Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
StLui #115933 üzenetére
Próbálj ki egy Answer-t. Hosszú ujjú kesztyű szinten jól szellőzik (legalább is a Won, ami nekem van), és nem csúszik. Láttad milyen volt a tenyerem, amikor szétnyílt, az se bökte el kesztyűt. Áztam már el benne többször, azt hittem, hogy majd az tönkre teszi, de nem. Egy dolog nem tetszik benne, hogy az ujja vége és a kézfej rész más anyagból van, ezért máshogy fakul, a fekete/zöld kesztyű már 3 színű. De ez a legkevesebb, legközelebb feketét veszek.
A Crazyben szokott lenni, fel tudod próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest