Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sok esetben a ''mellékelt'' káros tartalom letörlése/uninstallja a telepítés után, a főprogram működésképtelenségét is okozza.
Akkor veszi észre bármilyen kereső idő előtt a káros tartalmat, ha 1) a fájlhozzáférést/létrehozást/mentést is ellenőrzi a védelmi program; 2) ha az előző nem igaz, akkor legalább a telepítés indításakor felfedezi benne a káros tartalmat, illetve 3) ha a valahova elmentett fájlra ráereszted a kézi keresőt. Ez pl. a NOD32-nél már az első pontban kimerül, de a Nortonra már nem emlékszem hogy mennyire szenzitív. Ha pl cd-n viszed haza, akkor érdemes még a cd-n lévő fájlokat megvizsgáltatni a kézi kereséssel.
Tehát a példádnál maradva, ha én berakom a cd-t, és megpróbálom megnyitni a fájlt, akkor a NOD egyből jelez hogy ez és ez a káros tartalom van az xy fájlban, hozzáférés megtagadva, és várja a további parancsot(fájl javítása/törlése/karanténba helyezése) Elvileg mindegyiknek így kéne működnie. De ha olyan a cucc, hogy nem a vírusirtók hatáskörébe tartozik, akkor a rezidens anti-spyware-eknek kéne ugyanígy megfogniuk. Ha megfelelően érzékenyre vannak konfigolva. Tehát én a helyedben mielőtt átraknám cd-ről a gépre, átfuttatnám a víruskeresőt is, és az antispyware progit is rajta.
(Voltam már én is úgy, hogy egy progi telepítőjét, egy exe-t szedtem le dc-ről, és mikor leért, akkor egyből szólt a NOD, hogy törölte is, mert valami retket tartalmazott. Mert ugye a tört verziókból nemcsak a kulcsot szedik ki, hanem bele is tehetnek akármit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest