Aktív témák
-
gyozi
aktív tag
köszi
-
keopsz
HÁZIGAZDA
csá.
nagy a fórum, írj mélt, ha kell vmi.. :)
a ddr fsb és a ddr ram miatt, ha bírják a cuccaid, érdemes szinkron-sokon járatni. mondjuk a 333-as samsung 166-ja szinkronban már akár elég is lehet..
ha visszaveszel az időzítéseiből, adsz alá feszt, valszeg megy feljebb is. (minek? :) )
ugyan van ilyen lapunk, de most nincs összerakva, szóval marad az, h vagy felfedezed a bios-ban, ami hiányzik, vagy nem használod. :D
no, ennyi. -
gyozi
aktív tag
Most azért nem írsz, mert nem tudod, hogy mi lehet a gáz, vagy egyéb okai vannak???
-
gyozi
aktív tag
Hé Master, lécci segíts!
-
gyozi
aktív tag
Cső Keopsz
Írtál anno egy cikket egy MSI KT4-Ultra alaplapról és erről lenne kérdésem. Nos nekem egy ilyen lapom van, a legalapabb változatban és az a problémám, hogy 180mhz főlé nem tudom tornászni az FSB-t, valamint a T-Bred procimra csak 1,70 volt feszültséget enged.
A proci egyébként 180-as FSB vel 2100MHZ-ig viszi, 333MHZ-s Samsung ramok vannak benne, amik 407Mhz-ig viszik haver gépében. Szóval kérdések:
1. hol kell beállítani az asszinkron hajtást, mert ilyen lehetőséget nem is találtam a biosban
2. hol kell a FSBAGPPCI arányokat állítani és egyáltalán lehet-e?
Még egy kérdés, lehet, hogy azért nem találom ezeket, mert nincsennek is ebben a lapban, csak a drágább verzióiban?
Előre is kösz a segítséget! gyozi
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest