- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=RelakS=- #79438 üzenetére
Az imbuszt szorítja ki, a phillips előnyösebb ha valamit bele kell nyomni csavarás közben, pl. egy facsavarra kemény nyomó erőt kell kifejteni főleg keményfa esetén.
A sima torx meg olyan, hogy ha a security mindkettőhöz jó akkor minek vennék simát. Biteket amúgy nem szeretem, sokkal jobbak a rendes kulcsok/csavarhúzók, a bit mindig akkor nem fér be valahova amikor kéne
Van néhány nagyon nagy torx itthon ami krovába megy bele, van hozzá ilyen átalakító fej. Van egy adag imbuszkulcs szerű, van egy-két csavarhúzó, meg a műszerész készletem.
A lapos meg a halálom, egyszer nagyon csúnyán megsértettem vele a kezem mert kicsúszott a nútból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest