- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #249036 üzenetére
Eddig nekem két boás cipőm volt, egyiket túl kell mindíg húznom, mert az orra túl széles, de így sem akart elszakadni. Én is tartottam ettől, de eddig úgy tűnik a cipők hamarabb tönkremennek, mint a boa. Amúgy nem vagyok boa fan, szerintem sem ad annyi pluszt a tépőzárhoz képest, mint amennyivel többe kerül, viszont az ember hajlamos az ilyen apróbb kényelmi extrákat is megszokni és utána nem szívesen vált vissza. Szerintem a tépőzár is hasonlóan kényelmes-praktikus és olcsóbb is, viszont nem néz ki olyan jól
. Szal ha olcsó cipőt akarsz is érdemes inkább tépőzárasat venni, a fűző mindenképpen plusz macera. Persze nem hal bele az ember a fűző megkötésébe vagy ha kioldódik, újra kell kötni, beleakad valamibe sem olyan nagyon vészes, de messze van attól az egyszerűségtől, amit a tépőzár és a boa ad, ezeket kb. egy mozdulat meghúzni, kioldani. Bandázós tekerésen amúgy nem is lenne időm cipőt kötni, mert ott hagynak a francba
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest