Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
''...tűzfalként Outpost-ot,mert abban van kémprogram szűrés...''
6-os ZoneAlarm-ban is van, ezért mondtam, hogy vannak átfedések a programok között. Viszont ez könnyen gubancokat okozhat (ahogy nálam okozott is), úgyhogy ajánlott külön egy jó kémelháritót és külön egy jó tűzfalat használni (ezért a ZoneAlarm-ban alapból letiltottam a kémelháritót és minden egyéb felesleges dolgot, igy nálam jóformán csak mint tűzfal funkcionál). Az új Spy Sweeper meglepően gördülékeny és kevés erőforrást használ, amellett, hogy erőteljes aktiv védelme van. Az újabb verziójú Nod32-kről ez szintén elmondható (alapszintü kémelháritás ebben is van, szintén letiltottam, hogy minden csak a maga funkcióját végezze). Gondolhatnánk, hogy a több az jobb - de ilyen esetekben ez nem igaz: okosabb dolog, ha egy parfümöt használok, és jó illatom lesz, ahelyett, hogy egyszerre 5 félét használnék, és csak bebüdösit.
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
válasz
BlacKSouL #113 üzenetére
SpywareTerminator, Ad-Aware, Panda ActiveScan: ezek teljesen feleslegesek, szabadulj meg tőlük. A Nod32 / SpySweeper / ZoneAlarm kiváló párositás, ha ezek közül csak a Nod32-ből és a SpySweeper-ből használod a legújabbat, már fedik egymást, mindegyiknek van olyan funkciója, amit a másik már teljességgel kielégit. Lényeg, hogy az adatbázis frissithető legyen. (Ad-Aware pedig a SpySweeper-nél gyengébb kémeltávolitó, úgyhogy tökéletesen felesleges vele sz@rakodnod.)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest