Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiMedia lejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintbaba
tag
válasz
ZavaBalazs #283051 üzenetére
Azt hiszem a fiziknek is van hasonlója. Igen, kb. olyan, mint amilyennek te leírtad.
rétisün: Nekem LizardSkins DSP 3.2 volt. Annyira nem jött be, túl vastag, alig tudtam normálisan feltenni, hamar kopott, és a bandázs egy idő után elvált a fehér ragasztatócsíktól a fékváltókarok környékén. Mondjuk az biztos, hogy ez tapad a legjobban.
Más: Ma is szembesültem vele, hogy emelkedőkön dagadt és gyenge vagyok. Az a baj, hogy kalóriadeficitet nehezen lehet csinálni éhségérzet nélkül, az meg a halálom.
Nyárig hétköznapokra csak a montit fogom elővenni terepre. Talán az segít a motivációban, ha állandóan szívok a nagy belem miatt.
Síkon vígan elvagyok 180-200 wattal, de emelkedőn édeskevés a jelenlegi súlyomhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest