- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
norbee2244
senior tag
válasz lecsokolbi #35757 üzenetére
Jó cumo én vagy 1-esre vagy 3-4re utazok.
Simon: Segg kérdése..nekem már oly mindegy konkrétan a drágább gatyóim voltak kényelmetlenek tehát most már csak használt értelmesnek kinéző gatyát veszek szinte. Viszont megoldódott a gatya kopás problémám hátha valaki ilyennel küzd: a nadrág hátsó része kezd kikopni az üleptől kb 15cm-re. Amióta lecseréltem kisebbre a vázam semmi problemo nincs és a nyakam mögötti rész sem fáj annyira illetve kevésszer. 183 centi Simon és m-l a mérete emlékeim szerint.
Hujuj megy ám az ismerkedés
Tizedes: Én mindig ilyen sapoban járok szinte csak nekem még a htc-columbia-s időkből maradt egy szép sárga lélek. Kényelmes nagyon meg olyan kis országutis ( bratyóm szerint kőműves sapka )
Simonszerk: van egy nw gatyám abba 5-öt és kegyetlen kényelmetlen volt,de nekem a heréim szoktak bent maradási küzdelmeket folytatni tehát sokszor becsúszik alulra nah az az ami igazán fájni tud. Aldi-s gatyókat zúztam egy darabig azok rendre 5-6e-t kibírtak aztán hátul kopás jelent meg utánna átlátszóak voltak tehát téli gatyóként használtam csak,de el sosem szakadt. Most is egy northwave csapatgatyát nyúzok 5-6 ezre talán,de bajom nincs vele. Miután haza estünk akkor sem nagyon éreztem,hogy valami történt volna ott lent..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby elektronika
- Manjaro Linux
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest