Hirdetés
Aktív témák
-
Thyb
senior tag
válasz
Azazello- #2245 üzenetére
2 tipus van, én már mindkettőt beszereztem a 2-i kdefektem után. Van a szallag, ami olyan hasonló mint ami a felni és a belső között van, csak kicsit vastagabb. Ez a megelőző. Arról, hogy mennyire jó vagy nem eltérnek a vélemények. És van a hab, amit befujsz a szelepen át ha defektet kaptál, de állitólag ez csak ideig óráig jó, szal egy maraton felét nem tudsz vele lenyomni. Persze függ attól, hogy mi okozta a lyukat. Szeg, vagy kés, vagy tüske stbstb. Csodát ne várj, főleg a másodiktól, de ha tényleg gáz van akkor állitólag azért tud valamennyit segiteni.
Ami jó tanács, hogy ugy kell belsőt választani, hogy a zsélességi tartománya (nekem pl a Schwalbe belsőm 1,5-2,5-ös amit a 2,1-es külsőhöz használok) közel a felénél legyen a külsődnek. Azért jó, mert ha a felső tartományban használod akkor ugye teljesen szétnyulik és sokkal érzékenyebb lesz mindenre mert abban az állapotban a legvékonyabb a fal vastagsága. Vagyis ez sokat tud segiteni. Ha tul erősre fujod, vagyis a határra, akkor megeshet, hogy egy tüske átütésekor teljesen végig hasad az egész.
Én most ugy vizsgáltam a mult héten a belsőmet, hogy kiforditottam, és végig simitottam. Ha eleve sorjás, akkor azt smirglivel is meg tudod oldani, de lehet hogy vissza is veszik.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest