Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Traxx #37019 üzenetére

    25-28k környékén, nagy valószínűség szerint 80-as évekbeli, 25-30 éves, leharcolt országútikat tudsz megvenni. Egészen biztos, hogy nem leszervizelve kapod meg, persze lehet szerencséd, hogy nem sokat használták, de ez azért elég ritka, ilyen öreg kerékpároknál. Nem ártana, ha olyan emberrel mennél el megvenni aki jól ért a bringákhoz. Nehogy olyat vegyél meg, ami a váz és villán kívül, szinte teljesen elhasználódott, mert akkor arra hamar ráköltöd a vételár többszörösét. Amivel szerintem mindenképpen számolj, új külső, belső, valószínű lánc, fogaskerék csere, új kormány bandázs, ezenkívül az összes csapágyat szétszedni, újrakenni, ha te magad nem tudod megcsinálni, akkor szerviz, ami legalább egy 10-es.
    Valószínűleg újra kell bovdenezni, fékbetét cserék. Szóval ezt alaposan át kell gondolnod, hogy akarsz e vele ennyit foglalkozni. És akkor kérdéses hogy a kerekek milyen állapotban vannak.
    És amit fentebb említett imyourfriend fórumtárs, ha fejleszteni akarod akkor egy csomó kompatibilitási problémába ütközöl, mert ma már egész más szabványok vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák