Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
Na sajnos újabb egészségügyi horrorsztori, saját eset:
Novemberben elcsúsztam túrázás közben és ugyanarra a kezemre estem mint a szeptemberi crashnél, decemberig nem javult a helyzet, elmentem a traumatológiára, nagy nehezen megröntgenezték, közölték nincs törés, nem kell rögzíteni, jegeljem, tornáztassam.
Sajnos még mindig nem javult a szitu, ugyanúgy fájt, megnéztem a leletet, rtg negatív. Megnéztem a rtg-t az eeszt-n:
"A proc. styl. ulnae tövében 1,5 mm-es radiális elmozdulással járó fractura látható."Ma visszamentem, hogy még mindig sajnos nem jó, a válasz az volt, még szerencse hogy nincs eltörve, mondom de elvan. Ezt miből gondolom? Az eeszt-s rtg leletből. Ó valóban elvan, de azóta már biztos jó. Újabb rtg, még mindig törött...
Műteni nem kell/lehet, gipsz helyett rögzítsem 3 hétig, addigra már tuti jó lesz...Úgyhogy 3 hét pihi következik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPad topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest