Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hasaggymeg #273876 üzenetére
Hátulra még nem tettem fel, úgy mértem, hogy inkább elöl lesz problémásabb. Viszont feldobtam egy érmét, 3-ból 2x az jött ki, hogy küldjem vissza, úgyhogy Vittoria Terreno Wet 45-ös lesz helyette
Igazából többet mennék aszfalton, mint erdőben, legrosszabb esetben is 50-50%. A hosszú távú terv egy endurance és egy MTB. Csak ahhoz nem ártana eladni majd tavasszal a Nature-t. Ez a tipikus mindenre jó, de igazából egyikre sem esete.
HEAHEA: legjobb egy 27,5-es kerékszett és azokhoz való duci külsők lennének, de az asszony már feni a kést így is...
parandroid: nem csak, hogy vele alszom, együtt is fürdünk
Szvsz mosás után kivinni a fagyba a legrosszabb, ami a bringát érheti. Muszáj egy éjszaka legalább bent, hogy rendesen megszáradjon. Meg aztán szerelgessen a fene kint ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest