-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mai próbakör:
A covid óta először volt egy biciklis kiállítás a faluban, ott találtam. Truebikes.eu Nem tudom, mire jó, a csóka szerint mindenre (is). Én megszenvedtem vele, mire sikerült felgyorsítanom. A másik kiállított bicajuk még menőbb volt, de nekem túl nagy:
De ott a háttérben egy országúti is, az csak 33”, az mtb-k 36-osak.
A nap másik tanulsága, hogy a következő bicajom elektronikus váltású lesz. Próbáltam már korábban di2-t, most sramot is, igen jó dolog ez…
Amúgy ebike ebike hátán, meg rengeteg gravel. MTB-ből is szinte csak ebike volt kint. City bike-ok, cargo bike-ok, pedelec tandemek. TT egy darab sem (felénk hatalmas triathlonos élet van, 2 hét múlva ironman vb futam itt helyben). Országúti 3-5 darab volt az egész expon. 3000 euro alatt gyakorlatilag semmi normális bicikli nincs.
Ami tetszett, az inkább 5k.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest