Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nos mivel a Norton Internet Securityre ma lejárt az ingyenesség, és egyelőre nem is tudtam változtatni rajta, ezért kénytelen voltam ''beruházni'' egy NOD32-re, és mivel így a norton tűzfala is ugrott, ezért 4év szünet után ismét jóba lettem a ZoneAlarmmal. De mivel spyware fronton így ugye még gyengécskék vagyunk(bár mint említettem eddig meg voltam elégedve a Terminatorral) de a mostani gyengélkedése miatt kénytelen voltam ''beruházni'' egy khmm...ingyenes SpySweeperre. Most aztán nem lehet azt mondani, hogy nincs felkészítve a gép a támadások kivédésére: NOD32, ZoneAlarm, SpySweeper, SpywareTerminator alapfunkciókkal, kétnaponta Ad-Aware, havonta Panda ActiveScan fut. De ami a legfurább, hogy semmi nem akad össze másikkal. Szépen kiegészítgetik egymást. Ha ezek nálam lettek volna decemberben, akkor nem esik be a nyitott ajtón a SpyAxe, meg a többi retek.
Emberek! Védekezzünk! Húzzunk óvszert a gépünkre, osztán úgy dugjuk bele az internet lucskos... Na mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs