Hirdetés

Aktív témák

• Thyb

senior tag

válasz Azazello- #2245 üzenetére

2 tipus van, én már mindkettőt beszereztem a 2-i kdefektem után. Van a szallag, ami olyan hasonló mint ami a felni és a belső között van, csak kicsit vastagabb. Ez a megelőző. Arról, hogy mennyire jó vagy nem eltérnek a vélemények. És van a hab, amit befujsz a szelepen át ha defektet kaptál, de állitólag ez csak ideig óráig jó, szal egy maraton felét nem tudsz vele lenyomni. Persze függ attól, hogy mi okozta a lyukat. Szeg, vagy kés, vagy tüske stbstb. Csodát ne várj, főleg a másodiktól, de ha tényleg gáz van akkor állitólag azért tud valamennyit segiteni.

Ami jó tanács, hogy ugy kell belsőt választani, hogy a zsélességi tartománya (nekem pl a Schwalbe belsőm 1,5-2,5-ös amit a 2,1-es külsőhöz használok) közel a felénél legyen a külsődnek. Azért jó, mert ha a felső tartományban használod akkor ugye teljesen szétnyulik és sokkal érzékenyebb lesz mindenre mert abban az állapotban a legvékonyabb a fal vastagsága. Vagyis ez sokat tud segiteni. Ha tul erősre fujod, vagyis a határra, akkor megeshet, hogy egy tüske átütésekor teljesen végig hasad az egész.

Én most ugy vizsgáltam a mult héten a belsőmet, hogy kiforditottam, és végig simitottam. Ha eleve sorjás, akkor azt smirglivel is meg tudod oldani, de lehet hogy vissza is veszik.

Aktív témák