- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
raczger #5682 üzenetére
Akkor anyáztam mikor bele-bele csúsztam a 30centi mély árkokba, amiket a traktorok, meg a hazai Dakaros pizsiben alvók vájtak. Egyébként a biciklit lehetett tekerni akármilyen vastag volt a sár réteg. igaz haladni nem haladt sokszor, mert a nyálkás sártól a hátsókerék kapart, az első meg volt hogy megsem mozdult. 400-500 méterenként a váz és a kerék közötti részeket ki kellett pucolni egy bottal, de tényleg nem volt vészes.
Visszafele meg nem akartam végig menni megint a dagonyán, mert azért mégis nyomot hagyott benne az élmény, és gondoltam végig tépek a szántáson oldalt(videóban is látszik, mikor a lehetséges továbbhaladás útját keresem a végén. akkor a dagonya túloldalán a zöldség). Nem sokban különbözött, csak annyiban, hogy nem volt hova letenni a lábam, mert mindenhol csúszott, illettve a sár nem tapadt, így nem akadtam el, csak drifteltem fel s alá
Aktív témák
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest