Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nos mivel a Norton Internet Securityre ma lejárt az ingyenesség, és egyelőre nem is tudtam változtatni rajta, ezért kénytelen voltam ''beruházni'' egy NOD32-re, és mivel így a norton tűzfala is ugrott, ezért 4év szünet után ismét jóba lettem a ZoneAlarmmal. De mivel spyware fronton így ugye még gyengécskék vagyunk(bár mint említettem eddig meg voltam elégedve a Terminatorral) de a mostani gyengélkedése miatt kénytelen voltam ''beruházni'' egy khmm...ingyenes SpySweeperre. Most aztán nem lehet azt mondani, hogy nincs felkészítve a gép a támadások kivédésére: NOD32, ZoneAlarm, SpySweeper, SpywareTerminator alapfunkciókkal, kétnaponta Ad-Aware, havonta Panda ActiveScan fut. De ami a legfurább, hogy semmi nem akad össze másikkal. Szépen kiegészítgetik egymást. Ha ezek nálam lettek volna decemberben, akkor nem esik be a nyitott ajtón a SpyAxe, meg a többi retek.
Emberek! Védekezzünk! Húzzunk óvszert a gépünkre, osztán úgy dugjuk bele az internet lucskos... Na mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest