Hirdetés
Aktív témák
-
gyozi
aktív tag
köszi
-
keopsz
HÁZIGAZDA
csá.
nagy a fórum, írj mélt, ha kell vmi.. :)
a ddr fsb és a ddr ram miatt, ha bírják a cuccaid, érdemes szinkron-sokon járatni. mondjuk a 333-as samsung 166-ja szinkronban már akár elég is lehet..
ha visszaveszel az időzítéseiből, adsz alá feszt, valszeg megy feljebb is. (minek? :) )
ugyan van ilyen lapunk, de most nincs összerakva, szóval marad az, h vagy felfedezed a bios-ban, ami hiányzik, vagy nem használod. :D
no, ennyi. -
gyozi
aktív tag
Most azért nem írsz, mert nem tudod, hogy mi lehet a gáz, vagy egyéb okai vannak???
-
gyozi
aktív tag
Hé Master, lécci segíts!
-
gyozi
aktív tag
Cső Keopsz
Írtál anno egy cikket egy MSI KT4-Ultra alaplapról és erről lenne kérdésem. Nos nekem egy ilyen lapom van, a legalapabb változatban és az a problémám, hogy 180mhz főlé nem tudom tornászni az FSB-t, valamint a T-Bred procimra csak 1,70 volt feszültséget enged.
A proci egyébként 180-as FSB vel 2100MHZ-ig viszi, 333MHZ-s Samsung ramok vannak benne, amik 407Mhz-ig viszik haver gépében. Szóval kérdések:
1. hol kell beállítani az asszinkron hajtást, mert ilyen lehetőséget nem is találtam a biosban
2. hol kell a FSBAGPPCI arányokat állítani és egyáltalán lehet-e?
Még egy kérdés, lehet, hogy azért nem találom ezeket, mert nincsennek is ebben a lapban, csak a drágább verzióiban?
Előre is kösz a segítséget! gyozi
Aktív témák
Hirdetés
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Asus VivoBook W11 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest