-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Dark Archon #306187 üzenetére
Jaa, hogy van már NW-d, így érthető. Én nem próbáltam amúgy a Kemaloce nadrágokat, a mezekkel 10$ alatti áron elégedett vagyok, jobban tetszenek a felső kategóriás Van Ryselnél is, kivéve, hogy szellőzhetnének picivel jobban és sajnos terepen a bokrok elég hamar szétszedik. Decathlonból én egyre ritkábban vásárolok túraruhákat is, ha jó ár/érték arányú kell, alin jobb bringás cuccokat lehet kapni, túraruházatban meg kezdtem átnyergelni drágább márkákra. Bringás ruházat téren lehet alin is érdemes lehet meglépni egy 20-30$+ szintet, itt páran dicsérik a Darevie-t, külföldi fórumokon a Cheji-t is. Ja, amúgy szerintem Vinteden is érdemes könyvjelzőzni és követni néhány márkát, McPite ott vett valami mezeket, én nemrég ott fogtam ki 18.000 forintos új nadrágot 2200ft-ért, meg egy szintén zsír új Mountain Warehouse kabátot 2400ft-ért. Haveromnak tegnap jött meg egy 60k-s túrabakancs, amit vinteden 14k-ért vettem neki, sosem volt használva, a papír címke rajta van.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #304381 üzenetére
Vendull vagy Kemaloce alá nem adnám, már azokon is lehet érezni a sporlást, de még nem vészesek. Darevie, Ykywbike, Cheji, Spexcel, Rion a next level, Donen meg casualtól a race mezig árul mindent.
Nekem mostmár kezd túl sok mezem lenni, úgyhogy inkább túraruházatokból kezdtem minden sz*rt összerendelgetni
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Toobee #303373 üzenetére
Ha esetleg segít: asszem ez a Spexcel nagyon vékony, kánikulába való, X-tigert szkippelném, Santic jó cuccokat gyárt, de ez valszeg nem annyira top kategóriás nadrág, írja is, hogy max 5 órás körökre való. Ezekből én valszeg a Spexcelt vagy Darevie-t venném. Kár, hogy csak zsebes játszik, mert a Rion csinál fasza nadrágokat, Cheji szintén (haverom szerint). Rionnak tudom, hogy van hosszú egész napos tekerésekre tervezett nadrágja is, abban tuti nem fájna a hátsó.
#303374Mezga Aladár: ja, ezt is megértem, én szerencsére nem igénylem ezt annyira, a legjobb ruháimat rendeltem, sokkal nagyobb a választék és sokkal olcsóbban megúszhatom, ha rendelek. Pl. az ON, Lowa cipőimet, vagy akár a bringás Giro-t sem tudtam volna helyben sehol megvenni, csak online. Decathlonból van több bringás cuccom, legutóbb egy viszonylag drága mezt vettem onnan és hát nem igazán vagyok megelégedve vele, olyan dolog miatt, ami felpróbálva ki sem derült volna, csak tekerés közben: túl meleg, nem szellőzik jól. Nem vagyok amúgy annyira a Deca ellen, a túraruházataim 50%-a onnan van és ár/érték arányban jónak tartom.
-
jjeahh
nagyúr
Nekem ez van, de ennyi pénzt már nem adnék érte, mert egy jó mez, jobb a Kemalocsinál, de ennyiért vannak alin komolyabbak. Nem tudom más mezek mennyire szellőzhetnek, én ezt néztem múlt héten, hogy marhajó lehet nyáron. Érdemes lehet poliamid mezekkel is próbálkozni, nem szellőznek olyan jól, mint az ultravékony polieszter mezek, de az izzadtság felszívásában, elvezetésében jobbak, így úgy tűnhet, hogy picivel jobb érzés benne kánikulában tekerni. Alin pl. a Rion árul gyakran poliamid mezeket. Amúgy meg nagyon sok múlik az anyag minőségén és felhasználási módján is, polieszter és polieszter között óriási is lehet a különbség.
#299845dom1n0: Cheji nincs kéznél neked véletlenül? Össze tudod esetleg azzal hasonlítani?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
mauimagic #299840 üzenetére
Én a Racmmert pont azért szeretem, mert sokkal jobban szellőzik a Kemaloce mezeknél, meg azért mert UCI szivárványos
, de sajnos sikerült tönkretenni és már nem szokták 13$ körül akciózni, mint régen
. 30$-t nem ér, akkor már inkább Darevie, Ykyw, Cheji. A Kemaloce amúgy tényleg nem szellőzik rosszul, csak ugy-e minden viszonyítás kérdése. Cheji-nek van egy áttetsző szupervékony meze, arra is kíváncsi lennék milyen nyáron, meg arra, hogy átlátszik-e rajta a kilapított mellkas szőrzet
-
jjeahh
nagyúr
válasz
mauimagic #299820 üzenetére
A Yunmaiokra meg azt írják túl erősek, így igazodjon el az ember
. Van még egy nagyobb Booster olcsón, amit reviewekben nem dicsérnek és ennyi a márkás-filléres kínálat. Szal ebből kompromisszumkötés lesz, vagy mini Booster, vagy drágábban nagyobb márkás, noname-t nem akarok.
Más, holnap Choice day és ez a Cheji mez Superdeals fülön nagyon olcsó, ennyiért soha nem láttam még Cheji-t. 4$-os kuponnal 17.65$-ra jön ki, szal valszeg kegyetlen vétel lenne így. Kár, hogy rövid race fit fajta, az ilyen kantáros nadrággal jó és én nem használok olyant:
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Ixion77 #297857 üzenetére
Ykywbike, ha nem zavar, hogy a mezek viszonylag rövid, race fit szabásúak.
Rion, ha drágább poliamid anyagot keresel és nem zavar, hogy általában nem túl szoros a mezek derekán a gumi. Fel szokták tűntetni, hogy melyik nadrág hány órás tekerésre van kitalálva.
Darevie, na itt van minden vegyesen, de általában dicsérik. Néhány ruházatuk nagyon egyedi szokatlan anyagból van, erre érdemes odafigyelni, nem biztos, hogy mindenkinek tetszik.
Donen is okés, de a többi kínaival ellentétben ennek a márkának alsó kategóriától felső ligáig van mindenféle ruházata. Én az alsó ligát próbáltam 20$ körül, vastagabb, strapabíróbb anyaga van és nem annyira testhezálló.
Cheji, ha minőségi kell és nem akarsz rövid race fit mezt. Ez a márka nagyon aktív, pár havonta jönnek az új színek, új ruházatok. Személy szerint nálam gyakran nagyon betalálnak a dizájnnal.
Spexcel: fasza cuccok a haverok szerint, de terepen nem bírják a strapát.17-én amúgy summer sale, akciók és kuponok lesznek, érdemes lehet kivárni.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
mauimagic #297049 üzenetére
Az a cenzúra odabasz
. Kemaloce nálam nem valami tartós, a szintén fillérb*szó Racmmer jobban bírja a strapát, pedig az még vékonyabb, még szellősebb. Kár, hogy azóta már alig lehet kapni és ha találsz sem 13$ körül, mint régen, 30$-t már nem ér. A Kemaloce cserébe valamivel szűkebb és még mindíg kapható. Valszeg én rendelek még majd, mert 10$-t bőven megér akkor is, ha 1-2 szezont bír, de ki fogom majd próbálni a Cheji-t is, egy ligával feljebb van és tetszenek a színek, szabások.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Roland861010 #291128 üzenetére
Elsővel vannak rossz tapasztalatok, inkább Kemaloce, Donen, Ykywbike, Cheji, Rion, Spexcel stb. A pumpát sem venném meg, hasonló árban van lidl-ös is, vagy drágábban valami márkás. Esetleg Decathlon?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Dark Archon #290960 üzenetére
Címke nélkül nem hiszem, de fogalmam sincs, soha nem küldtem vissza semmit. De saját felelősségre megpróbálhatod
.
A többség amúgy elégedett a Kemaloce cuccokkal, de akinek mégsem felel meg a minősége, annyira nem értem a dolgot, hisz 10-17$ körül csodát nem lehet várni, mármint szerintem akció és kuponok nélkül is verhetetlen az ár/érték aránya, azt meg senki nem várhatja el, hogy majd ebben fog rendszeresen versenyezni vagy egész napos köröket tekerni. Ha bárki ennél jobb minőséget-szabást mutat ennyiért vagy olcsóbban, akkor többé én sem ajánlanám senkinek. Például nézzünk szét a Decathlonban: Kemaloce árban mezekből van a Van Rysel Essentiel, ami bő szabású, gagyibb anyag és rendes zsebek sincsenek rajta. Nadrágból az RC 100 modellekkel esik egy árkategóriába, ami okés kezdő nadrág, de annak is gagyibb az anyaga, a betét meg nyáron nem szellőzik rendesen és max 2-3 órás körökre jó az is. Szóval dióhéjban arra akarok kilyukadni, hogy a Kemaloce egy naaagyon tisztességes szett annyi pénzért rövid tekerésekre. Akinek nem elég, alin vannak valamivel drágábban komolyabb márkák is, pl. Rion, Ykywbike, Spexcel, Cheji, Santic, Lameda.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lsebestyen #287973 üzenetére
Szintet léptél kínaiban
. Haverom már ezekkel kezdte, nem hajlandó Kemaloce-ig lemenni. Minőségben elvileg a Cheji, Spexcel is egy liga az Ykywbikeal, nekem gyakran a Chejik jönnek be, valamikor be is szerzek egyet, csak még nem juttam odáig. A Rion meg gyakran használ drágább poliamid anyagokat, amiből vékonyabbat kell csinálni, hogy ugyanúgy szellőzzön, de jobban vezeti-szívja az izzadtságot, mint a polieszter. A top level mezek gyakran poliamid alapanyagúak.
-
jjeahh
nagyúr
Ali: Ykywbike, Cheji, Spexcel, Rion, Kemaloce (ha olcsó kell), Donen, Santic pl. Ha nem ali, a Siroko-t szokták dicsérni, bikeinn-en gyakran olcsók. Vagy decathlonból is vehetsz drágábbat és jobb lesz. Az olcsó betétjüket én sem bírom hosszú távon, nem szellőzik jól, főzi a hátsóm, emiatt érzékennyé válik a bőr és sebesre súrolom. Egyel magasabb szinten már egész okésak.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lsebestyen #276838 üzenetére
Nem és valszeg nem is fogok, mert bár a haverom többet rendelt és elképesztő az a minőség annyiért, de:
1. a mezek általában rövid "race" szabásúak, én jobban szeretem a hosszabb mezeket
2. hasonló árban a Cheji mezek színe, szabása, mintázata sokkal jobban tetszik és állítólag ugyanolyan jó minőség
3. hasonló árban lehet kapni polyamid mezeket is a Rion-tól, előbb azt próbálnám ki
4. amikor mezt rendelek, sosem tudok ellenállni a Kemaloce, Racmmer 8-13 dolláros árainak. Persze végül mindíg megbánom, hogy megint nem Chejit rendeltem. Nem azért, mert a Kemaloce sz*r, hanem mert már rég kinéztem a Chejit és ki akarom próbálni.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
beholder00 #273434 üzenetére
Ezek szerint a Cheji-t nem véletlenül emlegetik egyik legjobb alis márkaként, már bánom is, hogy legutóbb nem azt rendeltem, ha jól rémlik 11.11 akcióban 20$ körül megkaphattam volna
. Nekem ami nagyon tetszik náluk, az a design, mindíg találok a kínálatukban valami érdekeset, fasza mintázatot-színeket. Ami nem tetszik, hogy polieszterből építkeznek, pl. a Rion, Golairod hasonló árban komolyabb anyagokat ad. Persze itthon ennyiért, sőt 2-3x ennyiért sem kapsz mást, csak poliesztert, szal igazából nem olyan nagy negatívum. Nem rövid amúgy a Cheji mez? Engem ez ijesztett el legutóbb, a táblázat szerint lehet rövidebb a Kemaloce, Racmmer mezeknél.
-
beholder00
tag
válasz
Hasaggymeg #273414 üzenetére
-
jjeahh
nagyúr
válasz
beholder00 #273373 üzenetére
Craft mezeket, nadrágokat nálunk is lehet kapni helyben és a minőség is elfogadhatónak tűnik, de sosincs S-es méretben
. Végül csak zoknit vettem tőlük, az is nagyon jó, jobban tetszik, mint a Northwave GHOST 2, pedig az sem rossz. A Cheji ennyire bevált?
-
beholder00
tag
Csak egy kis beszámoló néhány ruháról/tartozékról.
Alis kamásli Ykywbike store - nem jön fel az M a 42 cipőre, megy vissza.
Giant kamáslik - többfélét is rendeltem 20-30 eur körül. Egy téliesebb és egy könnyedebbet meg is tartok. Ezek ennyiért jók szerintem.
Gore C3 kantáros nadrág - tényleg szűk fazonú, de kényelmes, drága de ajánlott, meg is tartom. szerintem ilyen 5 fok körül ideális. Alatta se para, de én éreztem a térdemet.
Craft - [link] és Jack Wolfskin - [link] kantáros nadrágok, hasonlóan téiles kivitelben - kicsit lábszárnál lazábbak, de nem rosszak, egyiknél van cipzár is ami nagy előny. Ha nem lett volna a Gore akkor nehéz lenne a döntés
Giant Podium Short Sleeve Jersey sima mez - nem az igazi a szabása, komolyan a Cheji-t jobbnak találom.
Craft - sima mez - szabása nem az igazi, marad az Ali-s Cheji
Scott RC Team 10 hosszúujjú mez - bő és a szabása se az igazi, vmi másikat kell nézem helyette
Endurance GORSK rövidnadrág - nem rossz, de valahogy a párnázása túl széles és ha van hasad ott is érezni fogod
Northwave vastagabb hosszú ujjú mez - [link] - pazar minden oldalról, marad és 28EUR-ért bestbuy
Craft kicsit vékonyabb de hosszú ujjú mez [link] - szintén okés, mernino gyapjú és ez is 32EUR volt.
Giant Rev Mips bukósisak [link] - teljesen kilazítva is picit nyom pedig méret elv stimmel. Oké, hogy utána megszorítom, de mégsem kényelmes. Vmi mást kell néznem helyette, főleg vettem mellé sapkát akkor meg konkrétan nem lehet felveni.Konklúzió nekem: esetleg érdemes Craft cuccokkal kisérletezni, de ha belefutsz egy Northwave és egy Gore akcióba, nem érdemes hezitálni.+1 az Aliról lehet rendelni ha visszaküldés is opció. Nélküle csak az ajánlottakat rendelném.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
RexpecT #272854 üzenetére
Ezek szerint egy újabb ajánlott márka. Régebben amúgy azt hittem, hogy ezek az olcsóbb mezek mind ugyanott készülnek, egyformák, csak a szín különbözik, de nem, a zsebek, szabás, cipzár, minden más.
Egyúttal összeszedem ide az eddig összeszedett alis normális ruhamárkákat, legyen meg egy helyen, ha keressük, mert a múltkor is kérdezte valaki:
Specxel (általában rövid race fit szabás a mezeknél)
YKYWbike (általában rövid race fit szabás a mezeknél)
Darevie
Racmmer (csak akkor éri meg, amikor 13$ körül megy és az eladó néha "elfelejti" feladni a csomagot)
Santic
Rion, Goairod, Jikego (ugyanaz a cég, gyakori náluk a prémium anyaghasználat)
Cheji
Donen
Lameda
Kemaloce
Hiserwa
Raudax
ZRSE
SPAKCTKesztyű, sapka, kamásli, apróságok: Rockbros, West Biking, Boodun, Kyncilor, X-Tiger, Coolchange, Giyo.
Cipő: Boodun
Szemüvegekből nálam az NRC a favorit.
Hasaggymeg, valami hozzáfűznivaló a gyönyörű, könnyen kiejthető
kínainevekhez? -
jjeahh
nagyúr
válasz
beholder00 #272482 üzenetére
Karhosszt a Cheji nem tűnteti fel a táblázatban? Annyira tetszik általában a Cheji mezek dizájnja, hogy 11.11-kor is majdnem berendeltem, de végül mindíg lemondok róla, mert lehet, hogy picit rövidebb szabású, mint amit szeretek... fel kéne próbálni
-
beholder00
tag
Megkaptam az Aliexpresszes-es Cheji és Santic cuccokat. Mindkettő szép kis tasakokban érkezett.
Cheji mezek minősége szerintem megfelelő, varrás szép, 1 helyen találtam kevésbé jó minőséget. Viszont karban rövid lett, így megpróbálom bejátszani a visszaküldést. (Alin sose csináltam még) Rövidújju mez ugyanebben a méretben tökéletes. Kantáros rövidnadrágon még gondolkodok, valahogy a láb közötti rész nem 100%os (nem látom a helyet ahol el tudnék férni
), aztán lehet csak szokni kéne vagy abból is kéne a nagyobb méret...
Santic könnyű esőkabát engem megvett. Méret jó, tényleg picire össze lehet hajtani, pici fényvisszaverő is van rajta. Kicsit büdös, de majd szellőzik
Santic kesztyű is okés, méretre jó, fényvisszaverős, vmi alcantra utánzatú szövet van rajta, ami jó tapintású.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #271407 üzenetére
Cheji:
1. dollárra kell állítani, nem forintra.
2. ez nem Kemaloce szintű mez, hanem kicsit felsőbb ligában játszik, általában 30$ fölött vannak a mezek
3. ne a rákattintós árat nézd, hanem a végösszeget kuponok után. Mint írtam 20$ esetén levon 4$-t, 40$ esetén 8$-t és 11SALE8 kuponnal is le lehet vonni a végösszegből 8$-t, ha meghaladod az 50$-t. Ha minden igaz két Cheji cucc vásárlása esetén levon minimum 16$-t és 18$-ba jön ki egy mez.Magicshine: tegnap volt szó róla, hogy csak a gyártótól szabad rendelni, mert mindenhol tele van hamisítvánnyal, az alis sem eredeti. Ez nem lenne önmagában gond, de az a baj, hogy a ledek, az akku valszeg gagyik, nem eredetiek, kitudja milyen minőségűek, mennyi a valós lumen és meddig tart az akksi.
-
jjeahh
nagyúr
Vegyetek mezt ismét
. Alin most pl. az amúgy 30$ fölötti Cheji most eleve 26$, amiből levon az ali minden 20$ után 4$-t, tehát két mez esetén gondolom 8$ minusz és 50$ fölött még 11SALE8 kuponnal is le lehet vonni a végösszegből 8$-t. 26+26-16=36$, szinte egy mez áráért lehet megvenni kettőt. Vannak más színek, más szabások is. A minősége elvileg kb. Ykywbike, Santic szint. Én valszeg egyet behúzok a többi cucc mellé, tetszik a színe
-
jjeahh
nagyúr
Ha már itthon ragadtam, kicsit szétnéztem alin, hogy melyik ismertebb márkák gyártanak jobb anyagból mezeket, pl. polyamid, elasztán, mert úgy érzem, hogy általában nekem megfelel a polyester is, de nyáron, kánikulában azért jól jönne a jobb anyagminőség, jobb izzadtság elvezetés. A tanulság: ha a 100% polieszter nem játszik és valami jobb kéne, főleg a Rion-nál érdemes szétnézni. A Cheji, Ykyw, Santic pl. ilyen szempontból csalódás.
A félreértések és a szarakínaizások elkerülése végett leszögezném, hogy pl. a Castelli belépő-középkategóriás mezei is polieszterek, a nagy márkák is csak felsőbb drágább ligában használnak jobb anyagokat. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #269520 üzenetére
Akkor jó, hogy nem néztem alin a képeket
. Gondolom akin szarul állt, az 1-2 mérettel nagyobbat vett és azért.
A bicepszed meg legalább 2x olyan vastag, mint az enyém#269522 Fall-N: ízlés kérdése ez is, nekem néha kimondottan tetszenek a kínai márkanevek, pl. a Cheji, Chaoyang és a Yoeleo baromira menőn hangzik. Ezek mellé már csak egy kiejthetetlen nevű barátnő kéne gésa sminkkel, meg pár piros lampion
. Azt viszont én sem szeretem, amikor próbálnak amerikai márkanevet kitalálni, de nem sikerül, így olyan nevek jönnek össze nekük, mintha helyesírási hibás lenne
-
jjeahh
nagyúr
válasz
dom1n0 #269448 üzenetére
Köszi! Nekem megfelelnek ezek az olcsó mezek is, amíg a zseb feszes, a mez testhezálló, vékony anyag és elöl full zip. Pedig használtam már drága mezt is. Viszont kánikulába be fogok szerezni én is valami jobb anyagút, de szvsz az is kínai lesz
. Haverom most rendelt be egy rakás Ykywbike és Spexcel szettet, azokat majd megtapogatom (nem amikor rajta van!
), mondjuk nekem inkább a Cheji mezek tetszenek a 30-40$ ligában.
A NW nem lepett meg, hogy csalódás, én már egy ideje azt szajkózom, hogy nagy nevektől inkább felsőbb kategóriást érdemes venni, mert belépő fronton jobb az ali. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Csokicsibesz #268507 üzenetére
Ha komolyabb minőségre vágysz, próbáld ki az YKYWbike-ot, Specxel-t, Santic-ot, Cheji-t, de természetesen ne a legolcsóbbakat. Alin is van felsőbb liga, ha arra van igény, ahogy NW-ből is van belépő bő szabású, gagyibb széria. Nekem van high end mezem is, igen, jó, de az sem tökéletes, az anyaga sokkal jobb, de én annyira nem igénylem, hogy egy Kemaloce árának többszörösét kiadjam érte. Nekem inkább a szabás a fontos és pl egy 30 eur körüli belépő NW, Pearl Izumi vagy Castelli számomra vállalhatatlan kategória, lobognak rajtam és én azt nem szeretem. Decathlonnak is ez a szokása, ha teljesen testhezállót akarsz, árban feljebb kell menni. Annyiért meg már alin egy kamion mezt kapok még az "elitebb" márkáktól is
.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
dom1n0 #265770 üzenetére
Mivel meghökkentem az ár/érték arányon, ali mezeknek én viszonylag alaposan utánnanéztem, de eddig csak 3 márkától rendeltem. Úgy nagyvonalakban, amit eddig tudok, hátha valakit érdekel:
Specxel: Rapha klónként indult talán úgy 7 éve, de hamar áttértek saját tervezésű mezekre, mert a kiemelkedő minőség miatt felkapott lett. Mezekből tudtommal inkább a profi irányt képviselik, ergo nagyon szűkek, rövidek.
YKYWbike: szintén Rapha klónként indult, ma már gyakran besz*rás minőségűek, alin elvileg egyik legjobb, de "sajnos" általában ezek is verseny orientált rövid, nagyon szűk szabásúak.
Darevie: passz, de okésnak tűnik, nálam listán van.
Racmmer: amikor épp 13 dollárba kerülnek a mezeik (most pl. 30$, ennyit nem ér), akkor abszolút ajánlott márka hobby bringázáshoz. Szűk, de kényelmes, nem a rövid köldökig érő fajta, viszonylag vékony, mégis tartós az anyaguk, szvsz Decathlonos mezeknél jobbak, kivéve persze a zsebeket, mert abban a Deca verhetetlen
. Az anyaguk amúgy semmi extra, de ennyiért teljesen okés. Egy gond van a Racmerrel: az eladó néha b*szik feladni a mezt.
Santic: nagyon jó minőség, de ez egy olyan "alis" márka, ami nem annyira ali specifikus, nem csak alin árulnak mezeket, más webshopokban is meg lehet vásárolni.
Rion: dettó
Cheji: elvileg egyik legjobb alis márka, YKYWbike-al egyanrangú, vagy jobb, személy szerint nekem a színek, design nagyon bejövősek, tavasszal valszeg tőlük fogok először rendelni
Donen: szerintem ezeknek a minősége a Racmmerrel kb. egy szinten van, de a filozófia teljesen más. Nem annyira szűk mezek, mint a Racmmerek, az anyaguk is vastagabb, nem kánikulába valók, cserébe strapabíróbbak.
LAMEDA: passz, de nem tűnik rossznak.
A márkátlan másolat random noname mezeket szvsz kerülni kell, inkább a fentiektől, vagy hasonló komolyabb márkáktól érdemes vásárolni, de a mérettáblázatot alaposan át kell böngészni, mert a szabások nagyon eltérőek lehetnek. Nem mindegy, hogy szűk vagy bő szabású, milyen alkatú emberre készült, ahogy az sem, hogy hobby bringázásra találták-e ki, vagy versenyzésre.
-
jjeahh
nagyúr
Nekem a Racmmer bevált aliról, de a Donen nem annyira. Ezt a Riont nem próbáltam, de majd ki fogom, ahogy a Cheji-t is. Szvsz nem olyan drágák ezek a komolyabb alis mezek sem, Decathlonból ennyiért szarabbat kapsz, nagy márkáktól meg kb. semmit. Ha valamit nagyon megéri aliról venni, az a mez.
-
jjeahh
nagyúr
A Cheji nem annyira olcsó, de elvileg egyik legjobb, ahogy elnézem talán abból az L vagy XL áll a legközelebb a régi mezed méreteihez. Valszeg nekem is ez a mez lenne a legjobb, majd egyszer ki is próbálom. Én Racmmert is fogok venni még, mert ugyan mellben nagyon picivel szűkebb lehetne, de ezt leszámítva nagyon bevált, főleg ennyiért.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ZolkoW #251268 üzenetére
Kösz, jó ezekről tudni, engem érdekel mindegyik
. A mérettáblázat szerint viszont nekem ez valszeg mellben bő lenne, a Racmmernél a "chest" 88mm és picit az is bő. A hossza okésnak tűnik. Amúgy nem azért fura pár alis mez méretezése, mert asian fit, vagy el van szabva, ha meglesed pár nagy márka mezeit, azok is teljesen különbözőek
. Asszem eddig csak a Cheji mérettáblázatát nézegetve könyveltem el magamban, hogy na ez valszeg tökéletes lenne.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #250776 üzenetére
Nekem már rég nincs bajom ezzel, leakadtam róla. Ha már megszoktad a Xiaomi, Hyundai, Huawei-t meg társait, simán meg tudnád szokni a Cheji-t is. Szerintem a konzervatívabb emberek is hamar meg fogják szokni, mert pl. a kínai villanyos autók is egyre gyorsabban terjednek, a múltkor is láttam a városban egy olyan autót, amire rá kellett guglizzak, micsoda
. De nagyon jól nézett ki. A Santic, Rion, Racmmer amúgy szerintem elmenne amerikai márkanévnek is.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ZolkoW #250764 üzenetére
Ami ma rajtad volt? Az nem van rysel? Ha arról van szó, ami a képeden van, az nekem tavaszra-őszre lenne ideális. Nem tűnik annyira szűknek, de nem is bő, pont olyan ami alá befér egy hosszú aláöltözet, azzal tökéletes lenne rajtam is
. A sok zseb is olyankor kell nekem, nyáron csak 3 zsebre van szükségem max. Nálam a pumpa a bringán van, zsepi helyett takonyrakéta van
. Amúgy pont ma számolgattam, hogy a Decathlonos mezek jó áron vannak, ha itthonról akarok rendelni, de ha külföld is játszik, akkor már nem. Az RC500 adjust fit, amelyik mez pro fit, az már annyiba kerül, mint bikeinn-en egy Siroko, ami ránézésre jobb minőségnek tűnik. Ha az alit is idevesszük, akkor egy ali szinten "prémium" márka meze is olcsóbb, pl. Santic, Rion, Cheji, Spexcel, Ykywbike. Némelyik méretezése picit fura, de a Cheji-t, Ykywbike-t tuti ki fogom próbálni. Ma a haverom amúgy Spexcel nadrágban volt és meghökkentően jól néz ki. Nekem a low budget Racmmer is jó amúgy, ilyen olcsón semmi más nem hozza ezt a minőséget és testhezálló szabást, csak nyáron lehet picit meleg lesz. Most várom a Donen mezt, arra is kíváncsi vagyok, bár szerintem ugyanolyan lesz, mint a Racmmer, lehet egy gyártósorról kerültek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Riasztó topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest