Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
agaron #328146 üzenetére
Hasonló dillemában vagyok én is az asszony kerékpárjánál. Mivel a vázra szerelhető gyereküléseknél a lényeg az hogy az adapter minnél magasabban legyen közel a nyereghez mert így ki tud rugózni rossz úton az ülés és nem ér bele a kerékbe. Csomagtartósat nem szeretem mert egyes váz geomatria és csomagtartók és ülések esetén "hátizsákként" utazik a gyerek közel az ember hátához igaz ez meg van a vázra szerelhetó gyerekülés esetén is [kép] . Asszony kerékpárjánál egy használaton kívüli fék bowden vezető rész akadályozza a konzol felszerelését így egyeztetnem kell a szervízzel hogy le lehet e vágni esztétikusan és lesz e valami hatása a vázra [kép] [kép] . Mert a Polisport konzolja emiatt nem fér fel a vázra neki . Mivel felszerelni felbírom ennek ellenére [kép] is csak az a gond hogy emiatt nem lesz "középen" a súly pont kissé balra tér ki az ülés [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest