- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Igen, a Focus
Mi föntről a kékről érkeztünk a függőhídhoz, szóltam a barátomnak vigyázzon, mert sötétedik, és az ösvény egyenest nekivisz a híd drótkötelének. Azt mondta simán tempóval nekiment volna, de hát ez nem bringásoknak van kitalálva ott. Szóval én onnan az óriások pihenője felé szoktam menni, gyalogtúrán szoktunk arra följönni amerre te le a hídtól, ki is próbálom most lefelé, elkerülendő a vadászokat, és nem Kosd lesz a start, hanem Katalinpuszta.Más: Holnap (csütörtökönként) kezdi az edzésket, egyelőre heti egy alkalommal a Superior váci "tagozata" 17 órától, gyülekező a révnél, most a Hétkápolnánál lesz technikai edzés, terv szerint kicsik általában itt lesznek, felnőttek, nagyobbak pedig a DCM környékén lévő enduro pálya szerűségre is mennek majd. Két-három edző is lesz-van. Két hete bejártuk (mármint én mint tanuló! ) mindkét lehetséges helyszínt. Ha valakinek kedve van, nézzen oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged