Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nos mivel a Norton Internet Securityre ma lejárt az ingyenesség, és egyelőre nem is tudtam változtatni rajta, ezért kénytelen voltam ''beruházni'' egy NOD32-re, és mivel így a norton tűzfala is ugrott, ezért 4év szünet után ismét jóba lettem a ZoneAlarmmal. De mivel spyware fronton így ugye még gyengécskék vagyunk(bár mint említettem eddig meg voltam elégedve a Terminatorral) de a mostani gyengélkedése miatt kénytelen voltam ''beruházni'' egy khmm...ingyenes SpySweeperre. Most aztán nem lehet azt mondani, hogy nincs felkészítve a gép a támadások kivédésére: NOD32, ZoneAlarm, SpySweeper, SpywareTerminator alapfunkciókkal, kétnaponta Ad-Aware, havonta Panda ActiveScan fut. De ami a legfurább, hogy semmi nem akad össze másikkal. Szépen kiegészítgetik egymást. Ha ezek nálam lettek volna decemberben, akkor nem esik be a nyitott ajtón a SpyAxe, meg a többi retek.
Emberek! Védekezzünk! Húzzunk óvszert a gépünkre, osztán úgy dugjuk bele az internet lucskos... Na mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest