polarXnél szerintem,vittem már mind2t cska mérlegre nemr aktam őket
nemazér de ugy h végigolvasom televan hülyeséggel ez a cikk... iyenek h 100asnél ne tegyenek naygobb villát polarXbe, kár hoyg 125re ajánlják gyárilag... meg az umf streetváz XD midennhol látam hardyt még boxxerrel is nade streetgépként még 1et se.. meg főleg 80as villával
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3180 üzenetére
attól függ hogy bringázol nem biztos hoyg a 270 megölia bringa 1etlen alaktrészét is... pl bmx-eseknél elég gyakori az h helyből csak 270 van meg de kiforogja atöbbit hátsó keréken, és az cask a guminak terhelés
a hardy meg lehet h nncs 2000 gramm alatt az tulzás lenne de a 2500 is kicsit erős...
te hallod ha pike akkor nem kell félni mindegyik gyönyörűen mozog
[Szerkesztve] -
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #3180 üzenetére
Akkor megnyugodtam, h a Pike az jó vétel lesz. Annyit még, h nem vagyok profi. Szóval tanulok még sok mindent és óvatos is vagyok mert az egészség az a legfontosabb. Persze ezt azért mondom mert idáig olyan bicajom volt és azzal tltam a trükköket h elsírnátok magatokat!!!!! Most hatalmas változás készülődik ezzel a Hardy VS Pike kombinációval. És természetesen vigyázni is fogok rá... Szóval én abszolút Hű társank tervezem a telót. Nálam tuti h kimozogja magát mert több mint 80 kg vagyok
.... Azt még megmondanám h a Hardy egy igen jó váz!! Gondos tervezés és előre megfontolt döntés alapján vettem azt. NAgyon jó rövid nekem a 14.5''-os méret van...És barom könnyű lesz irányítani földön, levegőben. Nem papír váááz! Max a félintegrált fejcsapi nem tetszik annyira. Főleg amit kaptam hozzá.. Jó nagy szar!!! Ezért még azt is vennem kell újat valami fasza zárt iparisat. Még annyi, h nézzétek meg a Hardy támvilla alsó részét ahol találkozik az üléscsővel. Nah az a fasza kis merevítés az nagyon állat tud lenni. Én hiányoltam a Konákról. De lehet persze h a látszat csal. K. Viktor! Melyik a rugós és melyika levegős Pike? Én 80.000-ért néztem 1-et. És sztem az a 409-es volt. Nem tudom melyik évjárat. Melyik a rugóss ami faszán mozog? 426?
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3178 üzenetére
a telónak semmilyen szinten nem tesz be egy 270, figy én nem érzem meg a 270et merevvillával pedig egy egy forintot nem mozog! na jó a gumi max fél centit de az olybátünik a pike útjának töredéke csak
esetleg ha első kerékre érkezel szintre 270ből az lehet h nagy ütés de azért ha ugy gyakorlod már rég rossz
umf... hát én a dirtfunról beszéltem, van pár kép h dirtjumpertől egy az egyben leszakadt a fejcső meg ilyen apróságok... a hardy ellen sose voltam az jó váz legalábbis nekem szinpatikus, a dirtfunnál biztos erősebb... azért az h 2500 gramm a hardy azt el elhet felejteni, mert én vittem már polarXet is (2004est) meg hardyt is és nem volt különbség, a polarX kicsivel nehezebb volt mert abban volt monoblok kormánycsapágy meg nyeregcső, a hardyban meg cska nyeregcső volt...
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #3171 üzenetére
Hát eldöntöttem mit veszek végül. Várok még plusssz egy fél hónapot és veszek egy Pike-ot. Azzal lehet Dirtre is menni ha behúzom 100mm-re...és fasza freeridera is ha kitolom 130-ra max mert a 140mm talán elrontaná az UMF Hardy geoját. Max csak azon parázok h túl merev lesz bele és elcseszi a vázat. De remélem nem...140,mm még elviselhető lenne neki?
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3104 üzenetére
update
haversrác talált egy buzigyerektől 30ér stance flowot 2005öst, nem rosszcsak gyorszárast vett, szóval fékkel kérdéses hogy milyen...bár léehet nem tekergeti annyira... útállítás is müxik emg minden szal ha flowot találsz olcsón akkor nyugodtan vedd meg
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #3082 üzenetére
dropoffnak ahjlika nyaka a stance meg qrva szar mozgású szerintem, de ha a static tetszik akkor a flowban kellemesen fogsz emglepődni emrt sokkal jobb... nekem a manitous mozgás nem jön be
viszotn a csere megéri _akkor_ ha átütős a stance...
-
Krinya
tag
válasz
K.Viktor16 #2941 üzenetére
Wow! Nekem tetszik!
Mivel fújtad?
Kiszedted a küllőket?
Nagyon jól áll neki! -
Convex
aktív tag
válasz
K.Viktor16 #2936 üzenetére
Azt nagyon megköszönném, ha küldenél egy ilyet tesztet, biztos találok benne egy-két hasznos infót...
bbazsy: ilyet pont azért nem akarok venni, mert hamar lemerül, de biztos jó erős fénye lehetValamivel meg kell látnunk szép városunkban azt a rengeteg kátyút
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #2737 üzenetére
akkor jó, megcsinálom
bár én lehet h lefújom az tartósabb, csak több munka
és ha forog ezüstnek vagy feketének látszik?
fuh inkább kijavitottam brutálsi írási hibák voltak benne
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #2727 üzenetére
ezta roncsot anyám
szép kecske ám csak hülyülökmcisináltál a felniddeL? én is akartam oylant, egyébként ha forog akkor szép úgy becsíkozva?
-
Krinya
tag
válasz
K.Viktor16 #2727 üzenetére
Vá, deszép szamár!
ballington, Integra: Köszi -
bbazsy
őstag
válasz
K.Viktor16 #2653 üzenetére
vagy gondolkodsz, és a sima alá fújsz hajlakkot, és máris a helyén marad
-
darabka
tag
válasz
K.Viktor16 #2644 üzenetére
Azért fontos, hogy ''cuppanjon'' a nyereg a vázban, mert ha túl könnyen mozogna (és 0.2 mm ehhez már elég), akkor gyakorlatilag csak a bilincs, vagy a gyorsszorító akadályozza meg a lecsúszásban, illetve elfordulásban, ami nem kicsit balesetveszélyes.
Ha pont méretes nyeregcsöved van, akkor kézi erővel, de jó húzósan megy be a cső a helyére és a rögzítés után betonstabilan fog állni... -
tocsa
senior tag
válasz
Számít a két tized!!!!
-
illusiON
őstag
válasz
nem fogod tudni használni, legfeljebb ha valami pótlást beraksz, egyszerűen azt a 2 milit nem tudja összehúznia vázon a bilincs... vagy a váz deformálódna sok használat után, és egy másik csővel emg nem lenne kompatibilis már... inkább várj egy normális nyeregcsőre szerntem
mod: csavaros nem tud elforogni, emr belevág a kormányba...de cska egy picike kis 'pöttyöt'
[Szerkesztve] -
darabka
tag
válasz
Számíthat éppen... Ha nem számítana, szerintem nem gyártanák külön méretnek. Érvekkel nem tudom az elméletemet alátámasztani, de így logikus...
[Szerkesztve] -
Krinya
tag
válasz
K.Viktor16 #2641 üzenetére
Hü, akkor nem késtem le!
Miért lett volna rövid? -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #2574 üzenetére
ehe, a Koczkáé
az itteni csaj, régen még unokatesómmal bmx-eztek kiskorukban a helyi pályán, akkor még az se volt híres
annyira nem tudja nyúznia telóakt mviel izoynat könnyű egy normális bringáshoz képest, bár 30 sztem sok érte, 47 újonnan msotanában... de rosszul se jártál vele, mert viszonylag erős villa
-
Dirtyz
őstag
válasz
K.Viktor16 #2574 üzenetére
Koczka Zsófi nagyon küldi neki
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
válasz
K.Viktor16 #2569 üzenetére
azt akkor használva is volt rendesen
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #2551 üzenetére
de ezt még 1 ideig nem is bviztos h tudnak hozni ám
meg keresni kell osztrák ismerőst aki felveheti a csomagot mert oda cask 10 euró aszem a pk és az elhozná esetleg látogatóba
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #2549 üzenetére
bikemailstb.n hol van dirt jam? én nem, ltaálom
én is azt akartam venni, csak nem igazán lesz pénzem rá... helyette veszek egy brutál emrevvillát 17ezerér az legalább tuti nem törik
de mondjuk a dirt jam is jó, csak ha elkezd felfele kopogni akkor madj vidd be valahova sürgősen, emr csak egyre rosszabb lesz ah egyszer elkezdi... szerintem az ingyenes szállítás csak Deutschlandba lehetséges...
-
golyani
őstag
válasz
K.Viktor16 #2540 üzenetére
jaja bicóba próbáld ki!
kotsogást úgy lehet rendesen érezni.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
Érdemesebb keróba beépítve kipróbálni, úgy jobban kijön ha valami gikszer van.
-
bbazsy
őstag
válasz
folyik-e, kotyog-e, szimeringek rendbe vannak-e.
bár nemtomm,h nyílt olajos-e, de ezeket mindenképp nézd meg, illetve villa alját, mennyire van legyűrve a gyorszárnál.
kb ennyi tőlem, de ha valami gáz van vele, akkor azt ott úgyse fogod látni
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
válasz
K.Viktor16 #2537 üzenetére
így van lítiumosta ne mszabad mer nekiesi ka tömítésnek meg a perselynek meg hidegben nagyon merevedik és tapadós lesz a villa.
-
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #2130 üzenetére
baaaakkkkeeeeer
ilyen nálunk sose. és miért? emr még 100x szarabb sincs. a redbullbackyard digger még viszonylag jó rendezvény jó pályával, de azért ez a pinkbikeos már duuuurva
az a bikeposo hát nemtom biztosabb ha veszel egy husföldit... de ha a telón spórolnád el, akkor inkább ez a bike+ kar! villán ne spóróolj inkább ezen, ugyse fog eltörni max nem oylan anyg név. -
Manitou
veterán
válasz
K.Viktor16 #2130 üzenetére
Oszt ez csak egy halom domb
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
válasz
K.Viktor16 #1822 üzenetére
valamien szitenn bonthatók gondolomd e sztem ecerübb igy ahgyni csavaros agy max Freeride-dh-4crosshoz kellhet szvsz... bár ezekre ott az átütős agy, az a bitzos
amuygmeg boltban bizt lehet kapni csavaros tengelyt, rengeteg drága pl minden SingleSpeed motni agy csavaros tengelyü, bár az hátsó agy...
-
Krinya
tag
válasz
K.Viktor16 #1116 üzenetére
Ez igaz, sajna most is ez lesz...
Teleszkóp 2 hét... többi ''talán'' jövőhéten. (persze, kétszer fizessek csomagküldést, nénikéteket...)
Pukkadjanak meg!
Jó, a '06 Judy J4 seholsenemvan' raktáron.
Akkor addig barátnőmnek finoman kell használnia a teleszkópját. -
almi
senior tag
válasz
K.Viktor16 #687 üzenetére
Ohh.Köszöntem szépen
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #640 üzenetére
Különben Viktor miért van ekkora stucni a 3-as Hardydba ? Mert amint rákukkantottam meijedtem h jesszusom neked olyan rövid a 14.5, h ekkora Stucni kell rá?
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #640 üzenetére
Képzeld elvesztették....
...Erre nem tudok mit reagálni. Felhívtam őket frissen és üdén. és közlik velem h az lehetetlen..hogy annak benne kel lennia dobozban vagy a váltópapucsra akasztva 1 kis tasakban...Pedig ekkora barom nem vagyok h ne venném észre..Most keresik égre földre. Muszáj adniuk, mert a csésze már sajtolva van a vázba... De ha ilyen jól haladnak és nem találnak semmit, én ku*** ideges leszek. És akkor kiszedetem a csészéket és berakatok valami atom félintegráltat ipari csapágyal...és punk tum...(bár pénzem most nincs
)
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #567 üzenetére
Hát ez a hátrány a a web boltoknak. H valamit hoznak és puff...És ha nekem gagyit hoznak ami kb pár hónapon belül köttyan én idegbajt kapok
...De más forumokon is érdeklődtem h mi a vihart csináljak ha fost adnak...és azt mondták h lehet cserélni a félintegráltat. Elvileg szervízbe szét tudják kapni úgy h a vázat nem barmolják szét. Persze ez csak elmélet számomra és rizikós bevállalás lenne...NEm félévre építem a bicót és nem tudok mindig vázat cserélni..ezért mászom bele a nagyobb kölségekbe...
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #545 üzenetére
Reménykedem rettenetesen h meg lesz oldav mert persze ez rám vall hogy semmi se megy simán....én is úgy gondolom h 44-es...de akárhogyan is mérem sehogy se jön ki a 44..
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #543 üzenetére
nahát igen ez a bajom nekem is....mert nekem is van tolómérőm ls nem tudom én se h mekkora csésze kell neki vagy hogy hol is mérjem pajti
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #540 üzenetére
de nem tudod a CSApágy méretet?
-
Smallfont
tag
válasz
K.Viktor16 #534 üzenetére
hmm innen rendeltem én is a vázamat... és eszembe se jutott h megnézzem h ott vana kormánycsapi...néztem h igen bele van sajtolva az alsó csésze a fejcsőbe azt kész...aztán leesett h mi a szar...hmm nah mind1 szalzt mondod h bármelyik félintegrált jó bele...csak persze az átmérő legyen megfelelő... És milyen elérhető árú telót javasoltok nekem DIrt-freeridehoz? a Ridebike boltban mutattak nekem 1 RST Space átütőtengelyes telót... Elég brutkó volt...egyszerű és bazi erős..nincs mit állítgatni rajta 1 masszív dög...de ti mit javasoltok elérhető árban...jelenleg nyomoma 80 Kilót. de ez megy lejjebb is...csak tudjátok még bespejzoltam a télire és le kell dolgozni ....
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest