Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Nem is igazán tudom, melyik témához írjam, mert fogalmam sincs, mi a baj:
Mobilon, és csakis Chrome-on (legalábbis csak Chrome és Samsung Internet van a telefonon, de ez utóbbival nem jön ez a probléma elő) furcsán működik az oldalam:
Ha a hírfolyamon egy linkre kattintok (ami külső oldalt nyit meg), és előtte már legalább egyszer kattintottam másik linkre is a hírfolyamon, akkor mielőtt megnyitná egy új tabon a külső linket, látom, hogy visszaugrik a hírfolyamban az előző linkhez. A jó link nyílik meg, de a megnyitás előtti pillanatban még látom, hogy visszaugrik az előzőleg megnyitotthoz. Mivel képek is vannak a linkekhez, így egyértelmű és nagyon zavaró a hiba.
1. Megnyitom az oldalt.
2. Rákkatintok egy linkre, mondjuk a #1-es linkre.
3. Megnyílik új tabon a link.
4. Visszamegyek az oldalra, görgetek a hírfolyamban lefele.
5. Rákkattintok most mondjuk a #12-es linkre.
6. Mielőtt megnyílik új tabon a #12-es link, látom, hogy az oldalamon visszaugrik az #1-es link "fölé".
7. Ugyanígy ha görgetek tovább, és kattintok mondjuk a #24-esre, akkor látom, hogy a megnyitás előtt a #12-esre ugrik vissza.Aztán amikor visszamegyek az oldalra (bezárom az újonnan nyílt tabot amit a link nyitott), akkor már újra a "jó helyen" van az oldal. Szóval csak a megnyitás pillanatában ugrik egyet vissza, és csakis Chrome-on. Samsung Internet alatt nincs ilyen probléma.
Így néz ki egy link:
<a href="https://www.link.hu/kulso/" target="_blank"
rel="noopener noreferrer"></a>
Van esetleg tippetek, mi okozhatja, és miért csak Chrome-on?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest